reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
My już w domeczku:-D położyłam mała , zjadła mleko ale zdrzemneła mi się w aucie i nie wiem czy teraz zaśnie:-D:-D po zapawie z Dobrusią:-D:-D coś tam marudzi słysze.

reklama
Witam. Artek jeszcze śpi, niedobry piorun jak diabli. A ja dziś sama z 4 majstrami :(

Zabrałyście mi całe słonko ...
Normalnie tak teraz sie rozpadało, że szok. Ściana deszczu za oknem, a do tego piękny pokaz błyskawic. Pracuje na 13 pietrze, więc widok jest cudny !! Wszyscy teraz przy oknach stoimy :-):tak:
Oki uciekam na obiadek

W O-ce też pada i 2 razy zagrzmiało.

piszę, piszę, Ula niedawno pojechała, a ja rozrabiare uspiłam ;-) Fajne spotkanko, tylko ciut krótkie, bo dziewczyny do spania sie szykowały :sorry2: no i Zuzia przy Dobrusia nawet grzeczna była, nie wiem co Ula od niej chce :-p fotki zaraz wstawię, video sie ładuje ;-)

ja tez apuszczam, jaka ja byłam głupia, że miesiąc przed porodem się na krótko opitoliłam :dry:

a co to za podkradanie tekstów z beretem:crazy::-p:-D

Super, że spotkanko udane:-):-):-)

I ja też i ja też włosy zapuszczam. Po porodzie na chrzciny Artura obciełam do ramion, a na święta Bożego Narodzenia do uszu. A dwa lata temu włosiska miałam za tyłek. Fotka

Załączniki

• 1 wlosiska.jpg
    1 wlosiska.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 26
O tak kochane nasza randka internetow zaliczona do udanych:-D:-D powiem wam w tajemnicy że Marta robi niezła kawe:-D

Zuź został spacyfikowany przez Dobrusie:-D onieślieliła ją:-D ale jak to prawidziwy zodiakalny bliźniak ma dwa oblicza :-D w domu diabeł ale na pokaz to grzeczne dziecko:-D

O tak kochane nasza randka internetow zaliczona do udanych:-D:-D powiem wam w tajemnicy że Marta robi niezła kawe:-D

Zuź został spacyfikowany przez Dobrusie:-D onieślieliła ją:-D ale jak to prawidziwy zodiakalny bliźniak ma dwa oblicza :-D w domu diabeł ale na pokaz to grzeczne dziecko:-D
ładnie, dziewczynom się chwalisz, że dobra kawę robię, a mi tego nie powiedziałaś :-p
zobaczymy jak Dobrusia sprawdzi się na terenie Zuzi ;-)

co cię bede chwalić przed tobą samą:-D pochwale cie przed wszystkimi niech wiedzą.:-D

u nas już po spaniu!!!!

Ostatnia edycja:
U nas tez właśnie się rozjaśniło,
więc nadzieja na spacerek jest!

Moja 85-letnia babcia właśnie szaleje w kuchni,
jak ja uwielbiam jej obiadki !!! Idę z nią poplotkować,
bo pomóc sobie nie da !!!

Patyk - włosy extra, aż zazdrość ściska ;)

reklama
Do góry