reklama
A tak jeszcze pomyślałam, że może to być koperta z zawartoscia i napisem "na potrzeby malca".Fajny pomysł znajdziesz tutaj kocyki.eu - niepowtarzalny prezent na chrzest, urodziny, imieniny... ale już chyba nie zdążysz.
Milkaa,ale mnie nastraszyłaś,mnie boli od 2 miesiąca ciąży.Teraz mnie w nocy budzi ten ból.W poprzednich ciazach nic takiego nie miałam,ale pamietam ze po ostatnim porodzie nie mogłam długo normalnie chodzic bo mi blokowało prawa nogę.To było dziwne bo na przykład na srodku przejscia dla pieszych strzeliło w biodrze i tyle,jak staruszke mnie przeprowadzano.Musiałm nawyginac sie i wtedy mi zaskakiwało.Lekarz w Polsce powiedział ze to normalne.Teraz boli mnie krocze,a dodatkowo w okolicy wyrostka robaczkowego.Gdy porostuje noge boli bardziej,gdy podkurczę to przechodzi.Robiłam badania na OB ,bo bałam sie ze to wyrostek ale wszystko w normie.Musze zapytac lekarza co z tym kroczem,juz sobie ustaliłam plan porodu,nie chciałabym cesarki :-(
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ja na walentynki standarodowo proponuję kupić dużą czerwoną kokardę, założyć na siebie (tylko ją) i czekać w łóżku na faceta. Prezent zawsze się podoba ;-)
reklama
Podziel się: