reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Tak palę fajkę i nie tylko pokoju Popijam windżago i delektuje sie ciszą i spokojem. Dzieci śpią. Oj marzył mi sie taki luźny wieczórAga pewnie z nogami do góry pali fajkę pokoju hahaha
Ulcia baw sie dobrze
Marlenko melduje sie na rozkaz
Basiu po imprezce czekamy na meldunek i relacje z zakupów
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Koniecznie!!!
KONIECZNIE!!!!
Zuzia witaj!!
Ja się żegnam bo mój bąbel zasnął na naszym łóżku przy oglądaniu meczu z tatusiem :-)
Jutro z pracki pewnie z rańca coś skrobnę ;-) spokojnej nocy!!!!;-)
J
Jola244
Gość
bo kto mam kazał robić prawko ale są i tego pusy nie musimy prosić żeby ktoś nas do sklepu zawiózłDaruniu jestem wyznaczona na kierowcę ) ale muszę na jutro coś wymyśleć !!! KONIECZNIE!!!!
J
Jola244
Gość
namawiacie na te piwko
a ja się delektuję delicjami
a ja się delektuję delicjami
Witajcie lasencje - dupencje ;-)
pospałam z Anulą prawie całe popołudnie, trochę mam nos zatkany, ale łeb nie boli, chociaż tyle... jak mnie połamie, to walę na ostry dyżur jutro Juluś jeszcze nie śpi, ale zbliża jej się pora spania, więc liczę, że zaraz padnie w kimono. Już tempki nie ma, katarku tyle o ile zaraza zdrowieje
Andziusia trochę charczy, to co jakiś czas traktuję jej nosek aspiratorkiem i teraz wscieka się tu i gada do lampki ;-)
a co tam u was gwiazdy??
pospałam z Anulą prawie całe popołudnie, trochę mam nos zatkany, ale łeb nie boli, chociaż tyle... jak mnie połamie, to walę na ostry dyżur jutro Juluś jeszcze nie śpi, ale zbliża jej się pora spania, więc liczę, że zaraz padnie w kimono. Już tempki nie ma, katarku tyle o ile zaraza zdrowieje
Andziusia trochę charczy, to co jakiś czas traktuję jej nosek aspiratorkiem i teraz wscieka się tu i gada do lampki ;-)
a co tam u was gwiazdy??
J
Jola244
Gość
Ewunia kurujcie się szybko
reklama
J
Jola244
Gość
idź pobieraj tyłek
Podziel się: