reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Majeczka super wieści (kurcze wykrakałam, że A się niedługo zgodzi :cool2:), no to kraczę i teraz, żeby za 1,5 miesiąca pojawiły się Twoje II kreski tu na forum, a co , jak krakac to na całego ;-):-D

Darunia no to super, że Bartus coraz lepiej sobie radzi w żłobku, jeszcze troche to i panie poustawia jak trzeba ;-) a z tym internetem to przegięcie, dawaj no namiary na Waszego dostawcę, to mu d..e skopiemy, co on sobie mysli :-p

Ciekawe jak tam Kasia baluje, oby Ola dała się mamie wybawić :tak:

mała zjadła makaronz sosem pieczarkowym, baaaaaaaardzo jej smakował i jak do tej pory objawów żadnych nie ma, więc chyba ok ;-)

na spotkaniu klasowym było superrrr, a mała rozpłakała się tylko jak wyszłam z auta, potem była juz ponoć grzeczna z tatusiem :tak: no i tym sposobem omineło ja popołudniowe cycanie i dziś pocycała tylko na dobranoc ;-) zobaczymy jak nocka...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie laseczki:-):-) u mnie dzisiaj za oknem słoneczki, ale zumno. brrrrrr. Ale w porównaniu do wczoraj to jest ładnie. Wczorajszy dzień prawie cały przesiedziałam w domu. Lało i wiał taki wiatr:szok::szok: Ja wyskoczyłam sobie sama dokoleżanki.

Mata fajnie, że wyskoczyłaś sobie na spotkanko klasowe i że było fajnie.

Majeczko baaardzo sie cieszę:tak::tak::tak: Trzymam kciuki. I czekam na wiadomość:tak::tak:

Ciekawe jak tam nasz Kasia po weselu. Pewnie wyszalała się za wszystkie czasy.

Marlenko a Ty gdzie sie podziewasz. HOP HOP. Tym razem to ja Ciebie wywołuję;-);-)

Daruuunia fajnei, że do nas zajrzałaś. Niech w końcu zrobią Ci ten internet w domu, bo brakuje nam Ciebie. Dobrze, że Bartuś sie klimatyzuje w żłobeczku. A w pracy nie przemęczaj sie za bardzo;-);-);-)

hejka:tak:

Pospalam z Marysia dzisiaj,teraz popijam kawencje,pogoda straszna

Majka gratulacje:tak:
Mata super,ze tatus z Dobrusia swietnie sobie poradzili wczoraj:tak:
Bartusia gratulki,dzielny chlopak z Ciebie:tak:
Kasia halo,halo,jak tam po weselu???

Helloł
Ja tylko na chwilkę bo musimy zaraz jechać odebrać małą
Było suuuuper, nogi mnie bolą , wytańcowałam się za wszystkie czasy.
Wieczorkiem wstawię fotki.
Miłego dzionka mamusie moje kochane
Daruunia super że Bartul coraz lepiej w żłobeczku.
Majeczka już niedługo będzie dzidziulek poczęty.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,ja szybciutko, bo jesteśmy u teściów. Wszystko wyszło spontanicznie! W piątek rano odprowadzliśmy Wojtusia oboje do żłobka. Pożegnanie było znów pełne łez i T. wymiękł. Wziął wolne w pracy i o 11.00 zabrał Wojtka i pojechali do dziadków pod Łódź, mi spakował pare ciuchów i od razu po pracy wsiadłam w pociąg i przyjechałam do nich!Okazało się, że nie mam piżamy i jeszcze paru drobiazgów, ale to wszystko szczegóły...Nie wiem co będzie jutro bo wolnego już brać nie będziemy mogli...Nadrobie co u Was jak dziś wieczorkiem wrócimy do Wawy,miłej niedzielki!

no hello babeczki

Kasiu super że się wybawiłąś! Ja za tydzień poszaleje:-D:-D:-D już się nie umiem doczekać:-D:-D

Martuśka no to idąc tym tropem mężulo powinien zostawać częściej z Dobi to może i pożegnanie z cycuchem będzie łatwiejsze!!!Fajnie że mogłaś sobie wyjść!!!

Basia takie spontany są najlepsze, :-D:-D:-D

U nas pogoda za oknem beznadziejna! jacyś rycerze w pobliskim lasku latają:eek::-D:-D:-D z księdzem na czele:-D:-D:-D masakra:-D:-D my z M mamy zaplanowaną niedziele na nicnierobienie! wiec się byczymy. bede wieczorem żebyście nie tęskniły:-D:-D

No to i ja Was witam!

Mata super że spotkanko klasowe udane!
Kasiu i dobrze że się wybawiłaś!!!
Maajka gratuluje decyzji!!! No i powodzenia!!! :tak:
Mejdia fajny week miałaś! ;-)
Ula... hihi czasem trzeba zrobic nic :-)
Marlenka poprawy pogody życzę, o ile to możliwe... ;-)
Agusia fajnie, że mogłaś sama gdzieś wyskoczyć... :-)

A my znów u teściów, Ł robi grilla, Bart śpi, a teściów nie ma -gdzieś pojechali ;-) jutro idę do pracy... ehhh :-) z jednej strony fajnie, z drugiej przeraż mnie ogrom spraw i obowiązków... normalnie nawet nie mam czasu zjesc, kanapkę ostatnio dwa dni z rzedu jadłam już w aucie jak wracałam do domu, na dodatek 2 kg mi poleciały na wadze... z tego się cieszę aleprzez to cały czas mnie głowa boli... no nic muszę jakoś rozplanowac mój dzień w pracy :-) idę na inne wątki ;-)

reklama
Ja tez tylko na chwilkę, moelduję się, że żyję, mała dziś mega marudna i ledwo z nią wyrabiamy, co ja jutro zrobię :eek:

Darunia kurce, żebyś mogła cos tam podjadać, bo z horyzontu znikniesz ;-) ale widzę za to, że w weekend grilem nadrabiasz :-D

Ula ryzerze powiadasz? Kurcze to może Ci ze wczorajszej inscenizaji obrony Głogowa zabłądzili :-D albo jakies panieński/kawalerski sie przedłużył ;-):rofl2:

Mejdija trzymam kciuki za Wojtusia, żeby juz się zaaklimatyzował w żłobku :tak:

Do góry