reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry!

Kasiu podziwaiam Cię kochana- jeszcze troszkę i Ola nie będzie musiała jeść w nocy ;-)

A ja już jestem w robocie, przyjechałam trochę wcześniej- tak miałam autobus i jestem sama w wydziale :szok::rofl2: dlatego radio gra, i bb otwarte, nogi na biurku- to jest życie hahahaha :-D

Zaraz pewnie przyjdą chłopaki bo dzisiaj jesteśmy tylko we 4 i pewnie będziemy działać na mieście ;-)

Kasiu a ty spać nie możesz? :-)

reklama
Praleczkę u mnie to teraz Ł wstawia ;-) wczoraj też zrobił obiadek- ryż z kurczakiem i sosem- chłop się stara ;-) dzisiaj jedziemy na wieczór do znajomych, a jutro mam dyżur telefoniczny- znając życie to pewnie mnie wezwą do roboty.
już nie jestem sama, także pewnie już bede mniej pisac ;-)

To Daruunia super że Ł gotuje :-) jeszcze troszkę a będzie ci zrazy pichcił
Miłej pracy i żeby ci szybko czas zleciał ale spokojnie

Witam z rana:-)

wstalysmy 6.30 sloneczko przepieknie teraz wschodzi,bylam juz z psem,a teraz popijam kawke,jak mi sie sasiedzi obudza wstawie pranko:tak:

Kasiu,ale masz raj teraz z Olenka:tak:wspaniale

Darunia milej pracki i udanej bezalkoholowej imprezki;-):tak::-)

Milego dnia foremki:-)

lapie jak moge Kasiu,dzisiaj tez jedziemy na plaze tylko juz w wiekszym gronie,Marysi chrzestna z mezem i moj brat z dziewczyna,ale najpierw z rana pojde z Marysienia na plac zabaw,ona tam chodzi jak burza za raczke,a po domu nie chce,mozliwe,ze widzi tam duzo dzieci i nasladuje albo zapomina sie

Marlenko dzień dobry ;-)
Fajnie że Mania ładnie Ci chodzi na placu zabaw, jeszcze troszkę i po domku będzie biegać, mi jak Bart się rozbiegał to szok- a wczoraj mi na krzesło do karmienia właził i .......:szok:........skakał- dobrze że byłam obok bo go złapałam, a gdyby mnie nie było to by przecież mógł sobie nogi połamać... :no: z niego jest taki szogun że szok- kaskader- musiałam blat założyć to już nie miał jak wejsc.... :sorry2:

U nas pogoda taka sobie, słonka brak- a mi zimno i to szczególnie w ręce...

W pracy cisza... tzn. jak narazie spokój, wypiliśmy wszyscy razem kawkę i każdy się wziął za swoją robotę, a że ja nic nie mam to wskoczyłam na bb :happy: zaraz pewnie pojedziemy w teren ;-)

Aaaa, w końcu mam neta w domu, ale jest taki do du...y że szok- Ł wziął w playu i ja nie jestem zadowolona, kurde trzeba zasięgu szukac, i w ogóle zanim sie właczy neta to trzeba czekac nawet z 15 minut a czasem w ogóle się nie włączy i dup..a blada, niby jest 7 dni na zrezygnowanie i w sumie będę przekonywać Łukasza abyśmy inny wzięłi... bo mnie normalnie szlak trafia przy tym zmulonym necie... a jeszcze Ł podpisał umowę na 1,5 roku...

no a co u Was dziołchy? Kasiu a gdzies Ty zniknęłaś? Marlenkę jeszcsze widzę...
Mata, Agusia i cała reszta piszcie, piszcie poki mogę chwilkę z Wami posiedzieć, bo pewnie znowu bedzę musiała gdzies iśc, a potem bedę godzinę nadrabiała zaległości :-)

Ja juz sie wykapalam,wstawilam pranko,zaraz wychodziny na bujaweczki,Marysia oglada bajeczke i wcina kanapke z zoltym serem:tak:

Darunia fajnie masz chyba dzisiaj w pracy??

Agusia pojechala na zakupy,wiec Jej nie bedzie z rana...
Mata,Ulenka,Barbara,Joasiek,Wilmek,Mejdia,Ewunia,halo,halo gdzie Wy???????????????????????????????????????

reklama
Do góry