reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Hejka ;-)
Ja tak na szybko bo zalatana jestem Ola w nocy co rusz poplakiwala i zanim zdazylam wstac z lozka to przestawala i tak z 5-6 razy... nawet w pewnym momencie m chcial isc ;-) ale go w konia zrobila Rano korzystajac z drzemki malej wysprzatalam cale mieszkanko, jeszcze tylko lazieneczka czeka... ale to juz na T, choc on jeszcze o tym nie wie ;-) Potem szybki udany spacerek(nie zlapal nas deszcz bo niebo u nas zachmurzone na maksa ), potem obiadek i znow Olcie polozylam, a sama do kuchni - tym sposobem mam juz obiadek - placek po wegiersku i w piekarniku drozdzowiec ze sliwkami dla m bo kiedys mu tam obiecalam i chce sie wywiazac Zostalo mi jeszcze troche sliwek - macie pomysl jak je ususzyc? w piekarniku, czy jak?
Aha... wczoraj odebralam suknie nareszcie (dzis zanioslam do czyszczenia) ale forma odbioru pozal sie boze... przez posrednikow bo pani najzwyczajniej wymiekla.. i jeszcze kase zdarla koszmarnie Ehhh ale juz sie nie chce denerwowac, mam nadzieje ze z czyszczenia wroci cala, bo od poczatku niezle z nia mam przeboje :-(
Milego popoludnia dziewuszki!
Ja tak na szybko bo zalatana jestem Ola w nocy co rusz poplakiwala i zanim zdazylam wstac z lozka to przestawala i tak z 5-6 razy... nawet w pewnym momencie m chcial isc ;-) ale go w konia zrobila Rano korzystajac z drzemki malej wysprzatalam cale mieszkanko, jeszcze tylko lazieneczka czeka... ale to juz na T, choc on jeszcze o tym nie wie ;-) Potem szybki udany spacerek(nie zlapal nas deszcz bo niebo u nas zachmurzone na maksa ), potem obiadek i znow Olcie polozylam, a sama do kuchni - tym sposobem mam juz obiadek - placek po wegiersku i w piekarniku drozdzowiec ze sliwkami dla m bo kiedys mu tam obiecalam i chce sie wywiazac Zostalo mi jeszcze troche sliwek - macie pomysl jak je ususzyc? w piekarniku, czy jak?
Aha... wczoraj odebralam suknie nareszcie (dzis zanioslam do czyszczenia) ale forma odbioru pozal sie boze... przez posrednikow bo pani najzwyczajniej wymiekla.. i jeszcze kase zdarla koszmarnie Ehhh ale juz sie nie chce denerwowac, mam nadzieje ze z czyszczenia wroci cala, bo od poczatku niezle z nia mam przeboje :-(
Milego popoludnia dziewuszki!
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
A ja dzis z pracy wyleciałam jak torpeda!
Dzwonili ze żłobka, że Wojtek ma tempkę i jest osowiały!
Zerwałam się godzinkę i go zabrałam. Teraz spi biedulka ,
Zobaczymy co dalej, jak nocka. Jak będzie kiepska to jutro do medyka!
Bbakania super, że wieczorek babski się udał,
a jak ta koleżanka wraca czy nie wraca?
Joasiek ja to bym niezłą hryję urządziła tej pożal się boże krawcowej!!!
NO oddaje Ci bez ostatecznej przymiarki ! Co za baba!
To dobrze Kasiu, że szybko interweniowałaś, bo może Ola
by wygladała jak w ospie! Ciekawe od czego to cholerstwo?
Dzwonili ze żłobka, że Wojtek ma tempkę i jest osowiały!
Zerwałam się godzinkę i go zabrałam. Teraz spi biedulka ,
Zobaczymy co dalej, jak nocka. Jak będzie kiepska to jutro do medyka!
Bbakania super, że wieczorek babski się udał,
a jak ta koleżanka wraca czy nie wraca?
Joasiek ja to bym niezłą hryję urządziła tej pożal się boże krawcowej!!!
NO oddaje Ci bez ostatecznej przymiarki ! Co za baba!
To dobrze Kasiu, że szybko interweniowałaś, bo może Ola
by wygladała jak w ospie! Ciekawe od czego to cholerstwo?
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry Babole
Ja dopiero teraz mam dostęp do neta, w pracy dzisiaj neta nie było, a jak przyszłam do domu to też full obowiązków na głowie, a teraz patrze a tu czarna noc... ehhh
Joasiek dobrze, że sukienka odebrana, ,mam nadzieje że wiecej nie bedziesz miała do czynienia z tą krawcową- głupia baba
Kurcze, jeszcze muszę pomyc podłogę w pokoju i łazience, Ł poszedł do roboty, ale tylko na 3h, Bart jeszcze lata i broi, a ja musze się wykąpac no i do spania bo jutro znów do pracy....
Kurcze dziłchy może więcej cos napiszę bo czas mnie goni...
Buziaki!:-)
Ja dopiero teraz mam dostęp do neta, w pracy dzisiaj neta nie było, a jak przyszłam do domu to też full obowiązków na głowie, a teraz patrze a tu czarna noc... ehhh
Joasiek dobrze, że sukienka odebrana, ,mam nadzieje że wiecej nie bedziesz miała do czynienia z tą krawcową- głupia baba
Kurcze, jeszcze muszę pomyc podłogę w pokoju i łazience, Ł poszedł do roboty, ale tylko na 3h, Bart jeszcze lata i broi, a ja musze się wykąpac no i do spania bo jutro znów do pracy....
Kurcze dziłchy może więcej cos napiszę bo czas mnie goni...
Buziaki!:-)
joasiek1977
Witam wieczorkiem!
Mejdia - mam nadzieje ze Wojtusia nic nie zlapie i to falszywy alarm
Basia - jaki sympatyczny zakup :-) i szybkiego sprzatanka ;-)
co do krawcowej to oczywiscie nie mierzylam przy odbiorze (bo jej nie bylo!!!) i zwezila troche wiecej niz powinna(ale gorset wiazany wiec nie ma problemu)... ale z autopsji innych kobitek wiem ze jeszcze schudne przez te dwa tygodnie... no i chyba nie myslisz ze jeszcze ja odwiedze?? zrobie jej taka "reklame" ze hoho a niech mi sie gdzies na ulicy napatoczy...
Moj m kapie mala, zaraz zje i lulu A my planujemy (znaczy sie ja zaplanowalam a m nie ma wyjscia ) obejrzac film o atakach na world trade center Dokladnie pamietam ten dzien... wszystko ogladalam od pierwszego samolotu na ccn Do dzis mam ciarki jak o tym mysle
Milego wieczorku babeczki!
Mejdia - mam nadzieje ze Wojtusia nic nie zlapie i to falszywy alarm
Basia - jaki sympatyczny zakup :-) i szybkiego sprzatanka ;-)
co do krawcowej to oczywiscie nie mierzylam przy odbiorze (bo jej nie bylo!!!) i zwezila troche wiecej niz powinna(ale gorset wiazany wiec nie ma problemu)... ale z autopsji innych kobitek wiem ze jeszcze schudne przez te dwa tygodnie... no i chyba nie myslisz ze jeszcze ja odwiedze?? zrobie jej taka "reklame" ze hoho a niech mi sie gdzies na ulicy napatoczy...
Moj m kapie mala, zaraz zje i lulu A my planujemy (znaczy sie ja zaplanowalam a m nie ma wyjscia ) obejrzac film o atakach na world trade center Dokladnie pamietam ten dzien... wszystko ogladalam od pierwszego samolotu na ccn Do dzis mam ciarki jak o tym mysle
Milego wieczorku babeczki!
joasiek1977
Suknie jest dobra gdyby bylo inaczej nie zostawilabym tak tej sprawy... a zostawic nie moglam mniej, bo bym sukni nie dostala Z reszta co mialam sie wyzywac na boguduchawinnej pani, ktora pracowala w pasmanterii obok? Zastanawialam sie nad tel do niej (ale czy to cos da? jeszcze sie wylaczy i bede bardziej wsciekla...), juz i tak mam zszargane nerwy i zostawiam ta sprawe za sobaBo cóz Ci z tego, że zrobisz jej anty reklame - jak suknie bedzie zła...
Ale oby wszysto było dobrze i suknia leżała idealnie .
reklama
Podziel się: