reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie. Ale się babeczki rozpisałyście szok normalnie:-D:-D:-D Ale to dobrze, coś się dzieje i co najważniejsze jest wesoło:tak::tak:
Ja znów połamana chodzę, jakaś zasiedziała jestem. No cóż starośc nie radość:-D:-D:-D A do tego mam nerwy bo ubezpieczyciel auta wypłaca nam kasę juz ponad 2 miesiące i ciągle tylko obiecuję ze na dniach kasa będzie. No nic poczekamy jeszcze kilka dni i chyba będzie awantura. szlag mnie trafia bo jak do płacenia za uto to musisz zapłacić w terminie, alek jak oni to w dupie wszystko mają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Poza tym wzięliśmy na próbę internet z Play z możliwością zwrotu do 7 dni jak by nam nie pasował. I konsultant powiedział do m że czas liczy się od dnia aktywacji przez nas. Ale po przemyśleniach zrezygnowaliśmy i chcieliśmy oddać. Okazało się że przekroczyliśmy magiczne 7 dni bo jeśli sami nie zostanie aktywoany w ciągu 4 dni od dnia odebrania przesyłki to jest automatycznie aktywowany. I tym samym mam dodatkowy rachunek do zapłacenia. Play powiedział, e sprawdził rozmowę z konsultantem i i tam padło zdanie o 4 dniach. Nie wiem tego bo nie mam nagrania, m twierdzi, ze tak nie było. Jestem wściekła na niego i na zasranego playa
No to się rozpisąłam. Wyszlo mi tu maslo maslane ale wyrzuciłam to z siebie

Ula zawsze sie uśmieję z tego jak zabawnie nazywasz Zuzolka swojego:-D:-D:-D Skąd Ci się to wszystko bierze??

Daria udanego wypadu do kina. Bawcie sie dobrze. Jutro jak masz wolne to pewnie będziesz do nas zaglądała:tak::tak: Bardzo mnie to cieszy:tak::tak:
Kochana ale mąż Ci dogadza. Z ciepłym obiadkiem czeka. Zobacz jak się role zamieniły:-D:-D:-D

Ja też dopisuje sie do listy wielbicieli pierogów ruskich - najlepiej podsmażonych !!! :-p:-p
I ja też sie dopisujedo listy. Mnnniam uwielbiam. To która robie teraz pierożki chętnie wpadnę:-D:-D

wczoraj zrobilam 100brzuszkow a dzisiaj zrobie 200
Marlenko to jak tak dobrze idzie robienie Ci tych brzuszków to zrób dzisiaj te 200 i jeszcze 100 za mnie:-D:-D:-D

Kasiu mma nadzieję ze to "świństwo" szybko zejdzie:tak::tak:I gratuluję Oleńce kolejnego zębolka:-)

Agusia dawaj zdjecie biurka,nie obijaj sie:-D:-D:-D
Dam dam, kiedyś napewno:-D:-D:-D A tak w ogóle to fajnei było zobaczyć miejsca waszej pracy:-D:-D Cięzkiej, ale jakże relaksacyjnej:-D:-D:-D

Mejdia gratuluję zdania wewnętrznego egzaminu. No to teraz zbieraj siły na państwowy

reklama
Witajcie
A ja zdjatko postaram sie wkleic jutro bo dzisiaj jakas zmeczona jestem, Nadia niedawno tak mocno wyrznela w pokoju orla ze myslałam, ze zeby stracila ale tylko z dziąsła krew leciała ...
M wróci pewnie bardzo pozno jak juz dzieci bedą spały ...a ja jak wrocilam to przekąsilam cos i wzielam sie za prasowanko i juz mam wszystko porobione. Miedzy czasie Nadia wysypala mi ziemie na balkonie, którą do wyrzucenia naszykowalam, Fabianek wrocił z pol kilogramem piachu w butach po całym domu wrrr....i rozsypal w przedpokoju a Nadia rozniosla i ciagle cos ale jeszcze 1,5 h i kladę moje mazepy spac :) :-):cool2:

Agusia życzę abyscie kaskę jak najszybciej dostali a co do Play to faktycznie beznadziejnie wyszło, moj m tez ma net w Play ale szczerze przyznam, ze nie dziala tak dobrze, tzn słaby ma zasięg ( zależy od miejsca) ...
Wy tu o pierogach , a ja ostatnio mam taki apetyt, ze moja odchudzanie przełoze na inny termin ...:sorry:

Oj Babeczki opisałyście sie, że hej!:-)
Ja na szczęście zdążyłam do 16.00, choć wszędzie
spóźniałam się dosłownie o 1 min. :szok:
Rano na pociąg minuta, musiałam jechać z przesiadkami,
potem autobus odjechał jak dobiegałam do przystanku :-(, spowrotem wyszłam z urzędu o 1 min. za późno i tylko dzięki temu, że dwóch facetów mnie podrzuciło na dworzec zdążyłam na powrotny! UFFF:eek:

A u Was widzę wesoło, BB - gangsta zakładacie !;-)
Darunia coś ma mniej robotki!:happy:
Marlenka brokułki z colą sobie podjada !:-D
Ula zakupki udane, a Mata pierogi smaży...oj życie, życie się toczy!:happy:
Ja tez zamiast teraz ogarniać mieszkanko to klikam:tak:
Liliana dziś szalejesz za to ze sprzatankiem i prasowankiem widzę!
A dzieciaki jak zwykle brudzą...
Agusia trzeba bardzo uważać na te niby próbne dni itp.,
bo zawsze jakiś haczyk znajdą! Cwaniaki!:crazy:
Kasiau jak Oleńka?:confused:
Asiowo nic sie nie martw tylko duuużo wypoczywaj i dbaj o siebie!:tak:

hahaha baby tak szaleć beze mnie ????
Ja z pracy urwałam się 14,40 hahaha
Mam nadzieję że mnie szef nie powiesi - dziś mi tyle kazał zrobić że mu się w twarz zaczęłam dosłownie śmiać bo już mnie niemoc ogarnęła , były jaja , a on do mnie z czego się śmiejesz aja mu że tak mnie coś napadło. Za 10 minut znów przyszedł z kolejnym bojowym zadaniem ale to on juz miał uśmieszek na twarzy .
Byłam dziś na zebraniu i się wymiksowałam z tego skarbnika.
W sumie wracam już później i nie mam czasu tego ogarnąć .
Mam dziś m w domku to nie wiem jak tam z bb ale postaram się luknąć co tam u was .
Ola już śpi , posmarowałam jej to dziadostwo maścią i widać że jej przyschło.
Ogólnie mam teorię że zaraziła się od Weroniki bo ona miała cos podobnego na nosie ale jej przeszło po innej maści i miała gdzie indziej bo przy nosie .
A Wera pewnie przywlekła znad morza to dziadostwo.
Mejdia ta minuta to zbawienie jak trzeba dopasowac i zgrać autobus z pociągiem - wiem coś na ten temat. Najważniejsze że zdążyłaś z powrotem

Ostatnia edycja:
Marlenka pewnie jedno z drugim :-D:-D:-Dbrzuszek i na R , brzuszek i na R :-D:-D:-D
A mój m włączył sobie kompa - swoją stronę, mecz i poszedł się kąpać ..a ja co niby mam robić ....
Zaraz i ja będę coś chyba z nim ćwiczyć :-D:-D:-D
Ja może i bym była dalej skarbnikiem ale jak mam coś robić po łebkach to wolę nie robić wcale

Eloł :))
Ja wlasnie siadlam sobie z lampką czerwonego winka. Dzieciary juz spią :-D
Baska nie wiedzialas, ze jestem mega sadystką, zastanow sie czy warto sie spotkac ze mną :rofl2::-D
Kasiu no co bedziesz robic ???:-):-) albo BB alby malż - wybieraj :)))

.......jak na razie to pifko i bb a mąz - mecz i browar ..............wiecie jak to jest skakać przed męzem w czasie meczu hahahahaha

reklama
Do góry