reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam
Skonczylam sprzątac, gotowac i tak sobie siadlam ale jeszcze prasowanie mnie czeka ...
U nas wyszło sloneczko ale co chwilę chowa sie za chmurkami...
Sprawa z lekami Fabia sie wyjasnila , niby ten lek moze byc - ogolnie jestem zła na farmaceutów, ze wciskają starszym ludziom zamienniki ...
Ide zrobic sobie drugą kawkę

U nas wyszło sloneczko ale co chwilę chowa sie za chmurkami...
Sprawa z lekami Fabia sie wyjasnila , niby ten lek moze byc - ogolnie jestem zła na farmaceutów, ze wciskają starszym ludziom zamienniki ...
Ide zrobic sobie drugą kawkę
dziwne, że dają zamienniki, tym bardziej, że dla dzieciaczków z alergią, to jeden składnik może dużo zmienić :dry:

Unas podejście do spania nr 2 . Może teraz Zuź zaśnie:-D wczśniejsze podejscie skończyło się wielką śmierdzącą kupą w łóżeczku:errr::oo2: cała pościel do prania nie tyle że ubrudzona ale zapaszek nie do zniesienia:sorry: hahaha a ja właśnie wygrałam aukcję ięknych bucików:-D m jeszcze o nich nie wie i może narazie go nie uświadomie:-D:-D:-D

na życzenie:-D:-D:-D
c3aa8417a0860286med.jpg

Ula, WOW :szok: ile cm maja obcasiki? Ja zawsze podziwiam kobitki ktore potrafia chodzic na takich "szczudłach" ;-)

Moja mała zalicza drzemke nr 2, ja przyszykowalam obiadek - poszlam dzis (jak darunia wczoraj) na latwizne i robie danie z torebki :-p Mam nadzieje ze wyjdzie dobre, bo oczywiscie robie swoje innowacje ;-) A zaraz zamierzam pokicac przy cwiczonkach(Agusia, chcesz jeszcze dokladny tytul? :confused:), troche sie przyznam opuscilam, bo waga tak ladnie leciala... ale tesknie wiec znow moze wpadne w odpowiedni rytm :tak:

reklama
Kochnieńkie jak Pan Bóg nie dał wzrostu to jakoś sobie trzeba radzić. Ja wprost KOCHAM takie obcasy:-D:-D te akurat mają 12 cm:cool2: nawet do ślubu szłam w 12 cm obcasach i cała noc przetańczyłam bez problemu, a na poprawinki już nieco niższy założyłam 10 cm:-D nie mam butów niższych niż 8 cm, po za japonkami i sportowymi
a moja mala śpi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry