reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam ze szpitalowa Mikołaj chory buuuuu kaszel katar i gardło maruda na całego :-(
wczoraj M wrócił na 17 ;-) i zabrał mnie na imprezę więc mu wybaczam ale jeszcze mu tego nie powiedziałam niech się trochę po gimnastykuje :cool:

reklama
Witajcie z kolejnego domowego szpitala... U nas nocka ładnie przespana, królewny się nie budziły. Juluś zdrowy, a Ania też dochodzi do siebie, raz na jakiś czas ściągnę jej katarek i tyle, tempki brak. Ze mną też lepiej, piję 2 x 1000mg wit C dziennie i zdrowieję :-D trochę nos mam zatkany, ale nie tak, jak ostatnio. Już musiałam myknąć na zakupki, bo nie mielibysmy nic do chleba...
Juluś śpi, Ania już nie i bawi się w najlepsze. Coraz ładniej podnosi główkę i cały czas próbuje się na brzuszek przekręcić. A jak jej się nie uda, to krzyczy i kładę ją sama... ;-)

MammaMia Dziewczęta co z Wami gdzie sie podziewacie:szok: No taka tutaj cisza, że aż głupio. U mnie dzionek leniwy. Pojechalismy tylko do CH do Koszalina kupiliśmy Kacprowi kurtkę na zimę i to wszystko. Resztę popołudnia spędziliśmy w łóżku przed TV. Zaraz pogonię Kacpra spać i będę miała totalny luzik:-D:-D
A moze laseczki oglądają Taniec z Gwiazdami i dlatego Was nie ma???????????

Majeczko, Ewuniu, zdrówka życzę.

U mnie już zdecydowanie lepiej. Mogę jeść w miarę normalnie. Przy okazji zauważyłam, że mało jadłam przez 4 dni i od razu portki spadają. Znaczy NŻT działa :-p:-D
Niedziela klasyczna, słoneczna i nieco leniwa.
Rano byliśmy dziś z chłopcami na basenie. Wojtek to już się całkiem sprawnie w tej wodzie porusza. I obaj najbardziej lubią skoki do wody.
I byłam dziś pierwszy raz w życiu na końskiej gonitwie. Tak się złożyło, że dziś na Wyscigach (dla nieznającyh miejsca tor konny "Wyścigi") była promocja książki mojego teścia dotycząca wyścigów konnych. No i po promocji właśnie się zaczynały gonitwy z Wielkiej Warszawskiej. Pierwszy raz coś takiego widziałam i jestem w stanie srozumieć, że to wciąga. Fantastyczny widok! I do tego te tłumy mężczyzn, dym papierosowy, lekki gwar, zakłady, pilne śledzenie prognoz wygranych. Dreszczyk emocji...:-)
Potem obiadek w domu, spacer, kościół (nawe dzieci w miarę wytrzymały, tzn. Staś, bo Wojtek już grzecznie siedzie w kościele). Teraz małe gamonie już śpią.
Jutro Wojtek idzie po chorobie do przedszkola - ciekawe kiedy wróci z jakąś bakteryjką czy wirusikiem.

Dobry Wieczór
Oj widzę, ze jesien i choróbska atakuja nasze dzieciaszki :(:)-(
U nas dzionek całkiem fajny, od rana trochę byczylismy się, ale jak Nadioza wstala to poszlismy po autko które wczoraj zostawilismy pod domem znajomych a pozniej poszlismy oglądac u sąsiada małe pieski bigle, uuu juz byłam napalona na kupno małego slicznego malenstwa ale Rafał stwierdził. ze teraz ide do szpitala i wogole w bloku to taki psiurek sie umeczy no iii mnie przekonał...
Pozniej pojechalismy do Łodzi kupić mi koszulke do szpitala i Nadii przy okazji dwie bluzeczki ;) i mąż chciał mi kupić buty ale ja juz sił nie mialam na chodzenie. Były jedne które mi sie szalenie podobały ale cena mnie rozwaliła na łopatki:-:)tak: no a teraz dzieciarki spią :-) a ja piję sobie desperadosa i po serialu na tvn uciekam spac :O

No dziewczyny gdzieście :)))????

witam:-)
widze ze wirusy atakuja:-(mnie tez cos zaatakowalo wszystkie miesnie bola glowa gardlo ehhh...mam nadzieje ze m i mlody sie nie zaraza...na szczescie m ma kilka dni wolnych od jutra wiec mi pomoze..
bruno dzis pierwsza noc spi w swoim pokoju...ciekawe jaka nocka bedzie...wieczorem szybko zasnal chociaz rozgladal sie bo cos mu sie nie zgadzalo ale chyba stwierdzil ze lozeczko "jego" to mozna spac;-)
zdrowka wszystkim zycze:tak:

Witam , u ns weekend zalatany jak zwykle , goście , spacerki , kościółek , potem jakiś piknik , potem uczta - mąż zrobił ziemniaczki zapiekane- faszerowane , babrał sięw kuchni z 2 godziny ale smaczne :-)potem babcia i byliśmy w domku 20,30.
Wkurzamy sięz m , bo jak przjdie weekend to mija jak strzała :-)

reklama
Ello Laseczki:-) Ja już na nogach od 7,30. Kuba dopiero wstał teraz pije mleczko. Ja zdążyłam już wypić kawkę i zjeść śniadanko, umyć glowę a teraz sie obijam:tak:Pogoda mało zachęcająca do spacerów, ale będę się musiała ruszyć i wybyć na małe zakupki

Miłego dnia

Do góry