reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Ewunia zostaw i mi trochę tego słonka,
bo ja też w kieleckich stronach teraz jestem, a tu ciągle pada...
bo ja też w kieleckich stronach teraz jestem, a tu ciągle pada...
Skąd ja to znam , ja teraz korzystam z kompa, póki brat w pracy, bo jak przyjdzie to gierka za gierką!Hej dziewczyny!:-)
Rzadko zagladam teraz,bo siostra jeszcze jest i okupuje komputer;-)
marlena nad
:)
Majaka decyzja musi byc Wasza wspolna,u takich wiekszych dzieci jak nasze to jest ryzyko ciagniecia sie za uszka
marlena nad
tralalallaaWarszawka ma słoneczko ??? hmmm a Łódź płacze...
Meż pojechał do pracy, jak wychodził to zamknął mi laptopa, zebym nie przesiedziala całego dzionka przy nim, on wyszedł a ja z kawką siup na BB
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
a skąd wiesz muszę siedzieć blisko i niczym innym sie nie zajmować (nawet szydełkować)
U nas to samo- niestety
Daruuunia - 100zl to nie tak zle ;-) ja bym byla wniebowzieta, bo ostatnio jak m cos w autku robil to poszlo ponad 1000
No ja się cieszę że tylko 100zł
No i Kraków zmulony...Warszawka ma słoneczko ??? hmmm a Łódź płacze...
Łukasz właśnie idzie po auto, jak wróci to wybywam ja! :-)
Ale pogoda zmulona...
marlena nad
Mata,Ula co tam u WAS;-)Piszcie
Darunia,ciekawe jak sobie zrobisz wloski???moze cie fryzjer namowi na cos innego;-)lallala
Moj brat jest mechanikiem wiec nie mam problemu
Darunia,ciekawe jak sobie zrobisz wloski???moze cie fryzjer namowi na cos innego;-)lallala
Moj brat jest mechanikiem wiec nie mam problemu
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Nie chcę już eksperymentowac po ostanim razie... z grzywką... tylko odrosty i delikatnie końcówki bo zapuszczam kłaki!
reklama
marlena nad
hahahahha,padlam;-)Nie chcę już eksperymentowac po ostanim razie... z grzywką... tylko odrosty i delikatnie końcówki bo zapuszczam kłaki!
Moja Marys wlasnie robi masaz psu,a ta moja sunia jest taka posluszna,ze szok
Podziel się: