:-) Jest ktos? :-)
Witaj Joasiek, ja jestem ;-) i jeszcze nie wypiłam kawki ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) Jest ktos? :-)
Darunia kawka;-)
ide zrobic
Kasiau napewno naprawia kompa w pracy
Basia tyz w pracy
Maajka dodaje zdjecia na nk,hihihi
Ula napewno niedlugo zajrzy
Magdalenka na wakacjach
Mata na rynku
Liluszka napewno sie pakuje
Mejdia???
Joasiek???
i ot to nasze laseczki
Darunia skoro Ty narzekasz że sie w przedciążowe rzeczy nie mieścisz, to musiałaś byc chuderlakiem strasznym przeciez teraz z Ciebie laseczka jak sie patrzyJak Bart uśnie to chyba zrobie sobie porządek w bluzkach, bo mam już ich tylke że szok a oczywiście standardowo chodzę w 4 a mam ich żeby nie skłamac z 50 ale duuużo z przed ciązy i są za krótkie, więc musze je powydawac bo na co mnie krótkie bluzki, jak mam taki brzuch,... to samo z kolczykami do pępka chyba już nigdy nie złoże ich...
Dla mnie pepek to jednak nietypowe miejsceAsia ja w "nietypowych" miejscach tez nie miałam -tylko w pępku