reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Milego wieczorku zycze Ci Darunia i odpoczywaj,odpoczywaj,mam nadzieje,ze chociaz niedziele masz wolna:tak:

Ulenko zycze Ci w takim razie wspanialaej ,,domowki,,echhh jak ja lubie takie imprezki,pamietaj o foteczkach!

No jestem jestem. Dziecko już spi a ja dzisiaj jak zwykle roboty domowe. Naszczescie na jutro mam juz obiad, łaszki wyprasowane i jutro bede sie obijała a wieczorkiem wyjscie :-)
Ula Baw sie dobrze
A Ty Marlenko jak tam??? :-) samopoczucie ok?
No ciekawa jestem co tam Basienka kupiła - Kasia no no masz racje pewnie sie wygina albo dopiero jak goscie pojdę to zacznie gimnastykę hahahahaha:rofl2:
Aga pewnie z nogami do góry pali fajkę pokoju hahaha

Liluszko gdzie idziecie jutro???

Ja mam sie w miare oki dzisiaj nie bralam juz tabletek,plecy pobolewaja,ale daje rade:tak:

Dzwonilam do Barbary,smaka mi narobila,bo jakies tam super przystawki serwowala,echhh

Witam i ja z wieczorka Ula baw się dobrze kochana
Mikołaj juz spi od 40 minut :tak: wiec odpoczywam przy gorącej herbatce :tak:
Marlenka poniedziałek czy piątek dla mnie to też już nie robi różnicy :)

no to ja już wykąpana, czekam aż mi głowa wyschnie a raczej owłosienie górne :rofl2:

Lilianko ale Cie dobrze, wszystko porobione, a jutro jeszcze wprowadzisz się w stan nietrzeźwości- :-D zazdroszczę muszę przyznać, sama miałabym ochotę wyjść i napić się piwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Ostanio na imprezie jak dobrze wiecie byłam za kierowcę... przydało by się wyjść i chlupnąć cosik :-)

reklama
Witam kochane!
Ostatnio mało mnie na bb ale Krzyś na rano Ania na popołudnie i do tego codzienne zajęcia więc na bb wchodzę póżnym wieczorem...i wszystkiego nie ogarniam:sorry: a głupio mi tak wpaść i tylko o sobie a na doczytywanie nie mam czasu...więc wybaczcie
Poprawię się obiecuję!!! ale dopiero od pażdziernika:zawstydzona/y::cool2:

Pozdrawiam Was i całuski dla wszystkich czerwcówkowych Dzieci:-):-):-)

Do góry