reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joasiek, ale jestem ciekawa tej sukienki. :tak:

Stasia dziś złapała gorączka. Albo się zaraził jakąś bakteryjka od Wojtka albo to zęby, bo idzie 3 czwórka.

Dzieci wyekspediowaliśmy do moich rodziców, a u nas zaraz będzie imprezka. :-)

reklama
Joasie to ta krawca do kitu. :-(
Mamot udanej imprezki!!!!!!!
A wszystkim połamany zdrowia
AAA gratulacje dla Oli przespanej nocki.
Oj pisałyscie tyle ze nie miałam szans wszystkiego przeczytać. Cierpie na chroniczny brak czasu i nic nie zapowiada zmian. Niestety zaniedbuje znajomości na całęgo. Kompa w dzień nie mam szans nawet włączyć, a wieczorami ciągle siekrzątam po domku. Oby Domis troszke zastopował ze swoimi wspinaczkami to miałabym troszeczke czasu.

Dobry Wieczór Matki, Żony i Kochanki :-D

U nas w domu ciszaa... dzieciaszki po 20 padły hahaha. Dzisiaj mielismy popoludniu trcohę nerwowy dzionek z uwagi na jedna sprawę w pracy, musielismy wybrac sie z m do adwokata...ehhh napiszę tylko jedno - jak macie jakies umowy do podpisania, zawsze konsultujcie to z prawnikiem... adw u którego bylismy to znajomy z czasów kiedy ja pracowalam w Sądzie, w trakcie rozmowy powiedział mi, ze niedlugo bedą rekrutowac osoby do pracy do Kancelarii ... chcialabym spróbować ... zobaczymy może sie uda...

Mejda mam nadzieje ze Wojtuś dobrze się czuje...
Joasiek ale Ty masz przeboje z ta suknią, co do utraty wagi to faktycznie sie chudnie hehehe
Basiu słodziachny ten koszyczek :tak::-)
Azile zycze bys znalazła wiecej czasu dla siebie i BB :-) no moja Nadioza tez taka jest, ze wszedzie mi włazi i wszystko wysypuje, rozwala, zabiera i zaraz do buzi wtyka...:szok: łobuz z niej i tyle ...

Hello:-) U mnie dzieciory;-) śpią. A ja zasiadlam do Was z lampką wineczka:-p

Azile mam nadzieję, że Domiś da Ci trochę odsapnac i znajdziesz chwilke żeby do nas zaglądać:tak::tak:

Mamoot mam nadzieję, że ta tempka to na ząbki i nic Stasiowi poważniejszego nie będzie sie działo. Udanej imprezki życze, bawcie sie dobrze:tak:

Joasiek, ale masz przeboje z tą krawcową:szok::szok: Najważniejsze, że suknia odebrana, a z czyszczenia wróci w terminie cała i "zdrowa";-) Coś mi sie wydaje, że krawcowa specjalnie nie oddała Ci jej osobiście. Godzina ZERO zbliża się wielkimi krokami:-D:-D

Daruuunia czy ja dobrze czytam, że Ty jutro idziesz do pracy:szok: Podziwiajm Cię jak i wszystkie pracujące mamy, że macie tyle na głowie, ale na BB zawsze znajdziecie chwilunie. Bardzo mnie to cieszy:tak:

Basiu śliczny koszyczek:tak::tak: Ale Nati przyszalała z 3 godzinną drzemką:szok::szok:
Fajnie, że wieczorek udany.

Mejdia oby Wojtusiowi nic się nie rozwinęło. Zdróweczka dla małego

Ja się melduje .
Joasiek - suknia będzie super leżeć , zobaczysz.
Dziewczynki moja Ola padła o 20,40 a w dzień mamie spała 3 godzinki - widać ma melodię do spania :-)
Byłyśmy dziś na otwarciu nowego placu zabaw - taka imprezka z prezydentem miasta , mała latała w koło a mi nogi wlazły w d......

Wojtek juz śpi, :tak:
po Nurofenie wszystko było ok. nawet katar się zmniejszył!
Oby nic w nocy się nie działo,bo jutro mielismy jechać do zoo,
a na wieczór znajomych zaprosić!:-) Zobaczymy!

Okazało sie, że firma Bobiwita przesłała podziekoanie za udział w konkursie i na pocieszenie dołączyli soczek dla Nati. Czyli Niestety nic nie wygraliśmy - ale miłe było i to :tak:
My też dostaliśmy:happy2:

Mamootku udanej dżamprezki, ale zazdroszczę...;-)
Liliana kuj żelazo póki gorące, pracka w kancelarii no,no, no!
I oby ta newralgiczna sprawa szybko się obróciła na Waszą korzyść!:tak:
Azile Domiś to urodzony zdobywca! Tylko się cieszyć;-)
Agunia ja piwko sączę - więc "zdróweczko":-)
A co z Marlenką?

reklama
Do góry