reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zdrówka dla wszystkich chorasów i zakatarzonych.
Martusia, spóźnione żczyenia rocznicowe: miłości większej każdego dnia.

Dziś moje chłopaki nieźle sobie w ciągu dnia pospały: Staś 4,5 godziny bez przerwy, a Wojtek 2,5 godziny. :-)

reklama
poczytalam ze pifkujecie i tez popijam :-pchociaz narazie nie ma co opijac bo nasze siatkarki cos chyba nie chca wygrac:confused2:
mamy wlasnie w naszym miasteczku "food and drink festiwal" wiec jutro sie wybieramy testowac jedzonko winko szampany itp:-Djuz slysze to "mniam" w wykonaniu Bruna jak zobaczy jedzenie:-D
Mamoot ale Ci chlopcy pospali :szok:Bruno ledwie godzinke przed poludniem:eek:
Ewa zdrowka dla dziewczynek a i Ty sie nie daj chorobsku:tak:
Ula szampanskiej imprezy:-)
Agusia fajke fajke czy "fajke"? :-p:-D

Witam kochane:-)

Wstalysmy przed 7,Marysia oglada bajeczki i je kanapke,a ja z kawka siup na bb,zaraz wstawie pranie i ogarne troche chociende

Milego dzionka:-)

Witajcie!

Ja już w pracy, z rańca musiałam zawieść Barta do teściów, bo Ł w pracy się przedłuży- a miał wrócić o 6 :wściekła/y: no ale cóż.... muszę się przyzwyczaić, dobrze, że teściów mam w miarę bl8isko, bo żywcem nie miałabym co z dzieckiem zrobić, chyba bym go do pracy zabrała ze sobą :-)

Miłego dnia!!!

Witam:-) U nas nocka ok. Spaliśmy jak susły do 8. Kuba do 9 bawił sie w łóżeczku. Ja pije kawusie, umyłam głowę, pranko sie pierze i obijam się. Zimno na podwórku okropnie. Aż sie nie chce z domu wylazić.
Miłego dnia laseczki:tak:

reklama
Witajcie, drogie Panie :-)

u nas nocka ok, Juluś nie wstawała, Ania też przespała ładnie nockę bez pobudek, ale co jakiś czas oczyszczam jej nosek i psikam wodą morską. Juluś się bawi, lata po całym domu, Anusia drzemie.

Dołączam do Was z kawką gwiazdy :-)

Do góry