reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
kacha381 u ciebie też 6 miesiac. Ja juz nie moge sie doczekac mojej dzidzi, juz bym chciala zeby bylo po wszyskim.
Wlasnie siedze w pracy i rozmyslam nad urlopem, chyba juz sie przemeczylam:-D. Pracuje juz 4 dzien i mam dosc;-), niezly ze mnie leserek. Najtrudniejsze sa te poranne pobudki.

reklama
Nie dziwię ci się wcale bo najgorsza jest dla mnie pobudka. Ja w sumie od początku ciązy byłam tylko tydzień na zwolnienu. Pytała się wczoraj czy nie chcę zwolnienia ale powiedziałam że nie. Męża w domu nie ma to co ja będę sama siedzieć. Szefa też nie ma więc luzik.Pójdę może potem jak będzie mi bardziej ciężko.

Oj tam Miluś zaraz za stara litości :-) Kochane pamiętajmy o tym ze mamy nadal po 18 lat :-D

ajemsory - zapomnialam :-D

Ja licze inaczej - termin mam na 23 czerwca i kazdego 23 dnia miesiaca rozpoczynam kolejny miesiac. Tak wiec 6 mies zaczne o tydzien pozniej niz wg schematu - tak mi jest latwiej - jakos mi sie nie pali - a to i tak nie zmieni faktycznego stanu ciazy.
Moj suwaczek chyba liczy jeszcze inaczej

serio???? mi sie wydaje ze moj jest sporo wiekszy niz w poprzednich ciazach:zawstydzona/y:
zaraz zobacze czy mam jakas fotke z porownywalnego okresu

kurcze - no mam - nie wierze wlasnym oczom

a taki jak mam teraz w poprzedniej ciazy mialam w 26 tc...wszystko o miesiac wieksze

reklama
Milka ja nie mam zdjec z poprzedniej ciazy ale wiem ze na pewno jeszcze takiego brzucha nie mialam ogolnie wyskoczyl mi dopiero w 6 miesaicu i to tak pod koniec..a etraz od 3 miesaica juz wszyscy wiedzieli ze ja w ciazy bo widac bylo\

Do góry