reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
I ja się pojawiam znowu, musiałam mojego latającego szoguna przebrac bo zrobił kupsko i mi kompa na dodatek wyłączył... teraz już leży w łóżeczku i mam nadzieje że uśnie, a wtedy i doąłczam do kawki :tak:

Jak Bart uśnie to chyba zrobie sobie porządek w bluzkach, bo mam już ich tylke że szok a oczywiście standardowo chodzę w 4 :-p a mam ich żeby nie skłamac z 50 :baffled: ale duuużo z przed ciązy i są za krótkie, więc musze je powydawac bo na co mnie krótkie bluzki, jak mam taki brzuch,... to samo z kolczykami do pępka chyba już nigdy nie złoże ich... :sorry2:

No i mi Bart rycy :no:

Darunia, skąd ja to znam :-( już zrobiłam i tak czyszczenia i to i tak mało... jakbym chciała zrobić takie porządne czyszczenie w ubraniach, to ze dwie szmatki by zostały :baffled::-(

A ja robie sukcesywnie co kilka miesiecy - czesc rzeczy udalo mi sie albo rozdac po rodzinie, albo sprzedac :tak: Trzeba jakos zarabiac na wlasne wydatki, nie? :tak::-p:zawstydzona/y:
A ja sie kolczykow w takich nietypowych miejscach zawsze bałam :zawstydzona/y:

Darunia kawka;-)
ide zrobic:cool2:

Kasiau napewno naprawia kompa w pracy
Basia tyz w pracy
Maajka dodaje zdjecia na nk,hihihi
Ula napewno niedlugo zajrzy
Magdalenka na wakacjach
Mata na rynku
Liluszka napewno sie pakuje
Mejdia???
Joasiek???

i ot to nasze laseczki

Marlenko Ty detektywie :szok::szok::szok:

ja melduję się, że z ryneczku wróciłam, prazent dla teściówki kupiłam (szydełkowy bieżnik na ławę, bo chciała, żeby jej zrobić, ale ona ma olbrzymią ławę i za dużo roboty jak dla mnie :-p) dzis ma urodziny, ale pojechała do najmłodszej wnusi do Niemiec i wróci w piątek ;-)

Jak Bart uśnie to chyba zrobie sobie porządek w bluzkach, bo mam już ich tylke że szok a oczywiście standardowo chodzę w 4 :-p a mam ich żeby nie skłamac z 50 :baffled: ale duuużo z przed ciązy i są za krótkie, więc musze je powydawac bo na co mnie krótkie bluzki, jak mam taki brzuch,... to samo z kolczykami do pępka chyba już nigdy nie złoże ich... :sorry2:
Darunia skoro Ty narzekasz że sie w przedciążowe rzeczy nie mieścisz, to musiałaś byc chuderlakiem strasznym :szok: przeciez teraz z Ciebie laseczka jak sie patrzy :tak:

Ja, podobnie jak Ewunia, gdybym chciała wyrzucić wszytko co mi nie pasuje z szafy, to chyba nic by tam nie zostało :zawstydzona/y: w prawie rzadne rzeczy sie dobrze nie czuję (pomijając dresy i sportowe koszulki :sorry2:). W ogóle przez to siedzenie w domu, to zapuściłam sie okropnie :zawstydzona/y: ale nie mam żadnej motywacji, żeby coś z sobą zrobić :dry:

Asia ja w "nietypowych" miejscach tez nie miałam :-D:-D-tylko w pępku :tak::-D
Dla mnie pepek to jednak nietypowe miejsce :-D :-D :-D

To ja sie jeszcze pochwale ze wczoraj wlazlam w spodnie ktore jeszcze przed ciaza byly za ciasne :-D :-D :-D Dodatkowo mam dalsza motywacje bo moj m kupil mi sliczna olowkowa spodniczke w rozmierze 36 :sorry2: wiec zawzielam sie i musze do niej z cialka zejsc :-) Dziewczyny, ja mysle ze grunt to dobra motywacja :tak: własna i kochanych panow ;-)

Ostatnia edycja:
Obecna:-D:-D

widze że kolczykowy temcik:-D:-D:-D uwielbam kolczyki:-D:-D zaraz po porodzie moj wrócił do pępka:-D po za tym mam w języku, uszach oczywiście, miałam w nosie lae Zuz sie do niego dobierał i pod skórą na krzyżu nestety w ciąży zdjęłam i zarosła:-:)-:)-( po za tym troche przeszkadzał:dry:

co do kawki to ja treż inkę mleczną preferuje, mam zakaz od M normalnej bo jeszcze do niedawna kawa służyła mi za każdy posilek i troche mi magnezu brakło:dry::dry:

O ciuchach nie bede sie wogóle wypowadać:zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Ja kawy nie piłam i nie piję, za mocna jak dla mnie ;-) bleeee

znowu mnie Adam wkurzył!!! ja już mam dość!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam dość tego chłopa!!!!!!
aż się popłakałam z tych nerwów

Do góry