reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata mój dzisiaj też jakiś marudny...

I ja jeszcze swoje 5 groszy dorzuciłam jak Ł robił grilla, tak się na mnie wkurzył że kazał mi się zbierac do domu... no bo ja też głupia jestem... zaczęłam mu dogryzac że u teściów nigdzie nie mogę Barta zostawić samego, schody nie zabezpieczone, na podłodze wszędzie płytki, na ogrodzie oczko dosyc duże i tak mu chodziłam i brzęczałam nad uchem... no i przegięłam... ale pozniej zrozumiałam że to nie jego wina i przeprosiłam, także już jest dobrze :zawstydzona/y::-p;-)

Ejj dziołchy mam dziwne pyatnko... od wczoraj Bartowi dziwnie pachnie... aczkolowiek trudno to nazwać zapachem z buźki... hmmm i się zastaniawiam od czego? Sam Bort jak się budzi to tak mlaska buzią jakby coś niedobrego zjadł,a naprawdę nie ładnie czuć... spotkałyście się z czymś takim u dzicka małego? :confused2:

reklama
witajcie:tak:

Majeczka! Super... to zycze powodzenia i upragnionych 2 kreseczek na tesciku w przyszłym cyklu:-)

Mata... super, ze wyskoczyłas na spotkanie klasowe, az zazdroszcze:tak:Super, ze tatus troche posiedzial z mała. Mam nadzieje, ze juz przestała Ci marudzic mała ksiezniczka;-)

Kasia... extra, ze sie wytanczyłas, wyszalałaś... :tak:ciekawe jak tam Olenka! Ja tez czekam na foteczki;-)

Mejdia... super taki spontan, korzystajcie jak tylko mozecie;-)

Ula... rycerzyki w lasku, musisz miec fajny widok:-D

Darunia... 3maj sie tam w tej pracy:tak:Ale wyobrazam sobie jak odzyłas wracajac do pracy:tak:Obys jak najszybciej sie odnalazła i roboty ubywało;-)

U nas dzis dzien pełen lenistwa.. ja nawet uciełam se drzemke po południu:tak:Braciszkowi auto pozyczylismy i tak se siedzimy i mała maruda lata i nam marudzi nad głowami, P. juz czeka az spac pojdzie:-p

W ogóle P. zdecydował sie jednak na robote u mojego wujka:tak: Robota mniej ciekawa, ale bezpieczniejsza, mniejsze ryzyko, ze w grudniu zostanie znow bez pracy i lepsza szansa na wieksze zarobki:tak:Od P. bedzie zalezec ile zarobi tak naprawde, bedzie sie starał i znajdzie sie w tej pracy to bedzie luz. Zobaczymy... zaciskam za niego kciuki i mam nadzieje, ze damy rade sie utrzymac z jego wypłaty:tak:

Wracam do marudki, miłego wieczorku!

Dziekuje Wam za gratulacje i Mata-dzieki za krakanie;-)
Daruunia-Maja od jakiegos czasu ma nieprzyjemny zapach z ust.Mysle,ze to po prostu jak u doroslych zbieraja sie juz te wszystkie paskudstwa w buzce,zwlaszcza w nocy.

witam witam
rycerze gdzieś znikli:-D:-D my z M jednak wybraliśly się na spcer z mała na plac zabaw. :-D:-D:-D:-D ale już chlodno i niefajnie sie robi

Darunia ja mam to samo u moich rodziców, schody oczko itp....:sorry:
Asiowo napewno teraz już będzie tylko dobrze:-D:-D:-D trzymam za was kciuki

Daria ja tez nie lubię Oli pilnować u mamy bo tam ciągle muszę za nią chodzić a w domku to inaczej.
Ola padła u rodzinki po 19 stej ale wiecie co ? w dzień w ogóle nie spała , chyba czuła że ją mamy zostawić. W nocy budziła się na picie ale ogólnie była bardzo grzeczna.
Widzę że można ją zostawić na noc u kogoś to luzik. :cool2:

Daria moga byc pasozyty - szczególnie ze łazi teraz do złobka - obserwuj go po prostu a sa jakies inne zmiany w zachowaniu? A moze wcale nic mu nie jest, to nie musi byc objaw niczego.
A pije dalej Pepti czy zwykłe mleko?

jejku przepraszam ale nie mam kiedy was czytac.....

No nareszcie przebrnęłam, :-)
piątkowe panieńskie i sobotnie pogaduchy...:tak:
Mata trzymam teraz kciuki, żeby Tobie się udało troskę zredukować karmionka, a wiesz śniłaś mi się ostatniej nocy...:tak:
Asiowo super, że P. ma prackę, a to, że go wybrali po 3-cim etapie powinno go nieźle dowartościować!
Maajka super, że mąż się zgodził na drugie dzidz, teraz to czekają Was upojne noce!
Ula biznes otwieraj bo pomysłów Ci nie brakuje!:happy: A Zuzi odpuść ten nocnik, bo ponoć dzieci w tym wieku jeszcze nie umieją kontrolować siusiania...;-)
Joasiek jak tam po kawalerskim, cały wrócił :-D:-D:-D?
Darunia, super, że Bart tak dobrze się zaklimatyzował, a co do buźki to czasem cos w brzuszku się psuje i rozkłada tak jak u nas... nie ma się co martić.
Kasiau, obie sukienki super, widać, żeś się wyszalała nareszcie! No i Olcia się spisała;-)!
Zuzkus to szlejecie w sypialni, że hoho, mąż ma fantazję i guścik ;-):-D
Idę podszykować ciuszki na jutro - pa!:-p

Witajcie kochane...
Nie odzywałam się jakiś czas, ale mam "wymówke" ;-)

Mój Adam ma jutro urodzinki, a dziś zrobiliśmy torta i mieliśmy paru gości ;-) niedawno się rozeszli i teraz mam chwilkę na BB. Małe już śpią.

Jutro dostanę pensję, jedziemy po farby, malujemy!!! a musze kupić Julce łóżeczko :-) a i na tyg mają się odezwać w sprawie Adama pracy, oby były pomyslne wieści!!! ach, byłoby cudownie!!! :tak:

reklama
Witam zimnego ranka,
jestem juz w pracy, troszkę wcześniej więc moge sobie poklikać!;-)

Ewunia Sto lat dla Adama i oby ta prace w końcu znalazł,
widzisz powoli wszystko sie układa:-)

Ja od wczoraj mam @ więc zaraz musze sobie łyknąć jakis ibupromik,
bo powoli zaczynam wymiękać ;-):-D!
Dziś jestem na 6 godz. zobaczymy jak sobie Wojtek poradzi!
Bez płaczu się nie obyło, ale na początku się trochę zmuszał więc
nie jest chyba tak źle.:happy:
Idę po kawkę - pa

Do góry