reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Agusia, GPS nastawiony :-D słowko od Marlenki i nastąpi teleportacja :rofl2:

Mejdia, z nami fajniej ;-) :cool2: ;-)

u mnie leje, świata nie widać :-( ja chcę słonkoooooo!!!!

reklama
I ja też semi dry preferuję. Haaahaaa uwielbiam. Mniamciu mniamciu
Mmniamciu, mmmniamciu :-D To przy okazji nasiadowki na plazy pijemy?? :-D ;-)

Mala niedawno mi wstala :szok: spala 1,5h :-) Zjadla 2parowki i pol wieeelkiej buly, ciesze sie ze ma apetet, chcialabym zeby tez na mleko bo z tym ostatnio znow gorzej :dry: Teraz smiga po pokoju z gazetami :-D Oooo cos "zapachnialo" :-D :-D :-D Lece przebrac ale wroce na "plaze" :-D

Mmniamciu, mmmniamciu :-D To przy okazji nasiadowki na plazy pijemy?? :-D ;-)
Ależ oczywiście, że bedzie semi dry na plaży. Jak sie bawić to na całego:-D:-D:-D
Moje dziecko oddelegowałam do łóżeczka na drzemkę. Mam nadzieję, że zaśnie bez problemu. Chociaż nic nie wiadomo bo pospaliśmy do 9. Jak si,ę tak przyzwyczaję do późnych pobudek i coś się zmieni to będę cały dzień chodzila nieprzytomna.
A i dzisiaj dopiero zajrzałam na GG i napisałam do mnie Magdalenkakol. ze
chciałą się z Wami pozegnać ale nie mogła wejśc na BB i wraca 17 sierpnia. Ciekawe czy juz troszkę odpoczęła:-)

Niestety u mnie jest scianka postawiona i tylko szef ma okna i są na magazynie a nasz pokój jest posrodku , kicha , co ?

Buuuu Joasiek, to mamy problem ;-) kto ma słonko????
ja mam, ja mam, troszke pokropiło, ale teraz juz świeci
tzn. deszcz pokropił, nie słonko :-p

Mata,Ula co tam u WAS;-)Piszcie:tak:
piszę, piszę, Ula niedawno pojechała, a ja rozrabiare uspiłam ;-) Fajne spotkanko, tylko ciut krótkie, bo dziewczyny do spania sie szykowały :sorry2: no i Zuzia przy Dobrusia nawet grzeczna była, nie wiem co Ula od niej chce :-p fotki zaraz wstawię, video sie ładuje ;-)

:szok::no::no::no:Nie chcę już eksperymentowac po ostanim razie... z grzywką... tylko odrosty i delikatnie końcówki bo zapuszczam kłaki!
ja tez apuszczam, jaka ja byłam głupia, że miesiąc przed porodem się na krótko opitoliłam :dry:

Nastawiajcie czekam na Was na plaży koło hotelu Apollo najlepsza miejscówka;-):-D:-D Na śpiewających kucharzy i kelnerów stamtą jest rzut beretem:-D:-D
a co to za podkradanie tekstów z beretem:crazy::-p:-D

reklama
Do góry