reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Nie ma to jak ploty przy " semi sweet" ;).
Ja tam wole "semi dry" :-D Super ze wieczorek sie udal :tak:

Witajcie kobiałki :-)

U nas nocka troszke popłakana, ale w miare przespana :zawstydzona/y: Nad ranem zaczal lac deszcz i do teraz pada chwilami - popsul mi przez to cale plany :wściekła/y: Umowilam sie z kumpela na wroclawski ryneczek z bobasami i lipa :-( Siedzimy i kisimy sie w domu :dry: a ostatnio dluzszy pobyt w czterech scianach nie nastraja mnie pozytywnie :sorry2: Trzeba bedzie jakos czas zagospodarowac... macie jakies propozycje? :confused:

Marlenka - babcia musi sobie bardzo cenic te chwile spedzone z Toba :tak: piekna jest ta bezinteresownosc :-)
Daruuunia - 100zl to nie tak zle ;-) ja bym byla wniebowzieta, bo ostatnio jak m cos w autku robil to poszlo ponad 1000 :no:

Witajcie kochane, udało mi się wyrwać chwilkę i odwiedzam Was z kawunią :-D

Marlenka, u mnie też pogoda paskudna lejeeee i paskudnie jest :-( nic mi się nic chce. Mój A mnie dobija, ale dosyć już o tym... Dziewczynki łądnie pospały, Ania zjadła i śpi a Julka bawi się z dziadkiem.

Joasiek, mam zanjomego mechanika, który i tak robi mi auto po cenie ;-) jak się coś zepsuje fest płacę max 300 zł ;-)

Która ma słonko? dajcie mi słonko!!!!

udanego dnia kobitki

Buuuu Joasiek, to mamy problem ;-) kto ma słonko????

a mechanik siedzi u mnie na wsi i jest moim bardzo dobrym znajomym :-) oj nie wiem, czy go Wrocław zainteresuje ;-):cool2::-p

Ha ha to ja pomagam Basi ( w sumie nie pracujemy strasznie daleko od siebie ) :-D
Marlenka fajnie że pomagasz starszej osobie

Hej dziewczyny!:-)
Rzadko zagladam teraz,bo siostra jeszcze jest i okupuje komputer;-)
Wczoraj zdazylam troche Was poczytac,ale juz nic nie pisalam,bo bylo juz pozno i bylam spiaca.

Ewunia-oj,wpolczuje Ci baaaardzo z tym Twoim mezem....:-:)-:)-(Mam nadzieje,ze uda Ci sie cos zmienic w zyciu,zeby juz bylo lepiej-oby ludzie Ci sprzyjali!
Asiowo-gratuluje nowej fryzurki i kolczykow Paulince:-)Ja tez myslalam o zakolczykowaniu Mai,ale boje sie sprawic jej bol i przede wszystkim boje sie,ze bedzie ciagnac za kolczyki i sobie krzywde zrobi.A najbardziej przeciwny jest moj M,wiec nawet jakbym sie zdecydowala to nie chce tez dzialac wbrew jego woli.W koncu to takze jego corka;-)

reklama
Do góry