reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witajcie:-) Ja już wracam do Was. Narazie koniec z goszczeniem:tak::tak::tak:
Tyle piszecie, że nie mogę nadążyć
Pogoda u mnie deszczowa. Oszaleję chyba cały dzionek spędzić w domku. Kacper pewnie da popalić ale co tam jakoś przetrwam:-D:-D

Daria dobrze, że tylko tyle ten mechanik zawołał. A przy okazji to gratulki dla Bartusia. To się chłopak rozbujał:-D:-D:-D A widzisz na wczasach jeszcze martwiłaś sie, że nie chodzi. Teraz to będziesz biegała za nim
I czekam na foteczki nowej fryzurki

Lilianko dobrze, że tylko zamknął a nie zabrał:-D:-D:-D ze sobą

Marlenko ty masz dobre serduszko:tak::tak::tak: Zawsze wszystkim chętna do pomocy jesteś:tak::tak: Jesteś wielkaaaaaa:-)
Dzięki za wylądowanie wczoraj u mnie:-D:-D:-D:-D Było miło zapraszam częsciej:tak::tak::tak: Następnym razem przy czymś pyszniutkim musimy się spotkać:-D:-D:-D:-D

Ja tam wole "semi dry" :-D Super ze wieczorek sie udal :tak:
I ja też semi dry preferuję. Haaahaaa uwielbiam. Mniamciu mniamciu

Mejdia fajnie, że wieczorek udany:tak::tak: Może częsciej sie będzie Ci się udawało wyskoczyć. Ja się śmieję, że po ostatnim tygodniu limit wyczerpałam

Marta życzę udanego spotkania z Ulą i czekam na foteczki:tak::tak::tak:

Gaga macha do WAs. Helllllooooooooooo. Tym razem zapeaszam na lądowisko na plaży. Bedzie sie działo

U nas burza!!! masakra jakas - dobrze, ze ja wczoraj wszystko popralam i naszczescie wszystko poschło......

Co do wlosów no coments - masakra jakaś - teraz chodze z gumką recepturką bo jedynie ta spina mi włosy i jakoś sie trzyma...:wściekła/y:

Aga dobrze, ze mi nie zabrał laptoka :-Dale spokojna jestem bo on ma w pracy swojego a od jakiegos czasu mowi " masz swojego " czyli jest już mój :) - kocham mojego Asusa

Do miłego :-) Dziś lądujemy koło Agusi, na plaży :-) Marlenko, musimy GPSY nastawić ;-)
Nastawiajcie czekam na Was na plaży koło hotelu Apollo najlepsza miejscówka;-):-D:-D Na śpiewających kucharzy i kelnerów stamtą jest rzut beretem:-D:-D

Aga dobrze, ze mi nie zabrał laptoka :-Dale spokojna jestem bo on ma w pracy swojego a od jakiegos czasu mowi " masz swojego " czyli jest już mój :) - kocham mojego Asusa
I bardzo dobrze. Tak trzymaj. I niech każdy korzysta ze swojego:tak::-D:-D:-D
Szanuj swojego Asuska szanuj:-D:-D

Marlenko widzę Cię jeszcze:cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Agunia to fajnie, że już będziesz częściej !
Oj ta pogoda - leje i leje - nic się nie chce ,
u Lilianki tez " masakra " ;)

Urwis zasnął więc może poczytam sobie książeczkę tymczasem...,
albo będę z Wami siedzieć kochane...:)

Do góry