reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Mmniamciu, mmmniamciu To przy okazji nasiadowki na plazy pijemy?? ;-)I ja też semi dry preferuję. Haaahaaa uwielbiam. Mniamciu mniamciu
Mala niedawno mi wstala spala 1,5h :-) Zjadla 2parowki i pol wieeelkiej buly, ciesze sie ze ma apetet, chcialabym zeby tez na mleko bo z tym ostatnio znow gorzej Teraz smiga po pokoju z gazetami Oooo cos "zapachnialo" Lece przebrac ale wroce na "plaze"
agusia04
Czerwcowa mama'08
Ależ oczywiście, że bedzie semi dry na plaży. Jak sie bawić to na całegoMmniamciu, mmmniamciu To przy okazji nasiadowki na plazy pijemy?? ;-)
Moje dziecko oddelegowałam do łóżeczka na drzemkę. Mam nadzieję, że zaśnie bez problemu. Chociaż nic nie wiadomo bo pospaliśmy do 9. Jak si,ę tak przyzwyczaję do późnych pobudek i coś się zmieni to będę cały dzień chodzila nieprzytomna.
A i dzisiaj dopiero zajrzałam na GG i napisałam do mnie Magdalenkakol. ze
chciałą się z Wami pozegnać ale nie mogła wejśc na BB i wraca 17 sierpnia. Ciekawe czy juz troszkę odpoczęła:-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
ja mam, ja mam, troszke pokropiło, ale teraz juz świeciBuuuu Joasiek, to mamy problem ;-) kto ma słonko????
tzn. deszcz pokropił, nie słonko
piszę, piszę, Ula niedawno pojechała, a ja rozrabiare uspiłam ;-) Fajne spotkanko, tylko ciut krótkie, bo dziewczyny do spania sie szykowały no i Zuzia przy Dobrusia nawet grzeczna była, nie wiem co Ula od niej chce fotki zaraz wstawię, video sie ładuje ;-)Mata,Ula co tam u WAS;-)Piszcie
ja tez apuszczam, jaka ja byłam głupia, że miesiąc przed porodem się na krótko opitoliłamNie chcę już eksperymentowac po ostanim razie... z grzywką... tylko odrosty i delikatnie końcówki bo zapuszczam kłaki!
a co to za podkradanie tekstów z beretemNastawiajcie czekam na Was na plaży koło hotelu Apollo najlepsza miejscówka;-) Na śpiewających kucharzy i kelnerów stamtą jest rzut beretem
mata-kow
mama do kwadratu :)
nie, no szef by mógł jedno okienko Wam użyczyć, albo chociaż ta ścianke przeszkloną zrobić to ja współczuje zimą, idziesz do pracy-ciemno, siedzisz w pracy-ciemno, wracasz-ciemno...Niestety u mnie jest scianka postawiona i tylko szef ma okna i są na magazynie a nasz pokój jest posrodku , kicha , co ?
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
ja mam, ja mam, troszke pokropiło, ale teraz juz świeci
No i u mnie tez juz jest pelna geba
Kasiau, jak to tak bez okna? przeciez to depresji mozna dostac...
Podziel się: