reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Może to i lepiej że czas masz zapełniony bo jak człowiek się nudzi to też nie za dobrze. Moja dopiero zaczęła ferie ale chodzi do przedszkola bo chce z resztą i takbym nie miała co z nią zrobić. Nawet jak siedzę w domu to i tak ona woli iść do przedszkola. Mam nadzieję że tak samo będzie pilna i w szkole.

reklama
Jola, wcale nie tak daleko. U nas już od tygodnia cieplutko, prawie codziennie słoneczko :tak: a że kalendarzowa wiosna zaczyna się dopiero za ponad miesiąc to wcale nie widać :-D

U nas tez cieplo
Ja juz nawet wczoraj rozpoczelam sezon w piaskownicy - Jagodka nie chciala wyjsc z piachu i grzebala w rekawiczkach...wiec dzis myk do piwnicy po wiaderko i lopatke...dziwnie to chyba wyglada - 9 stopni na dworze...ale co zrobie?? Oby nie bylo juz zimniej:no:

Straszą , że pod koniec tygodnia ma przyjść zima na krótko.
U nas zlikwidowali piaskownicę i plac zabaw bo nie spełniały norm unijnych a w to miejsce posadzili kwiatki i siedzą staaruszki na ławeczkach i obserwują a dzieci nie mają gdzie się bawić. Tragedia !!!

iwoszku;
ja również miałam cięką noc... nie uwierzycie, ale włożyłam sobie tabletę dowcipną w pęcherz :szok: chciałam tak szybko i proszę... Jeszcze się siłowałam aby ją wyjąć - a gdzie tam...
Wiem, że może to teraz wydaje się śmieszne ale mi wczoraj o 24.00 nie było do śmiechu
:-( Normalnie prawie cała noc z głowy..
Rano zadzwoniłam do gina - powiedział aqbym się nie martwiła ponieważ ten lek to tylko pałeczki kwasu mlekowego - rozpuści się i po sprawie. Chyba takiego przypadklu jak ja jeszcze nie miał :-D pewnie trafię do historii :-D
a tak poza tym to dzisiaj tak mnie ciągnie w brzuchu... taka jestem napięta i twardy mam brzuch ... chyba nie zaszkodziłam Dzidzi :-(

Ja też mogę ponarzekać na brak ciekawych miejsc do zabawy z dziećmi. Na osiedlowych to wiadomo..po zimie psie kupy..brak ogrodzenia. Jedna byle jaka piaskownica i ze dwie zabawki. Tragedia. Miejski park jest tylko jeden i w nim zadbano o młodziez bo jest rampa dla rolkarzy itp. o młodszych dzieciach już zapomnieli.Myśmy w ubiegłym roku odkryli plac na jednym z nowych osiedli..ściezki rowerowo-rolkowe.Nic specjalnego ale zawsze . I spory plac z różnymi drabinkami konikami skałkami. Może byc. W tym roku byliśmy na wakacjach w Paryżu... Parki i ogrody były takie wypasione że szok.Za pół euro można było wypożyczyć łódkę drewnianą z kijem do popychania i latać dookoła stawu i ja popychać...Niby nic a jaka frajda. Daleko nam jeszcze do Europy w tej kwestii. Chociaż w Warszawie jest kilka ciekawych miejsc , z tego co pamiętam jak byłam u koleżanki, koło jakiejś ambasady...plac z korkiem na podłodze ..to już luksus..

w takich sytuacjach ja dziękuje bogu ze mam swoje podwóreczko , ogrodzone :tak: wprawdzie piaskownicy jeszcze nie ma ale jak tylko dzidzia będzie chciala się bawić to i zrobi sie mały plac zabaw :-)

U mnie tez bardzo cieplo,12 stopni,sloneczko grzeje-az chce sie zyc!
kasiau-gratulacje dla Twojej siostry!:-)

reklama
Do góry