reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Szerze przyznam moj małż nie ogląda sportu , czasami boks, ale on leci w nocy hehehe więc luzik ;))) ale jak leci horror to ja nie mam szans na NIC hahaha

Oooo i jest Baska :))) no proszę znów rymuje ...

reklama
siemanko laseczki! Widze że nie tylko mój muł bagienny oglada tą kopanine:eek:ups 2:0 chyba już nie będzie dalej oglądać.....

widze że nastroje naszych bb-esków przynajmniej szaleńczo przyjemne!

Ja już po zakupach oto moja prezentacja
creation nr 1
DSC01097 [800x600].jpg

creation nr 2
DSC01084 [800x600].jpgDSC01090 [800x600].jpg

creacion alternative w razie gdyby jakieś jadełko mnie zaatakowało:cool2:
DSC01099 [800x600].jpg

Witajcie bb-owe kobiałki :-D

Ja czytam , czytam. ale ta niepewnosc jutra wytraca mnie z jakiejkolwiek checi do czegokolwiek :zawstydzona/y: Takze wiem co i jak u ktorej, ale chyba wybaczycie mi ze nie odpisze kazdej... :zawstydzona/y: daje znac ze zyje :sorry: W dodatku nie wiem o co chodzi z moimi oczami... jak wracam do domu, to łzawia i pieka na maksa :-( I tak siedze z 15/20min i wyje :sorry:

Ulcia - ja mierzylam kreakcje nr 1 i moja figura(bez tali) prezentuje sie w niej rewelka, takze to moj typ :tak: ale wszystkie kreacje superanckie :tak: i kupione dzis? :-pJa tez na targu bylam ale zaopatrzylam sie tylko w gacie na slub.. a przez suknie ktore widzialam dostawalam oczoplasu (moze przez to łzawiłam... :zawstydzona/y:)

reklama
wow ile to się na bb dzieje :szok: a ja tylko na momencik, m się prysznicuje a ja na bb ;-)

Ula w każdej kiecce nieźle wyglądasz, lasko jedna :-p
Agusia do męża marsz, niech rozmasuje zastałe kości (kompleksowa gimnastyka tez nie zaszkodzi ;-):-D)
Mejdija oj to zalatany dzień miałaś, ale dobrze, że sie w czasie mieściłaś ;-)
Joasiek spokojnie zdążysz wszystko kupić :tak: czasem jest tak, że mogłoby sie wydawać, że nic sie nie znajdzie, a tu wpadasz do jakiegoś zapyziałego sklepu i tam znajdujesz wszytsko co brakuje :cool2:
ja mam w końcu powera, bo od kilku dni to zdechła byłam... wzięłam podwójną dawkę witam,in (od miesięcy nie brałam) i czuje się jak nowonarodzona :cool2: aż chyba m skorzysta z tej mojej energii :rofl2:

Do góry