reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hejka:-)

Pospalysmy dzisiaj do 7.20,ale jestem wyspana,chociaz w nocy Marysia kilka razy sie budzila i jadla mleczko,ja tez wstawalam siusiu ze 3 razy:-ppogoda wspaniala oby juz tak zostalo,zaplanowoalam sobie wypad do miasta,moje kolezanki sa w Pl tak wiec pospaceruje sama,polatam po sklepach,pojde do kawiarni na kawe i moze,powtarzam moze na ciacho:-p

Witaj Mejdia,milego dnia w pracy

Dziewczynki wstalyscie juz,co u Was???

Milego dzionka

reklama
To i ja sę zamelduje ;-)
Ewunia to gratulacje dla męża i to podwójne ;-)
Mejdija widać, że Woljtus zaczyna sie aklimatyzować, oby tak dalej ;-)
Marlenko jak zwykle zaganiany dzionek, ale chyba lubisz mieć dużo panów, no i smacznego ciacha ;-):-D
ja na chwilke, zmykam do marudy, od wczoraj przechodzi samą siebie... jak odpadnie do spania, to postaram się dłużej poklikać ;-)

Witajcie kochane!

Mój A dziękuje Wam serdecznie za życzenia :-)

a ja monitoruję konto i czekam, aż mi pensja przejdzie...

Piję kawkę, kto dołączy? bo samej mi smutno ;-)

Marta, jak Dobrusia?

Mejdia, życzę Ci zdrówka!

udanego dnia kobitki

podpisuję liste obecności!
my już po kawce ale co tam, mała sie po mnie wspina:wściekła/y: och jak ja tego nie lubię. Nocka jak zwykle. Ja to raczej od dzisiaj zaczne sobie podszykowywać i odświeżać rzeczy na ten wyjazd, bo pogoda piękna się zapowiada więc skorzystam. I z Zuzia później też trochę do ogrodu wyjdę!

Witam sie i ja :-)

My juz po spacerku ;-) Mala zazwyczaj spi o tej porze wiec troche nam sie przez spacerek przesunelo :sorry: i no zasypia w tej chwili z bolami :eek: nawet drugiego sniadanka nie zjadla :-( Ehhh, moze jak sie wyspi, wstanie z lepszym humorkiem i apetytem :zawstydzona/y: Planow sporo, bo sprzatnie zebralo sie w domku, zaraz sie za robote biore, korzystajac z drzemki... Potem pomysle o jakims obiadku, a jak m wroci wyskocze do solarium :zawstydzona/y: trzeba zalapac odpowiedni kolorek ;-) Jestesmy juz z Ola same, wczoraj m odwiozl mame na dworzec i pojechala :-( potem wyskoczylismy z mala do arkad i wreszcie mamy buty do sukienki dla Olenki i dla mnie :-D Tylko T ciagle bez butow do garnituru... :zawstydzona/y: ale ciezko kupic cos na stope 45/46 :cool2: i kurcze czasu coraz mniej...

Maajka - gratuluje podjetej decyzji :tak: my chyba jednak z m spasujemy poki co... :zawstydzona/y:
Mejdia - taaa, wrocil :-D na szczescie caly i zdrowy :tak: ale widac ze umeeeeczony staaaasznie :-D
Ewunia - trzymamy kciuki za pomyslne wiesci :tak:
Daruunia - mojej tez tak dziwnie "pachnialo" jakis czas temu przez kilka dni, miala problemy z brzuszkiem (aczkolwiek jej nie bolal) i robila brzydkie kupska :zawstydzona/y: dawalam jej lakcid i po kilku dniach sie unormowalo :tak:

Milego dzionka Kobietki :tak:

kobity co ja się wkurzyłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: boże jak dobrze że się stąd niedługo wyprowadzamy!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zeszłam z małą do pralni wstawić jej pranko otwieram drzwi a tam wody na podłodze z 5 cm stoi!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja sama!!!! Żeby było śmnieszniej odpływ główny się zapchał i wszytko wybiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałam mała zamknąć bezpiecnie w jej pokoju a sama walczyłam z tym szlamem aż przepchalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tu mi wybija tam mała się drze w niebogłosy nówie wam jak cały tydzień będzie taki to ja dziękuję!!!! Na szczęście Ula zwana złotą rączką poradziła sobie:cool2::cool2::cool2: mała śpi a ja biore się za sprzątanie tego pobojowiska:eek:

Ufff, Ulcia, dobrze, że to opanowałaś w porę :tak:

Joasiek, ja też miałam z tym problem. Bo mój A jest ode mnie niższy... w końcu trafiliśmy na szewca, który robi buty na obcasach! i udało się. pod garniturem nie było tego widać... mój A ma 42 nogę, ale 45 też miał. Może do CCC się wybierz, tam maja duże obuwie.

www.ccc.eu - mają nawet obuwie nr 45 i 46 :tak: i za niedużą cenę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewunia, dzieki za podpowiedz :tak: ale w ccc bylismy juz wczoraj i lipa :-( T ma jasny garnitur i buciaszkow do niego wybrac cieeezko :sorry: w dodatku moj jakby to ujac... jest troche wybredny... :zawstydzona/y: Chyba bardziej ode mnie :-D
Ula, ja dobrze ze udalo sie opanowac sytuacje :tak: nie ma to ja zlote raczki kobiece :-D
Mala juz wstala po godzinnej drzemce, a ja zdazylam zrobic tylko porzadek w kuchni, nastawic pralke i poukladac rzeczy do szafy :sorry: Moze jest szansa ze rusze dalej przy kolejnym spanku... chociaz ostatnio poprzestaje na jednym :cool: Teraz stresuje mnie bo wspina sie ciagle na fotele, stje na nich i sie kolysze :eek:

Do góry