reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hejka Ewcia:-)
Agusia co robisz??:-p
Liluszko posprzatalas juz??;-)
Kasiula,heloooo:cool2:
Basia,dostaniesz w dupe za to,ze sie do nas nie odzywasz:-p
Darunia i jak w pracy?
Dziewczyny zadzwoncie moze do Maty....
Ula jestes???

Wszystkiego najlepszego dla Aniuki(Ewunia) z okazji ukonczenia 3 mcy

Dziewczyny kochane foremki piszcie,piszcie.........

Ostatnia edycja:
reklama
Marlencia ja się krzątam po domku. chodzę z kąta w kąt. Łyknęłam tabletę bo tak mnie znów te plecy bolą że nie idzie wytrzymać. Nie wiem czy sie nie wybrać do lekarza bo coś za często mi się nawaraca.
A po za tym nuda.

hello
melduje się na posterunku :-D oj brakowała mi takiego babskiego wieczoru! śmiesznie było i oczywiście ja robiłam za fotografa, jak zwykle:-D:-D potem wstawie fotki:-D:-D a ja sie dzis lenie , pierdziele nie robie :-D:-D

Witam witam moje drogie panie :-)
Ola spała ładnie ale obudziła się o 6 i nie chciała dalej spać więc i ja wstałam a teraz czekam aż uśnie bo ja chodzę sprzątam a ona rozwala . Dorwała Weroniki błyszczyk i już zdążyła się cała ubrudzić , ech ....
Poprasowałam z rana i już mam to z głowy.
Nawet już byłam u mamy na kawce i ciachu :-)

witam i ja
u mnie juz posprzątane poprane obiadek prawie gotowy Mikołaj sobie grzecznie spi :tak: jak wstanie obiadek i spacerek i po dniu :-D
Ja jestem zła na M bo pojechał sobie na zakończenie sezonu :wściekła/y: motocyklowego :wściekła/y::wściekła/y: motorowiec pierdzielony :wściekła/y:

reklama
Do góry