reklama
marlena nad
:)
Milego wieczorku zycze Ci Darunia i odpoczywaj,odpoczywaj,mam nadzieje,ze chociaz niedziele masz wolna
Ulenko zycze Ci w takim razie wspanialaej ,,domowki,,echhh jak ja lubie takie imprezki,pamietaj o foteczkach!
Ulenko zycze Ci w takim razie wspanialaej ,,domowki,,echhh jak ja lubie takie imprezki,pamietaj o foteczkach!
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mam dyżur telefoniczny, także pewnie będę w robocie, no i za tydzień to samo... ale już za dwa tygodnie będę miała week wolny :-) no to lecę pod prysznic...mam nadzieje,ze chociaz niedziele masz wolna
Ula baw się dobrze, i leć już a nie opisujesz zdjęcia na nk ;-):-)
marlena nad
i leć już a nie opisujesz zdjęcia na nk ;-):-)
:-d:-d:-d
No jestem jestem. Dziecko już spi a ja dzisiaj jak zwykle roboty domowe. Naszczescie na jutro mam juz obiad, łaszki wyprasowane i jutro bede sie obijała a wieczorkiem wyjscie :-)
Ula Baw sie dobrze
A Ty Marlenko jak tam??? :-) samopoczucie ok?
No ciekawa jestem co tam Basienka kupiła - Kasia no no masz racje pewnie sie wygina albo dopiero jak goscie pojdę to zacznie gimnastykę hahahahaha
Aga pewnie z nogami do góry pali fajkę pokoju hahaha
Ula Baw sie dobrze
A Ty Marlenko jak tam??? :-) samopoczucie ok?
No ciekawa jestem co tam Basienka kupiła - Kasia no no masz racje pewnie sie wygina albo dopiero jak goscie pojdę to zacznie gimnastykę hahahahaha
Aga pewnie z nogami do góry pali fajkę pokoju hahaha
marlena nad
Liluszko gdzie idziecie jutro???
Ja mam sie w miare oki dzisiaj nie bralam juz tabletek,plecy pobolewaja,ale daje rade
Dzwonilam do Barbary,smaka mi narobila,bo jakies tam super przystawki serwowala,echhh
Ja mam sie w miare oki dzisiaj nie bralam juz tabletek,plecy pobolewaja,ale daje rade
Dzwonilam do Barbary,smaka mi narobila,bo jakies tam super przystawki serwowala,echhh
J
Jola244
Gość
Witam i ja z wieczorka Ula baw się dobrze kochana
Mikołaj juz spi od 40 minut wiec odpoczywam przy gorącej herbatce
Marlenka poniedziałek czy piątek dla mnie to też już nie robi różnicy
Mikołaj juz spi od 40 minut wiec odpoczywam przy gorącej herbatce
Marlenka poniedziałek czy piątek dla mnie to też już nie robi różnicy
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
no to ja już wykąpana, czekam aż mi głowa wyschnie a raczej owłosienie górne
Lilianko ale Cie dobrze, wszystko porobione, a jutro jeszcze wprowadzisz się w stan nietrzeźwości- zazdroszczę muszę przyznać, sama miałabym ochotę wyjść i napić się piwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ostanio na imprezie jak dobrze wiecie byłam za kierowcę... przydało by się wyjść i chlupnąć cosik :-)
Lilianko ale Cie dobrze, wszystko porobione, a jutro jeszcze wprowadzisz się w stan nietrzeźwości- zazdroszczę muszę przyznać, sama miałabym ochotę wyjść i napić się piwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ostanio na imprezie jak dobrze wiecie byłam za kierowcę... przydało by się wyjść i chlupnąć cosik :-)
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam kochane!
Ostatnio mało mnie na bb ale Krzyś na rano Ania na popołudnie i do tego codzienne zajęcia więc na bb wchodzę póżnym wieczorem...i wszystkiego nie ogarniam a głupio mi tak wpaść i tylko o sobie a na doczytywanie nie mam czasu...więc wybaczcie
Poprawię się obiecuję!!! ale dopiero od pażdziernika
Pozdrawiam Was i całuski dla wszystkich czerwcówkowych Dzieci:-):-):-)
Ostatnio mało mnie na bb ale Krzyś na rano Ania na popołudnie i do tego codzienne zajęcia więc na bb wchodzę póżnym wieczorem...i wszystkiego nie ogarniam a głupio mi tak wpaść i tylko o sobie a na doczytywanie nie mam czasu...więc wybaczcie
Poprawię się obiecuję!!! ale dopiero od pażdziernika
Pozdrawiam Was i całuski dla wszystkich czerwcówkowych Dzieci:-):-):-)
Podziel się: