reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asia, a masz Gino Rossi czy deichmanna u siebie? Tam jest wiekszy wybór... ale i trochę ceny wyższe przynajmniej w GR tak jest...
a do jasnego, to chyba polujesz na brązowe butki?

http://www.gino-rossi.com/www/ znalzałam fajne skórzane :-p brązowe pólbuty... zreszta. sama zobaczysz :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ula to się narobiło :crazy: współczuję porządków i cieszę się, że to ostatnie tego typu awarie ;-)
co do ccc, to może i są fajne butki, ale z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że tylko te droższe (zarówno męskie jak i damskie) sa godne polecenia, a co do daichmana... porównując jakościowo buty ccc i daichmana, ten drugi wypada gorzej (np. większość butów w D to syntetyki, a syntetyk jakby nie był wyprodukowany to wielkie g..no, chowa się do prawdziwej skóry... i jak mam do wyboru buty z dermy w daichmanie za 150 zł, to wolę za tą cenę mieć skórzane w ccc;-) albo 2-3 pary syntetyków :-p)
jeśli chodzi o wybór butów, to w sieciówkach czasem trudno kupic cos odpowiedniego, a często małe sklepiki gdzieś przy halach targowych (nie centarch ;-)) mają więcej różnorodnych ofert :tak:
moja maruda w końcu odpadła, normalnie nie mam sił do niej... broi za dwóch, a ja ostatnio cierpliwości juz nie :zawstydzona/y: dobrze, że pranka zdążyłam zrobic i powiesić, bo to chyba ostatnie podrygi ciepłych dni (juz 2 dni przepalamy troche w centranym, bo zimnica :szok:)

Ewa, mamy gino rossi :tak: i to kilka ;-)
Ale czy za brazowymi patrzymy... hmm T ma stalowy garnitur :zawstydzona/y: Widzielismy juz jedne fajne w feniksie na rynku, wybieramy sie tam na dniach, mam nadzieje ze bedzie rozmiar :sorry: I bierzemy ze soba kamizelke zeby kolorystycznie zgrac :-D

Martuś ja dzisiaj tez do M mówiłam że trzeabybylo wieczorem przepalić w centralnym bo troche zimno, a mała nie chce spać pod niczym.

Asiu mój M miał stalowy garniyur do ślubu i miał czarne buty. Fajnie się komponowało z garniturem i jasną koszulą i musznikiem. Po za tym później sie ciemne do wszystkiego założy z brązem ciężej jest . Wiem z doświadczenia bo moj maM ma i takie i takie

reklama
Włąśnie Joasiek dawaj fotki, i sprawdzimy :-p
Ok :-), ale i tak fotki nie sa za wierniejsze... :-p Specjalnie na tle ciemnej szafy ;-)
Moja mala balagani ze szok :confused2: mam pobojowisko w domu...i co chwile ksiazeczki czytamy :tak: ale nie usiedzi tak za dlugo :-D chociaz teraz fotel to jej ulubione miejsce :cool2:

Załączniki

• dsc02760.jpg
    dsc02760.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 27
Do góry