reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia - wysłałam pw :tak:

Ale co prawda to prawda, w takich butach to trzeba lubiec i umiec chodzić. Bo niektóre laski to chodza jak pokraki :sorry2:-wtedy to wcale ich nie upieksza, a wrecz przeciwnie :no:
To ja chyba naleze do tej grupy :-p

Ja wprost KOCHAM takie obcasy:-D:-D te akurat mają 12 cm:cool2: nawet do ślubu szłam w 12 cm obcasach i cała noc przetańczyłam bez problemu, a na poprawinki już nieco niższy założyłam 10 cm:-D nie mam butów niższych niż 8 cm, po za japonkami i sportowymi
12 cm :szok: :szok: :szok: mam max 9cm i zastanawiam sie za kazdym razem czy nie wroce w gipsie :-D :-D :-D

Moja mała tez spi, ja pocwiczona i wyprysznicowana :-D Ale faaaajnie :-) :-) :-)

reklama
Ulcia dawaj fotki kolekcji bucików. Ja mam kilka par na obcasie, ale założone ze 2 razy może. Kiedyś podobnie jak Basia uwielbiałam obcasy, ale teraz to już lecę na wygodę. A moze czas się przestawić. Ja też z niskopiennych ludzi jestem:-D:-D:-D

Joasiek dziękuję odpisałam na PW

ja to chyba z innej parafii jestem, bo mam 5 par butow na krzyz :-D

heh ja poprostu choruje na buty! Uwielbiam buty! Można powiedzieć takie hobby

a takie przegięcie znalazłam w necie! troche przesada

a tu reszta kolekcji

0

0

Ostatnia edycja:
Hej Ho!
Ula zaje... te niebieskie szpile! Ja też lubię wysokie buciki, koturny, ale uwielbiam też adidaski :tak: najbardziej lubię moje słynne na bb czerwone szpile :-p:-)

A więc jestem u teściów, włoski odświeżone, byliśmy na zakupach, mierzyłam buty z tej serii co mam bluzę, ale nie byłam ich pewna i nie kupiłam narazie, ale kupiłam jeansy bardzo fajne ;-)

A te buty dla tych dzieci to przegięcie ale wydaje mi się że są one na pokaz, dla raczkujących dzieci, żeby "ładnie wyglądały" ;-)

Dziewczyny fajnie że spotkanko udane... Ula coś wiem o Maty kawie :tak:

Ula fajne szpileczki,mega sexy:tak:;-)

Darunia ciekawa jestem jak wygladaja buty do tego dresu???czarne ze zoltymi paskami:tak:???

Agusia ja bardzo chetnie spotkalabym sie na plazy;-)

Witajcie:-)

po spotkaniu z babcia,poszlam na miasto,troszeczke bylysmy na placu zabaw,a potem piechotka do domu,30 min szlam:zawstydzona/y:a myslalam,ze mieszkam rzut beretem od miasta:-D:-D:-D

reklama
Do góry