reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Limba - nie chcialam Cie nastraszyc - ale znam osoby ktore nie zostaly dopuszczone do naturalnego porodu. Ja cesarki tez za nic nie chce. Sam bol to jeszcze nic zlego - mnie boli jak leze albo siedze dluzszy czas i wstaje - ide wtedy jak kaczka...moj lekarz badal to recznie - podobno jak jest ten obraz niepokojacy - wysylaja na usg kosci lonowych. Zawsze warto sprawdzic - ale z tego co wiem sprawdza sie to troszke pozniej - blizej porodu...8-9 miesiac

reklama
Szkoda Milka ze nie obchodzicie bardzo miło jest o kimś pamiętać i ze ten ktoś o tobie pamięta i jeszcze na dodatek coś sie dostanie czy gdzieś sie człowiek wyrwie do kina czy gdzieś rozumiem ze musicie liczyć sie z kasą bo budowa ale nie odbierajcie sobie takiego dnia jak swięto zakochanych to tak jak by gwizdneli komunistyczne święto kobiet :-) które tak bardzo lubię i większość z nas lubi :-D

Ja na wlanetynki juz dostalam w niedziele od meza merci .. wiadomo ze go jutro nie bedzie wiec wolal wczesniej Ja my tylko wysle sms z milymi zyczeniami..

Jola - mimo ze nei obchodzimy - pamietamy o sobie - i to nei tylko w jeden dzien w roku - ale co dzien.
Walentynki do mnie po prostu nie trafiaja - moj maz tez uwaza podobnie...Nie potrzebne mi sa...Ja chyba po prostu jestem juz na to za stara :zawstydzona/y:

To odobnie jak u nas. Nawet obraczki celowo kupilismy 15 lutego - zeby sie nie kojarzylo sie tak bardzo "po amerykansku". I to jest wlasnie nasze swieto. Zreszta takich malych mamy wiele.........

Dzięki dziewczyny. Ja też z tą wagą byłam w szoku bo ostatnio miałam 62 a teraz schudłam ?? przecież ja dziś zjadłam tyle słodyczy,,,szok...ale spoko , ważne żeby dzidzia była zdrowa , gotowa jestem się poświęcić i przytyć. Ginka powiedziała że dobre spalanie więc niech jej tam będzie.

Zawsze lepsza dokładna diagnoza niż po nastu godzinach męczarni mieliby cię zabrać i tak na cesarkę.

reklama
Mojego M. nie ma więc walentynki spędze sama,pierwszy raz:-( Ja co roku przyzdabiałam dom serduszkami i kupowałam mu walentynke oraz robiłam ,,miłosne amulety'' bo on jest strasznym smakoszem:-)
JeSli chodzi o temat księży to u nas był koszmarny ksiądz i nikt go nie lubił,nie mieliśmy ślubu i on przychodził co roku na kolęde i przy drugim razie nas wyklął z kościoła bo tak pan Jezus nakazuje,bardzo mną to wstrząsneło i codziennie żaliłam się w modlitwach, nie mogłam tego zrozumieć...Mój M. obraził się i powiedział,że on u takiego księdza ślubu brać nie będzie.Po miesiącu od tego zdarzenia dostaliśmy wiadomość,że ksiądz został oddelegowany do innej parafii,a na jego miejsce przychodzi młody ksiądz.Okazało się,że on jest Ok. i można z nim normalnie porozmawiać,nie namawiał nas do niczego tylko nauczał.To on nam dawał ślub po paru miesiącach i jestem mu wdzięczna za przywrócenie mi wiary w księży.

Do góry