reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ulcia mi sie podoba pierwsza kreacja. ?chociaż ja pewnie wystąpiąłbym w drugiej z racji że tuszuje brzuszek:-D:-D:-D:-D Ale Ty laska jak tralalalaal więc stawian na kieckę pierwszą

Ja dzisiaj zadawałamDamianowi relację z wyników z meczy. Z siatkówki, koszykówki, omineła mne piłka nożna bo włąsnie wrócił więć mecz dokończy:-D:-D:-D Ja to w sumie tak jak Basia oglądam mecze naszej reprezentacji ale te najważniejsze

Martuś na masażyk ani gimnastykę nie mam co liczyć. Mąż ztyrany przyszedł do so. Pozostaje mi maśćgrzewająca

Marta czy te witaminy miały może niebieski kolorek ?:cool2::cool2::cool2:

Aguś kreacja nr 2 na poprawiny, zeby nie było widać brzuchola jak się na weselichu najem pysznści:-D:-D

No Ula zakupy super udane,
sukieneczki świetne, wyglądasz rewelka! :-)

Ja właśnie zrezygnowałam z ogladania
tej porażki na boisku piłkarskim:no:.
Muszę sie przyznać, że u nas w domu to ja jestem kibicem
reprezentacji w sportach zespołowych, a z mężem tak jak Basia
oglądam tylko Adamka itd.:tak:
Właśnie przed chwilą dzwoniła do mnie siostra,(jak pisałam posta)
że nasz znajomywyskoczył z 9 piętra :szok:,
Dziewczyny nie mogę się pozbierać.
Przeżył, i kręgosłup ma cały! Lekarze mówią, że to ewenement!
Tylko WHY?

witam kobialki:-)
ja zapracowana (jeszcze tylko 2tyg:-p) wiec na nic nie mam czasu...
oduczanie Bruna od zasypiania ze smokiem nawet nawet juz nawet w nocy daje rade bez, mam nadzieje ze tak zostanie to bedziemy walczyc z innymi "nalogmi";-)
na meczyki czasem te lookam pilka kopana tak srednio (szczegolnie dzis:-p) ale siatkowke luubie bardzo:tak:
Ula ja tak jak Liliana i Basia wybralam kiece nr 1 a butki nr 2:-p
Agusia efektywnego smarowania sie ta mascia rozgrzewajaca zycze;-)
Mata co to za witaminy?:-D
Basia ale rymujesz:-D
Mejdia jak bardzo trzeba byc zdesperowanym zeby zrobic cos takiego...

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane, wielkie dzięki za piękne życzenia. No to 30stkę mam już za sobą :-D
Jestem tu dopiero dziś mimo, ze wróciliśmy w niedzielę. W poniedziałek sprzątałam i odkopywałam się z pod góry prania, a wczoraj miałam gości urodzinowych. Najwytrwalsi poszli koło północy. No i dopiero dziś tu zasiadłam. Imprez urodzinowych będzie ciąg dalszy, bo w piątek mam imprezę dla znajomych.:-)

Do góry