reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie laski z naszej bb paki :-D
Mała nam troszkę popsuła wczoraj plany bo wyła 2 godziny ponad z przerwami ...prawie jej cyca dałam ...udało się bez.
Ja nie wiem co jej jest , może kupić jej ten vibrucol czy co ?
No wyje i wyje , usypia na rękach a jak jąodkładam to w ryk . M jak ją brał to się wyrywała więc tylko ja ją nosiłam.
Potem już spała do rana :szok: i jak ja mam się wyspać ?
Uleńka suknia number one :-) wszystkie są ładne :-) ty lachonku :-)

reklama
Hejka :-)

Ja juz na nogach od 6... :sorry: Miałam koszmar z krawcowa w roli glownej :no:, przed 6 sie przebudzilam no i po spaniu... :zawstydzona/y: Ola wstala niedlugo potem, bo tatus dzis wczesniej do pracy wychodzil, wiec zdazylam pobuszowac juz w kuchni :-p Teraz polozylam ja zeby dospala i chyba zasnela bo cisza...

Kasia, ja mysle ze ten placz to na zebiska :zawstydzona/y: Ja smaruje dziaselka, a jak nie pomaga a placz jest rozdzierajacy - dostaje mala nurofen lub eferalgan (lagodzi bol i dosc szybko dziala), viburcol daje jak widze ze cos jest na rzeczy, ale nie boli masakrycznie... :sorry:

Ciao, ja już w pracce,
kawusia się parzy, a ja klikam póki co do was,
bo zaraz za robotkę się biorę!:-)
Kasiau - bidoku, ja też obstawiam że to zęby! Może Nurofenik pomoże
tak jka Joasiek radzi!
Mamootku fajnie, że już jesteś!
Zmykam bo szef idzie...:ninja2:

Hej laseczki!
Mejdija mam nadzieję, że kolega się pozbiera. Miał niesamowite szczęśćie, może da mu to do myślenia... i koniecznie potrzebuje Waszego wsparcia, bo ludzie tak ot sobie nie skaczą:no:

Mała nam troszkę popsuła wczoraj plany bo wyła 2 godziny ponad z przerwami ...prawie jej cyca dałam ...udało się bez.
Ja nie wiem co jej jest , może kupić jej ten vibrucol czy co ?
No wyje i wyje , usypia na rękach a jak ją odkładam to w ryk . M jak ją brał to się wyrywała więc tylko ja ją nosiłam.
Potem już spała do rana :szok: i jak ja mam się wyspać ?

Kasiu u nas dziś w nocy to samo było, mała od 12.30 do 3 z minutami budziła sie dosłownie co 2 min :eek: w końcu ja trochę olałam :zawstydzona/y: m poszedł ją ułożyć i spała do 7, calutka noc bez cyca :cool2:o 7 dostała, bo była jeszcze śpiąca, a mi sie nie chciało jej kachy robić :-p

Ja juz na nogach od 6... :sorry: Miałam koszmar z krawcowa w roli glownej :no:, przed 6 sie przebudzilam no i po spaniu... :zawstydzona/y:
koszmary to krawcowa powinna mieć, bo jak dzisiaj sukienka nie będzie gotowa, to całe bb do niej wjedzie z zadymą (z Daria na czele :-p)

Wilmek gratuluje w postępach z usuwaiem nałogów u Bruna :rofl2:
zaraz dam małej kachę i lecimy na zakupy, dziś na obiad spróbuję zrobić klopsiki w sosie musztardowym (moje ulubione danie z dzieciństwa, którego nie jadłam z 15 lat...) zobaczymy czy wyjdzie, bo nigdy nie robilam...

witam i ja dość wcześnie jak na mnie:-Dale mój bobinoks (Aguś secjalnie dla ciebie :cool2:) dzisiaj tak "płakał" i ciagnął mnie na ręke z łożka że nie miałam wyjścia musiałm wstać:eek::-D:-Da co się uśmiałam z jej aktorskich popisów wielkiej rozpaczy:-D:-D:-D

U nas nocka wbrew moim podejrzeniom spokojna!!!! Kasiu , Martuś ależ wasze panienki dają wam popalić. Mam nadzieje że to kły i jak się już wyklują będzie lepiej

Mamoot ja kocham wyjazdy ale nienawidze powrotów, stert prania, wdrażania się na nowo we wszytko:rofl2::rofl2::rofl2: ach uporaj się ze wszyskim szybko wracaj też do nas

Cisza , cisza , ja mam robotę i szef w firmie więc - haha - trzeba uważać troszkę
Basia , widzę że Natalcia konczy dziś okrąglutko 1,3 :-) gratulacje

Ależ ten czas leci ...

Nawet miałam wczoraj jej podać coś przeciwbólowego ale mam tylko czopy :eek:

Witam Was Ciepło w ten upalny dzionek...

Ja wlasnie skonczylam robić obiadek Nadii, jak wstanie to lecimy na spacer, katarek sam przechodzi, tylko w nocy Nadioza coś marudzila ale m wstal dał jej herbatkę i spala do 7:30 ...
Ja dZisiaj mialam kosmetyczkę, mam zrobione pazurki u nóg ufff ...po tej Grecji mialam lekki nieład ... :eek:
Ehhh widze, ze dziewczyny małe nie dają Wam w nocy pospać... ja to szczerze Wam powiem, nie daje Nadii zadnych leków przeciwbólowych, jak jej zeby wyłaziły to tylko zel stosowalam, no nie wiem, moze zle robilam... w kazdym razie życzę aby Ola i Dobrusia spały od dzisiaj spokojnie :))

No wlasnie - Gratulki dla Natalki :))

reklama
Basiu nadworna poetko BB :-D

Kasiu ja swojej koło 1 dałam nurofen a i tak darła sie do 3 :sorry: może taka noc :-p

Babeczki pracowac, pracować, im szybciej sie obrobicie, tym szybciej poklikacie z nami ;-):-D

Moja gwiazda niedawno usnęła a z godzinke sie w łóżeczku przewalała:eek: ja przez ten czas obiadek prawie cały przygotowałam, teraz tylko ziemniaki dojdą i gotowe. Chyba podłogi jeszcze przelecę, bo mała dziś wdeptała mi lubisia w panele i wytarła sie w meble :cool2:

Do góry