reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My już w domeczku:-D położyłam mała , zjadła mleko ale zdrzemneła mi się w aucie i nie wiem czy teraz zaśnie:-D:-D po zapawie z Dobrusią:-D:-D coś tam marudzi słysze.

reklama
Witam. Artek jeszcze śpi, niedobry piorun jak diabli. A ja dziś sama z 4 majstrami :(

Zabrałyście mi całe słonko ...
Normalnie tak teraz sie rozpadało, że szok. Ściana deszczu za oknem, a do tego piękny pokaz błyskawic. Pracuje na 13 pietrze, więc widok jest cudny !! Wszyscy teraz przy oknach stoimy :-):tak:
Oki uciekam na obiadek

W O-ce też pada i 2 razy zagrzmiało.

piszę, piszę, Ula niedawno pojechała, a ja rozrabiare uspiłam ;-) Fajne spotkanko, tylko ciut krótkie, bo dziewczyny do spania sie szykowały :sorry2: no i Zuzia przy Dobrusia nawet grzeczna była, nie wiem co Ula od niej chce :-p fotki zaraz wstawię, video sie ładuje ;-)

ja tez apuszczam, jaka ja byłam głupia, że miesiąc przed porodem się na krótko opitoliłam :dry:

a co to za podkradanie tekstów z beretem:crazy::-p:-D

Super, że spotkanko udane:-):-):-)

I ja też i ja też włosy zapuszczam. Po porodzie na chrzciny Artura obciełam do ramion, a na święta Bożego Narodzenia do uszu. A dwa lata temu włosiska miałam za tyłek. Fotka

Załączniki

• 1 wlosiska.jpg
    1 wlosiska.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 28
O tak kochane nasza randka internetow zaliczona do udanych:-D:-D powiem wam w tajemnicy że Marta robi niezła kawe:-D

Zuź został spacyfikowany przez Dobrusie:-D onieślieliła ją:-D ale jak to prawidziwy zodiakalny bliźniak ma dwa oblicza :-D w domu diabeł ale na pokaz to grzeczne dziecko:-D

O tak kochane nasza randka internetow zaliczona do udanych:-D:-D powiem wam w tajemnicy że Marta robi niezła kawe:-D

Zuź został spacyfikowany przez Dobrusie:-D onieślieliła ją:-D ale jak to prawidziwy zodiakalny bliźniak ma dwa oblicza :-D w domu diabeł ale na pokaz to grzeczne dziecko:-D
ładnie, dziewczynom się chwalisz, że dobra kawę robię, a mi tego nie powiedziałaś :-p
zobaczymy jak Dobrusia sprawdzi się na terenie Zuzi ;-)

co cię bede chwalić przed tobą samą:-D pochwale cie przed wszystkimi niech wiedzą.:-D

u nas już po spaniu!!!!

Ostatnia edycja:
U nas tez właśnie się rozjaśniło,
więc nadzieja na spacerek jest!

Moja 85-letnia babcia właśnie szaleje w kuchni,
jak ja uwielbiam jej obiadki !!! Idę z nią poplotkować,
bo pomóc sobie nie da !!!

Patyk - włosy extra, aż zazdrość ściska ;)

reklama
Do góry