reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiunia mi też się kilka razy zdarzyło , że brzuszek twardniał i tak ciągnął i pobolewał. Ale najczęściej bywało to po tym, jak się za dużo nachodziłam . Dlatego staram się więcej odpoczywać i w ciągu dnia po kilka razy odpoczywam na leżąco lub siedząco przez kilka minut. Ot tak, żeby nie obciążac i tak juz obciążonego ciążą organizmu.
Zdróweczka kochana!!!

reklama
Dziękuję Kochane:-)
Właśnie to jest takie dziwne ponieważ cały czas tak jakbym miała twardy brzuch :-( może to też gazownia... sama nie wiem... staram się nie nakręcać - gdy nie myślę, jest oki :-)
Myślę, że to z powodu tej nocnej sytuacji - nerwówka i zbyt wnikliwe myślenie..

JoannA25 jak przeczytałam o twoich "wyczynach" nocnych, to najpierw śmiech a póżniej..... JAK TY TO ZROBIŁAŚ!!!!!!!!!!!
Kobitko mniej stresu!! Ja też mniałam taki okres że brzuszek był całyczas twardy, więc zdecydowałam się wyjść do znajomych a,by troszkę się zrelaksować. I o dziwo po powrocie okazało sie że brzusio już jest mięciutki. Na wszelki wypadek weż nospę i nie myśl o tym, a jak i to nie pomoże to biegem do doktorka.

Nie przejmuj się jest jeszcze czas. Ja też bym chciała nazywać dzidziusia już po imieniu ale do końca jeszcze nie jesteśmy pewni.

Ja też ostanio tęsknię za ciepłem, tym bardziej że od soboty padło mi ogrzewanie. :wściekła/y: Dokładnie piec i czekam na nowy. Ratuje sie olejakiem i gazem, ale wiadomo o cieple to mogę tylko marzyć. Mam nadzieję że jutro piec przyjedzie i zacznę na nowo się cieszyć. Całe szczęście że chodzę do przcy to tam się pogrzeję.

A teraz z innej pacznie pytanko. Czy planujecie jakieś urlopu z maluszkiem, bo ja się zastanawiam ale nie wiem czy powinnam?:baffled:

Kasiu to całe zamieszanie z tymi imonami. Wolałabym już nie mieć wyboru. Może przekarze to przyjemność mężowi.:tak:

Właśnie mój mąż powiedział że tym razem on wybierze ale też jeszcze do końca nie jest pewny. Babcie od jego strony zaczynają coś sugerować , wiesz lepiej się zastanowić dłużej w końcu to decyzja na całe życie

Azile ja to chyba na wakacje to w tym roku nie wyjadę bo mężuś ma nawał roboty właśnie w lecie, co zrobić taka praca:-( Za to mam dużo znajomych którzy podrózowali z malutkimi dzieciaczkami i mówili,że po zmianie klimatu to dzieci były bardzo spokojne i cały czas spały:-)

reklama
Dziewczynki;
wzięłam no - spę jak zalecałyście i jest jakby lepiej :-)
azile;
uwierz mi,że nie jest to takie trudne jak się może wydawać :-D Jak chcesz szybko i na stojąco - to efekt gwarantowany :-D

Do góry