reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marta, ja już dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że z Wojciaszkiem w ciąży miałam zalecenie, żeby liczyć 3 razy dziennie, jakoś przez ostatnie 2 miesiące ciąży.

Wojtek zawsze mnie kopał, zaraz po położeniu się, więc kładłam się, chwilkę leżałam i właściwie już mogłam przestawać liczyć, bo zaraz była seria.:-D

reklama
Anula;
na moim polówkowym Dzidzia przez 99%czasu badania, odwrócona była tyłkiem.Mogłam za to podziwiać piękny kręgosłup :-) Dosłownie na chwilkę Dziecko się odwróciło i lekarz to wychwycił.
Mam nadzieję,że Dzidzia następnym razem ukaże Wam co tam kryje :-)
Cięko jest domniemywać, co Twoja ginka myślała... mój gin już wcześniej przebąknął, że widzi jajeczka ale nie podpisał się pod tym. Połówkowe robiłam w poradni genetycznej i tam inny gin potwierdził chłopca

No dobra Dziewczynki;
a jak tu liczyć przy spokojnych Dzieciątkach, które nie urwisują w brzuchu tylko szykują energię na później ? Można się zestresować 0 bo przecież powinno być tyle i tyle a Dzidzia nie mam ochoty..

A mój mąż wczoraj powiedział, że przez całe życie nie zjadł tylu gofrów ile przez ten czas od kiedy jestem w ciązy..UWIELBIAM. Mogę jeść codziennie po kilka:):-):-)

Magdziara, mój mężulek ma dzisiaj zachciankę na gofry. Ale co dziwniejsze, mówi, że jakby nie miał jutro egzaminu to by zrobił. To ja mu mówię, że mogę jutro zrobic, a on na to, że to ON by zrobił i mam się za nie nie zabierać :-D ale chyba zrobie mu jutro niespodziankę jak wróci z egzaminu będzie czekała na niego góra gofrów (chyba, że zdążę wszytskie zjeść :-D)

reklama
Oj. kochane dobrze , że jak to czytam to wcinam monte bo inaczej slinka by mi leciała , narobiłyście mi smaczku na te gofry :-)

Do góry