reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia, raczej ciągle nie będziesz tego odczuwać :tak: co najwyżej często ;-) ja mam podobnie z bólami bioder. Czasem bola mnie kilka dni, tak że ledwo mogę się ruszac, a potem przez kilka dni spokój :tak: najgorzej, że nie mogę długo leżeć w łóżku bo boli mnie kręgosłup :-( czasem nawet jak rano wstaję, to już jestem cała obolała :sorry:

reklama
Ja też już chcę wiosnę!!!:tak::tak:

Latem mam nadzieję wyjedziemy razem na działkę na Mazury. Mój Małż jest doktorantem i pracuje w prywatnej firmie więc ma nienormowany czas pracy. Sądzę więc, że nie będzie kłopotów z wyjazdem.

A co do placów zabaw, to tez nie mam źle, bo 3 w okolicy, w tym jeden bardzo duży, a dwa mniejsze, lokalne i bardziej spokojne. W każdym bądź razie Wojtek się nie nudzi.

A ja znów miałam skurcze łydek w nocy... Jak się przeciągam i prostuję nogi, to łapią.:baffled: Wszystko tak samo jak w pierwszej ciąży.

Hej dziewczynki. Jestem po wizycie.Ciąża jak na 24 tydzień jest spora tak powiedział doktorek. Na trzy palce ponad pepek..ciut większa niż 24 tydzień.Pięknie rośnie. Szyjka długa, zamknięta.6 kg do przodu.Badanie było na fotelu.A jak wizyty reszty dziewczyn?

Ja mam plac zabaw na ogrodzonym terenie - z okna kuchni widze wszystko ale Jagodki nei puszczam samej - bo sa rozne dzieci..starsze i mlodsze...a Jago jeszcze nie jest na tyle kumata aby zapobiec tragedii - np rozpedzona hustawka itp

Co do urlopu - u mnie jest to: ZAPOMNIJ!!!
W sierpniu mamy przeprowadzke, domek na wykonczeniu pochlania kazdy wolny grosz. Ale z nowego domu do plazy mam 5 minut drogi spacerkiem - wiec cale lato spedze nad jeziorem

u mnie tez ok
szyjka dluga i zamknieta
1-2 palce nad pepkiem

usg tylko mialam pobiezne - wlasciwie nei mialam usg...tylko spr serduszka, pokazanie dziewczynkom gdzie serduszko, gdzie nozka, 3 fotki - z pomiarami bedzie za miesiac. Aaaa - potwierdzone ze Olga bedzie Olga:tak:

reklama
Do góry