reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiowo - brzuszek siupel!
Ale pieknie się wyglada w tym okresie, aż zadroszczę!:happy:
A dla męża to na pewno wspólny wieczór musisz jakoś zorganizować,
może kino, może torcik niespodziankę, szkoda, że Ulci nie ma ona to by na pewno coś fajnego wymyśliła...;-)
Maajka zdróweczka dla Mai!
Joasiek ty to już nie myśl za dużo, niech się dzieje:-);-)!

Ja obiadek naszykowałam, zaraz za łazienkę się biorę,
póki Mały śpi, a Duży na sparingu ...:-)

reklama
Asiowo sliczny brzuchal...tez mam wrazenie ze wiekszy niz z Paulinka:-D:-p
fryzurka sliczna i pewnie latwa do ulozenia:tak:
ja obiadek mam a teraz walcze z pralnia i toaleta na dole:-p
Majka wspolczuje nocki Maja pewnie ja wlasnie odsypia biedulka:-(

Asiowo - ale cudniasty brzusio :-)

Wrocilismy... tylko z nakladka na wc :no: Nie bylo nic... ani butow na m i na Ole, ani kurtek, a o wyborze wozkow nie wspomne :wściekła/y: Jeszcze pod domem poklocilam sie z m i tyle z tego dnia :crazy: Mala padla, chyba nie przepada za zakupami, jak wstanie obiadek dostanie i moze o jakims spacerku pomyslimy... tylko jak zaczniemy gadac ze soba :dry: Juz nawet nie chce mi sie nigdzie wychodzic wieczorem :baffled:

Oj dziewczyny , sprzątam i sprzątam a tu końca nie widać .
Jeszcze do tego Ola zwaliła na siebie szafkę z butami ale nic jej się nie stało na szczęście - śpi bidulka a nie właśnie wstała

A nasz Martusia jak tam się czuje ?
Dobrze, dobrze ;-) wczoraj uparłam sie i cały dom na błysk sprzątnęłam (mała znów boi sie odkurzacza, więc zabrała sobie książeczki na kanapę i przeglądała jak odkurzałam, a potem postawiłam przed nia odkurzacz i zmyłam podłogi :-p wiem okropna jestem :cool2:), wieczoram padałam i m okupował kompa, więc się nie odzywałam, a z rańca na zakupy wybylismy, potem obiadek (na szczęście został mi ostatnio więc tylko podgrzałam;-)) i mała łaskawie mi po 14 odpadła na drzemkę :sorry: m zabrał się za koszenie trawy, no i w końcu jestem ;-)

uffff,mam totalny zawrot glowy przez ta pogode,jest tak pieknie,slonecznie i cieplo,ze sama nie moge w to uwierzyc,dzisiaj spacerowalam po plazy,echhh tak to ja moge zyc:-D:-D:-Dmnostwo ludzi w miescie,wszyscy chwytaja ostatnie promyki slonca,bo potem to do maja lipa:-p
Marlenko żartujesz, do maja bez słonka, ja to bym była chodząca depresją :eek:

Dziewczyny... za 2 tygodnie małż ma urodzinki, w tym samym dniu mamy rocznice slubu... podpowiedzcie co ja mam mu za niespodzianke zrobic:confused: nie mam zielonego pojecia, tylko cos taniego, bo u nas krucho z kaską... :dry::sorry2::confused::tak:
Asiu może torcik-niespodziankę, albo jakąś koszule czy coś (można trafić na fajne i niedrogie :tak:) albo jakąś ciekawą książkę (może m coś kolekcjonuje czy się czyms bardzo interesuje?)
my też za 2 tyg. mamy rocznicę:tak:, a dzień później jedziemy do Niemiec na chrzciny i też nie wiem co wymyślić...
Brzusio śliczniutki i zaryzykowałabym stwierdzenie, że nawet zgrabniejszy niz z Paulinką :sorry: jak nic Jaś będzie:tak::-)
Ja tylko napisze,ze dzis nocka byla zarwana,bo Maja od 1.30 do 6.00 wymiotowala-wydaje mi sie,ze zaszkodzil jej obiad.Mam nadzieje,ze to nie jelitowka..Teraz odsypia,juz 2 godziny,co do niej zupelnie nie jest podobne.
zdróweczka Majeczce :-(

Kasiu dobrze, że Oli się nic nie stało, oj te nasze 19-czerwcowe rozrabiary :rofl2:

Joasiek ja dzis tez szukałam małej spacerówki i na całe 100-tysięczne prawie miasto są 4 modele spacerówek :szok: badziewie totalne... a do tego byliśmy tez w hurtowni wózków i art. dziecięcych i szukałam skarpetek-papci ze skórzana podeszwą, to sprzedawczyni była zdziwiona, że coś takiego istnieje :baffled:
wygląda na to, że spacerówkę kupie w ciemno przez neta :dry:

Gwiazda dziś po 1 już jęczała, ale dała się szybko ululać, potem przed 4 zaczęła się budzic co 10-15 min, a potem juz co 2 min., więc koło 6 skapitulowałam, dostała cyca i wstała po 8 :tak: mam nadzieję, że niedługo się przyzwyczai, że w nocy cycania nie ma i co najwyżej właśnie z samego rana (z resztą widać, że głodna, bo koło 6 cycała a na śniadanie przed 9 wtrąbiła 200 ml kaszki :sorry:)

Ostatnia edycja:
reklama
Nabiła sobie jednak guza ale jak to się mówi do wesela się zagoi a wesoła i lata dalej jak szalona
Mata , myślałam że może się rozchorowałaś .
Dziewczynki ja kupiłam spacerówkę na allegro, wiem że lepij obejrzeć , pomacać ale z braku laku , a nóz widelec coś fajnego się znajdzie.
Asiowo brzuszek zgrabniutki

Do góry