reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
witam wieczorkiem:-)
dziecko zasnelo o 9ej bez smoka i zajelo mu to 3min wiec jest dobrze;-) w nocy pewnie beda pobudki ale nic to...za to w dzien pospal cale 45min nie wiem co mu sie stalo bo zawsze to jest ok 2,5 godz:baffled:
obcinalam dzis m i bruno sie przy okazji zalapal...szkoda mi troszke tych malych loczkow ale odrosna mam nadzieje gestsze i grubsze:tak:
m poszedl do pracy a ja z kieliszkiem porto i melonem;-)
Mejdia zycze zeby jutro Wojtus byl zdrow:tak:
Mamoot udanej imprezki:-)
Lilianka powodzenia w dostaniu sie do pracy w kancelarii:tak:
Azile nie ladnie tak zaniedbywac znajomych:-p
Agusia a jakie masz winko:-p
i gdzie Marlenka sie podziewa??:-)

Wilmek - Brunko szybko się oduczył , ja też muszę się zająć moim smokojadkiem! Tylko jakoś zebrać się nie mogę!:-)
Porto powiadasz - no to jak to się mówi " w górę serca"!
bo mi juz ostatni łyczek piwka został:-p:-(

Mejdia nocki mamy bez smoka ale w dzien jak m kladzie malego to mu daje smoka niestety...ale po nocce chce sie w tym czasie przespac a nie walczyc z usypianiem...ale popracuje nad tym jak skoncze prace...mysle ze juz latwo pojdzie:tak:
a nie masz jakiegos nastepnego pifka w lodowku?:-D
piatek a tu takie pustki hmmm...

Ja jestem bo m sie kapie :-p Obejrzelismy WTC... hmm ja nie wiem, ale chyba czegos innego sie spodziewalismy :zawstydzona/y: Piwko sie lalo, moze jeszcze posiedzimy... ;-) Zostal ktos jeszcze? Czy wszystkiego do malzow pobiegly? :-D

Jestem moje kochane:tak:

uffff,mam totalny zawrot glowy przez ta pogode,jest tak pieknie,slonecznie i cieplo,ze sama nie moge w to uwierzyc,dzisiaj spacerowalam po plazy,echhh tak to ja moge zyc:-D:-D:-Dmnostwo ludzi w miescie,wszyscy chwytaja ostatnie promyki slonca,bo potem to do maja lipa:-p

Wilmek ciesze sie,ze i Wy macie troche slonka,tylko Ty teraz w pracy:-p
chcialam dac zdjecia plazy,ale tak mam zamulony interenet,ze zrezygnowalam,jutro wstawie

reklama
Nareszcie sobotka :-)
Olinder budziła się w nocy 2 razy i 2 razy jadła kaszkę :szok:dobrze że nie wyła , zjada i usypiała przy łyżce :-)
Jak ja lubię odsypiać ostatnio te bezsenne nocki:-)

Do góry