reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Magdziaro ale pieluchy z 200zl troszke mi szkoda(idziemy we 4).Myslalam o jakims prezencie. Nawet ubranek nie chce bo dostala os siostry z USA.
Calkowita klapa!!!!!

reklama
Azile pieluszki - tylko ze sa rozne..pampersy, huggisy - jedne uczulaja, inne nie...ale ja bym postawila na pieluszki - fajnie jak goscie poprzynosili paki pamersow - mialam zapas na ponad miesiac:tak:

Może karuzelę nad łóżeczko....wymyślam juz co się da. A może tak podejśc przyszłościowo i super markową(np. Fisher pric'e) zabawkę kupić;-)

Ja trz pomyslalam o super zabawce. Ma starszego synka 2 letniego i teraz coreczke. To moze mamy 2 latkow podpowiedza ci kupic tak aby potem mlodsze tez sie pobawilo

Ja miałam podobny problem co prawda nie wydałam 200 zł tylko trochę mniej ale kupiłam super aniołka na ścianę żeby chronił dzidziusia przed złem

Milkaa,ale mnie nastraszyłaś:szok:,mnie boli od 2 miesiąca ciąży.Teraz mnie w nocy budzi ten ból.W poprzednich ciazach nic takiego nie miałam,ale pamietam ze po ostatnim porodzie nie mogłam długo normalnie chodzic bo mi blokowało prawa nogę.To było dziwne bo na przykład na srodku przejscia dla pieszych strzeliło w biodrze i tyle,jak staruszke mnie przeprowadzano.Musiałm nawyginac sie i wtedy mi zaskakiwało.Lekarz w Polsce powiedział ze to normalne.Teraz boli mnie krocze,a dodatkowo w okolicy wyrostka robaczkowego.Gdy porostuje noge boli bardziej,gdy podkurczę to przechodzi.Robiłam badania na OB ,bo bałam sie ze to wyrostek ale wszystko w normie.Musze zapytac lekarza co z tym kroczem,juz sobie ustaliłam plan porodu,nie chciałabym cesarki :-(

Kolejny nowy temat- upominek na Walentynki . Nie jakiś tandetny ale symboliczny. Że pamiętamy, że kochamy , że dziękujemy, że jest. Macie pomysły???

Ja na walentynki standarodowo proponuję kupić dużą czerwoną kokardę, założyć na siebie (tylko ją) i czekać w łóżku na faceta. Prezent zawsze się podoba ;-):tak::-D

reklama
martusia bardzo mi się to ale bardzo podoba
tylko nie wiem czy będę jutro miała siłę ochotę itp....;-)Najwyżej cały dzień poleżę żeby wypocząć i nabrać sił;-)

Do góry