reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dodzwoniłam sie...
Zaraz bedzie wracał:-(Nie mam do niego juz sił...
Najlepiej zostawic zone z brzuchem i dzieckiem w domu, a samemu robic nie wiadomo co:-(przepraszam, znów marudze:-(
kochana mniej stresów i domyśleń :-D na pewno nic złego nie robił jedynie co to robił to starał się żeby wam było lepiej :tak:

reklama
......(agrest jeden :-p)...

Dobre dobre:-D:-D:-D moj to sie musi golić codziennie troche by głupio wyglądał na głowie księżyc w pełni:-D a tu zarośniety jak dziad:-D:-D

za to brwi moj m ma buuuuuujne:-D

Marlenko a z tym napinaniem to znam na wylot, jak juz sie w sklepie za długo przegląda i nie jest pewnien czy w czymś wygląda dobrze wtedy mówie magiczne zdanie
np."kochanie ale ty w tej bluzie jesteś wielki"
od razu przy kasie jesteśmy:-D

Asiu tylko spokojnie , nerwami nic nie wskóra się a na nich działa to jak płachta na byka

Dobre dobre:-D:-D:-D moj to sie musi golić codziennie troche by głupio wyglądał na głowie księżyc w pełni:-D a tu zarośniety jak dziad:-D:-D

za to brwi moj m ma buuuuuujne:-D

Marlenko a z tym napinaniem to znam na wylot, jak juz sie w sklepie za długo przegląda i nie jest pewnien czy w czymś wygląda dobrze wtedy mówie magiczne zdanie
np."kochanie ale ty w tej bluzie jesteś wielki"
od razu przy kasie jesteśmy:-D

Asiu tylko spokojnie , nerwami nic nie wskóra się a na nich działa to jak płachta na byka
dobre te magiczne zdanie :-D

ja jak chce zeby sobie coś kupił to raptem on zawsze nie ma pieniędzy ale jak bym powiedziała że znalazłam fajną lampę albo zbiornik na allegro do motoru uuu to pieniądze ma obrazu :tak:

ale oni to tak zawsze mają, u mnie niech tylko jakiś wyjazd na mecz będzie z pod ziemi wyciągnie kase ale pojedzie, a żeby nowe buty sobie kupił to nie....:baffled::baffled: teraz bede marudzić z tymi meczami bo nie dośc że caly tydzień go nie ma to bedzie się w weekendy gonił na ten stadion, albo gdzieś po Polsce i cholera wie czy wróci cały :angry::angry::angry::angry:

ach no coż zrobić, spadam bo mam duże zamówienie do zrealizowania papapa

Ostatnia edycja:
oż kur.... z facetami to u mnie jest tak ze zlotami motocyklowymi raz mi tak pojechał że złotówki nie zostawił to po pierwsze a po drugie wziął klucze od auta a tam miałam portfel i w nim karte do bankomatu i myślisz że się przejął bawił się w naj lepsze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic tylko głowę uciąć i do szyki nasikać :angry: oj czekam zimy to sezon się zakończy i będzie troszkę spokoju

reklama
Witajcie, wreszcie nadrobiłam, aleście sie opisały szalone!

Asiowo, nie stresuj się, bo to nie jest wskazane, niedługo dojedzie do Ciebie cały i zdrówy, Nie martw się.

U mnie sierota była na rozmowach. Jedna to umowa o dzieło do końca miesiąca, 5.70 zł za godzinę. Druga umowa na zastępstwo i w pt ma dac babka znać, czy ma jakieś szanse. więc dupa

byłam z Anią na szczepieniu, miała dwa wkłucia, jak biedna płakała :-( ja zsiniałam z tych nerwów, i ryczałam razem z nią... biedna moja niunia kochana... a z dobrych wieści, za miesiąć przybrała jeden kilogram :-) z 3400 na 4400 :-)

byłam też u ginka, po porodzie wszystko łądnie pieknie, mam malutką nadżerkę, ale na razie nic nie robił z tym, daje pół roku, bo może się sama wchłonąć. Więc jest git :-) gadaliśmy o wkładce... dobrze by było to se sprawić, ale ta impreza 300 zł :angry::-(

Do góry