reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie:-) Ja już wracam do Was. Narazie koniec z goszczeniem:tak::tak::tak:
Tyle piszecie, że nie mogę nadążyć
Pogoda u mnie deszczowa. Oszaleję chyba cały dzionek spędzić w domku. Kacper pewnie da popalić ale co tam jakoś przetrwam:-D:-D

Daria dobrze, że tylko tyle ten mechanik zawołał. A przy okazji to gratulki dla Bartusia. To się chłopak rozbujał:-D:-D:-D A widzisz na wczasach jeszcze martwiłaś sie, że nie chodzi. Teraz to będziesz biegała za nim
I czekam na foteczki nowej fryzurki

Lilianko dobrze, że tylko zamknął a nie zabrał:-D:-D:-D ze sobą

Marlenko ty masz dobre serduszko:tak::tak::tak: Zawsze wszystkim chętna do pomocy jesteś:tak::tak: Jesteś wielkaaaaaa:-)
Dzięki za wylądowanie wczoraj u mnie:-D:-D:-D:-D Było miło zapraszam częsciej:tak::tak::tak: Następnym razem przy czymś pyszniutkim musimy się spotkać:-D:-D:-D:-D

Ja tam wole "semi dry" :-D Super ze wieczorek sie udal :tak:
I ja też semi dry preferuję. Haaahaaa uwielbiam. Mniamciu mniamciu

Mejdia fajnie, że wieczorek udany:tak::tak: Może częsciej sie będzie Ci się udawało wyskoczyć. Ja się śmieję, że po ostatnim tygodniu limit wyczerpałam

Marta życzę udanego spotkania z Ulą i czekam na foteczki:tak::tak::tak:

Gaga macha do WAs. Helllllooooooooooo. Tym razem zapeaszam na lądowisko na plaży. Bedzie sie działo

U nas burza!!! masakra jakas - dobrze, ze ja wczoraj wszystko popralam i naszczescie wszystko poschło......

Co do wlosów no coments - masakra jakaś - teraz chodze z gumką recepturką bo jedynie ta spina mi włosy i jakoś sie trzyma...:wściekła/y:

Aga dobrze, ze mi nie zabrał laptoka :-Dale spokojna jestem bo on ma w pracy swojego a od jakiegos czasu mowi " masz swojego " czyli jest już mój :) - kocham mojego Asusa

Do miłego :-) Dziś lądujemy koło Agusi, na plaży :-) Marlenko, musimy GPSY nastawić ;-)
Nastawiajcie czekam na Was na plaży koło hotelu Apollo najlepsza miejscówka;-):-D:-D Na śpiewających kucharzy i kelnerów stamtą jest rzut beretem:-D:-D

Aga dobrze, ze mi nie zabrał laptoka :-Dale spokojna jestem bo on ma w pracy swojego a od jakiegos czasu mowi " masz swojego " czyli jest już mój :) - kocham mojego Asusa
I bardzo dobrze. Tak trzymaj. I niech każdy korzysta ze swojego:tak::-D:-D:-D
Szanuj swojego Asuska szanuj:-D:-D

Marlenko widzę Cię jeszcze:cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Agunia to fajnie, że już będziesz częściej !
Oj ta pogoda - leje i leje - nic się nie chce ,
u Lilianki tez " masakra " ;)

Urwis zasnął więc może poczytam sobie książeczkę tymczasem...,
albo będę z Wami siedzieć kochane...:)

Do góry