reklama
Witam. Artek jeszcze śpi, niedobry piorun jak diabli. A ja dziś sama z 4 majstrami
W O-ce też pada i 2 razy zagrzmiało.
Super, że spotkanko udane:-):-):-)
I ja też i ja też włosy zapuszczam. Po porodzie na chrzciny Artura obciełam do ramion, a na święta Bożego Narodzenia do uszu. A dwa lata temu włosiska miałam za tyłek. Fotka
Zabrałyście mi całe słonko ...
Normalnie tak teraz sie rozpadało, że szok. Ściana deszczu za oknem, a do tego piękny pokaz błyskawic. Pracuje na 13 pietrze, więc widok jest cudny !! Wszyscy teraz przy oknach stoimy :-)
Oki uciekam na obiadek
W O-ce też pada i 2 razy zagrzmiało.
piszę, piszę, Ula niedawno pojechała, a ja rozrabiare uspiłam ;-) Fajne spotkanko, tylko ciut krótkie, bo dziewczyny do spania sie szykowały no i Zuzia przy Dobrusia nawet grzeczna była, nie wiem co Ula od niej chce fotki zaraz wstawię, video sie ładuje ;-)
ja tez apuszczam, jaka ja byłam głupia, że miesiąc przed porodem się na krótko opitoliłam
a co to za podkradanie tekstów z beretem
Super, że spotkanko udane:-):-):-)
I ja też i ja też włosy zapuszczam. Po porodzie na chrzciny Artura obciełam do ramion, a na święta Bożego Narodzenia do uszu. A dwa lata temu włosiska miałam za tyłek. Fotka
Załączniki
mata-kow
mama do kwadratu :)
Patyk piękne włosy
Ula moja padła jak kawka
Ula moja padła jak kawka
O tak kochane nasza randka internetow zaliczona do udanych powiem wam w tajemnicy że Marta robi niezła kawe
Zuź został spacyfikowany przez Dobrusie onieślieliła ją ale jak to prawidziwy zodiakalny bliźniak ma dwa oblicza w domu diabeł ale na pokaz to grzeczne dziecko
Zuź został spacyfikowany przez Dobrusie onieślieliła ją ale jak to prawidziwy zodiakalny bliźniak ma dwa oblicza w domu diabeł ale na pokaz to grzeczne dziecko
mata-kow
mama do kwadratu :)
ładnie, dziewczynom się chwalisz, że dobra kawę robię, a mi tego nie powiedziałaśO tak kochane nasza randka internetow zaliczona do udanych powiem wam w tajemnicy że Marta robi niezła kawe
zobaczymy jak Dobrusia sprawdzi się na terenie Zuzi ;-)
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
U nas tez właśnie się rozjaśniło,
więc nadzieja na spacerek jest!
Moja 85-letnia babcia właśnie szaleje w kuchni,
jak ja uwielbiam jej obiadki !!! Idę z nią poplotkować,
bo pomóc sobie nie da !!!
Patyk - włosy extra, aż zazdrość ściska
więc nadzieja na spacerek jest!
Moja 85-letnia babcia właśnie szaleje w kuchni,
jak ja uwielbiam jej obiadki !!! Idę z nią poplotkować,
bo pomóc sobie nie da !!!
Patyk - włosy extra, aż zazdrość ściska
reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Marta to tekst dolnoślązaków chyba Bo też jest mi znany Nie chciaąlm podkradac tak jakoś wyszło;-)a co to za podkradanie tekstów z beretem
Podziel się: