reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Napisalam wczoraj jeszcze do m i dostalam smsa tresci "Wlasnie w wiekszosci siedzimy na krzeselku ratownika wopr" Czy ktoras mi moze powiedziec o co kaman?? :-D:-D:-D
hmm czyżby wieczór kawalerski w stylu słonecznego patrolu :sorry: poczekamy co na to specjalista Ula ;-)

Witam i ja, nocka nawet, nawet jak na mozliwości małej ;-)
Joaś teściowa czasem czkawki w nocy nie miała:cool2:
Kasiu udanej imprezki:tak:
Marlenko jedne mysli mamy :rofl2:

reklama
Witam. My wstaliśmy sobie przed 9. Teraz kaweczka:-D:-D:-D i BB. Zdążyłan nawet makijaż zrobić, nieważne że jeszcze w piżamce ganiam:-D:-D

Joasiek mhhhhhhm tajemniczy ten SMS:-D:-D Ciekawe co tam panowie wyprawiali:-D:-D. Mata ma racje ja Ula się pojawi to moze uda jej sie rozwikłać tajemniczą wiadomość:tak::tak:

Kasiu zazdroszczę Ci tego wesela:tak::tak: Baw sie dobrze do biaego rana. I czekam na foteczki

Witajcie
Wow ale wczoraj zaszalalyscie ( na oddziale zamknietym to juz nie wspomne ):-p:-p:-D:-D:-)
U nas pobudka przed 7 bo Gwiazda kolacji nie zjadla ale naszczescie do 8 bawila sie w lozeczku :-)
U nas pogoda okropna wrrr :cool:
Udanej zabawy Kasiu zycze !!!
Joasiek hihi to chlopaki poszaleli ;):-) dobrze, ze odpisal na sms bo moj by nawet nie siegnal po fona hahaha:-D

witam szanowny babiniec!

Impreza na krzesełku ratownika :eek::eek: cos mi tu śmierdzi:eek::eek: ratowniczki to rozumiem ale ratownika?
u nas nocka normalnie, :-D tzm u malej ja do 3 zaczepiałam starego a on nic!!!! Oj ja mu się odpłace:cool2:
no i standart ja przychodze, wy znikacie...... ej......

Ostatnia edycja:
KAsiu ja na Dobrusie mówię demolka, bo gdzie wpadnie, to demolke robi :rofl2:
gwiazda mi odpadła już przed 11 a wstała po 8 :szok: ciekawe ile pospi, pogoda paskudna, to może po południu jeszcze pójdzie spać (jak tatuś będzie potrafił ja położyć :-p)
ja obiadek juz zrobiłam i sie zastanawiam czy mała może juz zjeśc pieczarkową :confused2: chyba same kluski w "sosie" jej nie zaszkodzą, bo pieczarek jej i tak nie dam... jak myslicie?

ja swojej gadzinie sosik czasem daje pieczarkowy, sam sosik! Właśnie próbowałam namówić moje dziecko żeby mi pokazała gzie albo co to jest "buba":-D chodzi i powtarza "buba" . zaraz ją położe spać! i chwile wytchnienia będę miała.

Ola jeszcze nie śpi , już mi wszystko opada ...

Z wprowadzaniem pieczarek do diety dziecka zaczekajmy do 2.-3. roku życia.- taki znalazłam wpis a z kolei w słoiczkach bobovity jest rizotto z pieczarkami po9 miesiącu :eek:

reklama
mała właśnie jadła juz te słoiczki i tam widać kawałki pieczarek (jest tam chyba z 15%), czytałam na różnych stronach, że grzyby jako takie mozna właśnie później wprowadzać, ale pieczarki po 12 m-cu i zdurniałam... nic dam małej dziś kluski z sosem bez pieczarek i zobaczymy...

Do góry