reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia - wysłałam pw :tak:

Ale co prawda to prawda, w takich butach to trzeba lubiec i umiec chodzić. Bo niektóre laski to chodza jak pokraki :sorry2:-wtedy to wcale ich nie upieksza, a wrecz przeciwnie :no:
To ja chyba naleze do tej grupy :-p

Ja wprost KOCHAM takie obcasy:-D:-D te akurat mają 12 cm:cool2: nawet do ślubu szłam w 12 cm obcasach i cała noc przetańczyłam bez problemu, a na poprawinki już nieco niższy założyłam 10 cm:-D nie mam butów niższych niż 8 cm, po za japonkami i sportowymi
12 cm :szok: :szok: :szok: mam max 9cm i zastanawiam sie za kazdym razem czy nie wroce w gipsie :-D :-D :-D

Moja mała tez spi, ja pocwiczona i wyprysznicowana :-D Ale faaaajnie :-) :-) :-)

reklama
Ulcia dawaj fotki kolekcji bucików. Ja mam kilka par na obcasie, ale założone ze 2 razy może. Kiedyś podobnie jak Basia uwielbiałam obcasy, ale teraz to już lecę na wygodę. A moze czas się przestawić. Ja też z niskopiennych ludzi jestem:-D:-D:-D

Joasiek dziękuję odpisałam na PW

ja to chyba z innej parafii jestem, bo mam 5 par butow na krzyz :-D

heh ja poprostu choruje na buty! Uwielbiam buty! Można powiedzieć takie hobby

a takie przegięcie znalazłam w necie! troche przesada

a tu reszta kolekcji

0

0

Ostatnia edycja:
Hej Ho!
Ula zaje... te niebieskie szpile! Ja też lubię wysokie buciki, koturny, ale uwielbiam też adidaski :tak: najbardziej lubię moje słynne na bb czerwone szpile :-p:-)

A więc jestem u teściów, włoski odświeżone, byliśmy na zakupach, mierzyłam buty z tej serii co mam bluzę, ale nie byłam ich pewna i nie kupiłam narazie, ale kupiłam jeansy bardzo fajne ;-)

A te buty dla tych dzieci to przegięcie ale wydaje mi się że są one na pokaz, dla raczkujących dzieci, żeby "ładnie wyglądały" ;-)

Dziewczyny fajnie że spotkanko udane... Ula coś wiem o Maty kawie :tak:

Ula fajne szpileczki,mega sexy:tak:;-)

Darunia ciekawa jestem jak wygladaja buty do tego dresu???czarne ze zoltymi paskami:tak:???

Agusia ja bardzo chetnie spotkalabym sie na plazy;-)

Witajcie:-)

po spotkaniu z babcia,poszlam na miasto,troszeczke bylysmy na placu zabaw,a potem piechotka do domu,30 min szlam:zawstydzona/y:a myslalam,ze mieszkam rzut beretem od miasta:-D:-D:-D

reklama
Do góry