reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ja wczoraj wysprzatałam mieszkanko, bo miała przyjsc jakas kobieta je ogladac na wynajem i kurka nie przyszła!!! ale za to mam błysk:-)i dzis nie robie nic prócz obiadu:tak:

A lodówki dawno nie czysciłam, ale za 2 tygodnie sie wyprowadzamy wiec teraz juz nie ma sensu, musze zaczac pakowanie cholerka:zawstydzona/y:

Darunia, Ty to masz teraz zycie na wysokich obrotach... i kiedy my mamy wpasc do tego krakowa jak was w ogole nie ma:-p;-)

Darunia... mysle, ze jakis weekendzik na poczatku pazdziernika:tak: po przeprowadzce, po obronie i po wizycie u ginki;-)Paweł sie urwie z remontu na jakies popołudnie;-)zgadamy sie!:tak:

EEE no to super!!!! A myślałam już jak tam Twój brzuszek? Widać conieco? Miałas zdjątko dać i co?? ;-)

Kasiu a gdziesz Ty, wywoływałaś Martuchę która się nie odzywa a sam też zamilkałaś ;-)

jeju dobiłam do półmetku jeszcze 4 godziny i uciekam w pioruny :-)

witam babeczki:-)
moje dziecko przysnelo ja za chwile biore sie za sprzatanie i pranie musze powiesic..chyba mi sie pralka zbuntowala bo pierze juz ze 2godz:szok:
darunia wspolczuje soboty w pracy ja jutro ide:-(
asiowo mysle ze nie zabiora tesciowce znizek tzn firma sie nie dowie bo tak to by pewnie zabrali...ale ja bym chyba powiedziala bo jak sie pozniej wyda to jeszcze gorzej bedzie:tak:
kasia szybkiego odgruzowywania;-)ja tez nie lubie myc lodowki...a mam dwie:-p

Dziewczyny... za 2 tygodnie małż ma urodzinki, w tym samym dniu mamy rocznice slubu... podpowiedzcie co ja mam mu za niespodzianke zrobic:confused: nie mam zielonego pojecia, tylko cos taniego, bo u nas krucho z kaską... :dry::sorry2::confused::tak:

Darunia, prosze;-)

23tc;-)
14m9tzp.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Kobietki!:-)
Asiowo-jaki zgrabniutki brzusio!!!!:-)A daj jeszcze moze do porownania brzuszek z Paulinka z tego samego okresu ciazy,co?:-)

Ja tylko napisze,ze dzis nocka byla zarwana,bo Maja od 1.30 do 6.00 wymiotowala-wydaje mi sie,ze zaszkodzil jej obiad.Mam nadzieje,ze to nie jelitowka..Teraz odsypia,juz 2 godziny,co do niej zupelnie nie jest podobne.

reklama
Do góry