reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej dziewczyny!:-)
Niby pol etatu pracuje,a brak mi czasu na bb....Ostatnio mialam troche zalatne popoludnia,bo kolega M wyladowal w szpitalu i pomagalam imtroszke jezykowo.
dzis czwartek,jeszcze tylko jutro i bedzie weekend:-):-):-)
Maja ostatnio nie chce ze mna wychodzic ze zlobka,tak lubi sie tam bawic;-)

reklama
oh oh jaka cisza na bb:-D:-D:-D korzystamy z niestety nielicznych już ciepłych dni? My właśnie wróciłyśmy z ogrodu. Małą ładnie pospała od 12 do 15 zjadła , wyszalała się i teraz siedzi je chrupy i oglada bajki:-D:-D ja troche już nas popakowałam, odprasowałam odświeżyłam itp, najdłużej zeszło mi jak zwykle wiązanie krawatów:-D:-D:-D

Majeczka dzielna diewuszka , super że się zaklimatyzowała bez prolemu:-D:-D

Witajcie kochane :-)

Jak tam kobiety pracujące po pracy? u nas ok. zaczynamy składać rzeczy i robimy wreszcie malowanie :-) farba jest, dzisiaj dokupiłam firankę i zasłony :-) o jaaaa, ale jestem podekscytowana, a jeszcze pobawię się w malarza :-p bo ja będę malować :-)

u A, wysyłamy oferty pracy, dzisiaj przysłali odmowę od jednego z pracodawców... ale walczymy dalej. Potem...

przysłali decyzję z urzędu miasta, potwierdzili nasze przypuszczenia, dostaliśmy odmowę przydziału mieszkania.

a tak to stare dzieje. Anula śpi, a Julka się bawi i ogląda ulicę Sezamkową.

udanego popołudnia kobitki

Witajcie!

Przepraszam że dopiero teraz, ale dzień miałam zalatany!
Wczorajszy wypad do kina zaliczam do udanych, film fajny w sumie taki sam jak poprzednie ;-) ale efekty 3D fajne ;-) tylko się z Ł wkurzyliśmy, bo wczoraj była środa z orange, więc wysłałam smsa żeby miec jeden bilet za darmochę, a oni w kasie mówią że na 3D ta promocja nie obowiązuje i lipaaa musieliśmy kupic 2 bilety (52 zł) :eek: a na stronie internetowej nawet nic nie napisali- świnie...

dzisiaaj mój Ł ma imieninki, dlatego zabrałam go rano po odwiezieniu Barta do żłobka na drugie śniadanko do Burger Kinga :rofl2::rofl2: a potem powiedziałam mu żeby wybrał sobie prezent no i wybrał bluzę i prezent z głowy ;-)

Byliśmy też dzisiaj na pogrzebie naszego zzajomego i spotakaliśmy kilku znajomych właśnie z tej szkoły gdzie razem chodziliśmy i poszliśmy wszyscy na kawkę, miło tak powspominac stare dobre czasy...

Teraz Ł wykąpał Barta a ja śmigam zrobic mu flachę ;-)

Witajcie. Ja tez dopiero teraz ale dzionek miąłam pracowity wysprzątałam porządnie od sufitu po podłog łazienkę i kuchnię. Padam na pysk:-D:-D Jutro tylko lodóweczka do wymycia mi została, piekarnik. I koniec:tak::tak::tak:
Kuba już śpi, Kacpra zaraz też pogonię i będę miałą świety spokój. hahahahahah
ZAbrałam jeszcze Do południa Kubę na spacerek na nózkach. To był dopiero nie lada wyczyn:-D:-D:-D Za nic w swiecie nie chciał isć tam gdzie ja, poza tym wszystkie skrzynki energetyczne i kłódki byly jego. Momentami tak krzyczął z nerwów że napewno cała ulica go słyszała

Ja się melduję , jestem padnięta , kila nocy zarwanych i nawet w pracy czuję jak moje myśli i ruchy zwalniają i zwalniają - szok.
Kupiłam dziś Oli tran na wzmocnienie - podobno rewelka - zobaczymy.
Byłam z mamą po pracy załatwić jej nowy telefon i 2 godziny z głowy , ale , niech tam się cieszy :-)

A propos tego budzenia Oli w nocy - ogólnie ma strasznie twarde kupy , chyba ją brzuszek boli od tych twardzieli. Już nie wiem co jej dać. Dałam jej owoce , banan , jabłko a ta nadal kupska ma twarde - pewnie bolący brzuszek to powód budzenia

Ja już mam ciszę i spokój w domku. Jak ja uwielbiam te wieczorki:-D:-D Siedzę sobie teraz w ciszy i piję pifffko

Daruuunia złóż Ł najlepsze życzenia od nas:tak::tak::tak:

Marlenko hop hop. Gdzie sie podziewasz, Kasia hop hop, Marta hop hop
Ula hop hop. Dziewczyny co z Wami. Gdzie się ukryłyście

OBECNA!!!!!!!!!!!!!

Mój potworek już spi, dziś spokojnie bez ekscesów zasnęła. Ale za to jakie rozwolnienie w dzień miała :szok::szok: szok w trampkach:szok::szok: cóż tydzień guwniany do końca:-D:-D:-D a ja właśnie sobie powoli się pakuję:-D:-D

reklama
Do góry