reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej laski,
ja dziś troszke dłużej pospałam bo Wojtek z T. wojował:tak:,
a teraz na spacer poszli więc ogarniam mieszkanko i bb:-).
Pogoda fatalisto, zaraz będzie padać, no i nie wiem co z tym zoo,
bo się już nastawilismy.
Wojtek w nocy bez gorączkowo,
chyba Wasze ciepłe mysli pomogły - dzięx!:happy2:

Marlenka super dzionek Ci się szykuje,oby tylko to słonko się nie schowało!
Super, że Marysia już drepta za rączkę, ani się obejrzysz jak się puści!:-)
Darunia o tym internecie w play pisała ostatnio Agusia,
mieli jakieś problemy z oddaniem go w ciągu tych 7 dni! Musisz się do niej zgłosić po szczegóły, bo szkoda by było, jakby i Ciebie tak wrobili:sorry2:
Miłej pracki!
Dziewczyny łobuzy wróciły, teraz leją się wiatraczkiem i mnie przy okazji,
spadam - udanego dzionka!!!!:tak:

Melduje sie :-)

U nas nocka przyjemna, mala pospala do 8:40 :szok: Nie moge wyjsc z szoku, jeszcze jej sie nie zdarzylo :-p Szkoda tylko ze mamusia nie umiala skorzystac :zawstydzona/y: znow przebudznie o 6 i meka z natlokiem 1000 mysli... :dry: Ufff jeszcze(a moze az) 2tyg i po sprawie bedzie... :-p My za chwilke do miasta - po buty dla T i Olenki, potem skoczymy do znajomego ciucholandu(chce malej kurtke na jesien-zima kupic)potem do hurtowni popatrzec za lzejsza spacerowka i nakladka na sedes, bo mala za chiny nie usiedzi na nocniku :sorry2: Takze troche nam zejdzie, pewnie jakies zakupki po drodze i bede szykowac sie na imprezke :-p Nawet nie wiem gdzie idziemy... ;-)

mejdia - ciesze sie ze Wojtas bez goraczki :tak:
darunia - hehehe moja tez sie w pomyslach rozwinela :-D nie moge zostawic jej na sekunde :tak: dzieciaczki weszly w ciekawy okres... :zawstydzona/y:
marlenka - korzystaj ze sloneczka :tak:
ula - pewnie pindrzysz sie przed weselem ;-) ciekawe jak uklady z m :zawstydzona/y:
kasia - odsypiaj, odsypiaj, bo Ci sie nalezy :tak:

To milej sobotki babeczki :-)

witam

P. pojechał na remont, Pauline do łozeczka, a ja na BB:tak:

Joasiek... Ty sie tak nie mecz z tymi myslami tylko odpoczywaj i sie relaksuj;-)
Mejda... super, ze Wojtus juz nie goraczkował:tak:
Darunia... a Ty znów w pracy, współczuje, ale dobrze, ze nie masz duzo roboty:tak:
Marlena... zazdoszcze słoneczka, korzystaj, korzystaj;-)

wczoraj pozyczylismy auto mojemu bratu i kurde stłuczke miał:wściekła/y: z autem wszystko ok, ale koles wezwał policje, bo nie szło sie z nim ponoc dogadac i nam z OC sciagną i znizki pojda sie piiiiii... :wściekła/y:a najgorsze jest to, ze znizki są od tesciowej, bo jest z nami włascicielem auta i kurde nie wiem czy ona na swoje auto tez straci znizki, moze któras sie orientuje:zawstydzona/y:heh... oby nie!

Przed chwila zeżarłam makowca, bo juz nie umiałam wytrzymac i P. skoczył mi rano do cukierni:-p

Asiu kurcze a to wina była Twojego brata? Bo jeśli tak, to niestety zniżka dla teściowej też już przepadnie... kurcze szkoda... :dry:

joasiek szykuje się Wam fajny dzionek-zakupowy- życze w takim razie owocnych zakupów ;-)
Mejdia mam nadzieje że pogoda jednak się wyklaruje i skoczycie do zoo

a ja nadal pierdzę w krzesło :-p ale już doszły mnie słuchy że zaraz gdzies jedziemy- w końcu... :rofl2:

Darunia, niestety wina brata:wściekła/y: ale wyczytałam własnie, ze jesli 2 auto w naszym wypadku tesciówka ma w innym TU to nie ma problemu, bo jej firma sie nie dowie:-pponoc firmy miedzy soba nie wymieniaja takich informacji... oby!:-pBo nie wiem czy cos w ogole tesciowej o tym wspominac czy lepiej siedziec cicho!:nerd:

A ja walczę z lodówką bo jej się już należało odmrożenie . Kurcze pieczone jak ja tego nie lubię robić ale już prawie konczę .
Asiowo szkoda że w ogóle ta stłuczka miała miejsce , dobrze że nic się nikomu nie stało .
Ola to lubi włazić też wysoko i patrzy się wtedy na mnie i uśmiecha a ja mało zawału nie dostaję

no to Asiu w takim razie się ciesze, mam nadzieje że sprawa nie wyjdzie na jaw i będzie... po sprawie ;-)

Kasiu a Ty tylko sprzątasz :-) ja też nie lubię myc lodówki... :baffled: ale Ty masz fajnie bo już kończysz, a ja nawet nie wiem kiedy mam się za nią zabrać ;-)

A mi zzzzimno jak nie wiem co... chyba musze pobiagac sobie po korytarzu :rofl2::-p;-)

Daria po tygodniu nie sprzątania trzeba trochę odgruzować :-D
Odkryłam nowy ząbek- cięzko zajrzec do strasznie gryzie mnie Oleńka
Daria pobiegaj , pobiegaj , dzionek paskudny u mnie pada

reklama
No w sumie sobota zostaje na odgruzowanie... ja wczoraj przeleciałam podłogi, ale już u nas w pokoju i łazience nie dałam rady- tylko u Barta, w kuchni i przedpokoju :sorry2: dzisiaj też nic w domu nie robie, bo pracy jadę odrazu do teściów, tam szybko zjem poźniej jedziemy po znajomych, i szybko na chwilę wpadnę do mieszkanka po jakieś ciuchy do pracy w razie czego jak mnie zawołają w niedziele, bo śpimy u teściów, bo Bartek tam zostanie na noc to my po tej imprezce tam pojedziemy... a w niedziele przeciez sprzątać nie będę- chociaż kto wie.... bo w poniedziałek znowu do pracy- i to cały tydzień i to jeszcze od 8-16 a dwa dni z rzędu będę miała 6-18 :baffled: dobrze, że week będzę miała wolny- przynajmniej planowo i nrazie ;-)

Do góry