reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
A to jest baran już mi się nawet mówić nie chce...!!!!!! cholera, ja głupia szukam mu ofert pracy, dzwonię do niego z namiarami a ten mówi że nie ma czasu bo gdzieś polazł i rozłączył się, bo mu przeszkadzam!!! ciśnienie mi tak wzrosło że szok!!! ale jestem złaaaaaaa!!! nic nie robi, chcę mu pomóc, to ta łajza powie że mu przeszkadzam!!! to był sens wyciągać rękę i pomagać mu???? jeszcze wczroaj mi numer wywinął a dziś dolała oliwy do ognia :-( ale się wpakowałam w patologię, rany boskie

Witam
Artur śpi
Robota wre, będą mi kładli już terakotę w łazience:-p
Komp chodzi od rana, gadam z mężem na tlenie, co tam jeszcze kupić trzeba
Zaraz skoczę do lasu, może jakieś grzyby będą, akurat jutro na zupkę, a jak więcej to takie do ziemniaczków. Zostawie nianie babci i uciekam na 0,5h. Mam nadzieje, że Artur pośpi ze 2 h.:-)

Ewunia co za facet Ci sie trafił :dry: ja to bym na każdym kroku mu męską ambicje jechała :-p przy znajomych jak tylko by z rozmowy cos wynikało, mówiłabym, że to Ty na niego robisz, poza tym wychowujesz dwójke dzieci, a on nic w domu sam nie zrobi i Ty robisz. Może zrobi mu sie głupio, że to kobieta na niego robi a nie na odwrót :blink: W końcu po to samiec, żeby na polowanie chodził i mięso przynosił ;-)

Patyk udanego grzybobrania ;-) cieszę się, że remont idzie pełna parą :-)

......:blink: W końcu po to samiec, żeby na polowanie chodził i mięso przynosił ;-)

heh co prawda to prawda:-D:-D Ewunia poprostu nie wiem co ci powiedieć, poprostu nie umiem pojąć tego co on robi:dry:

Marta wiesz co właśnie się dowiedziałam od m że mam jutro zawieżć jakieś papiery do Łagoszowa, to chyba niedaleko ciebie? Czy źle kojarze?

Martusia, Ula Joasiek, to on mi potem wyrzuty robi i się obraża, jak ja mogłam powiedzieć, że go utrzymuję :rofl2:
to mów wtedy, że mówisz tylko prawdę :-p niech się chłop do roboty weźmie :wściekła/y:

u nas ostatnio z kaska gorzej, szukam pracy,a to mąż ma wyrzuty, że za mało zarabia i muszę iśc do pracy :sorry2: i to on szuka jeszce roboty po godzinach :sorry2:

reklama
Martuś to do tego o jeden rzut beretem:-Ddobrze kojarzyłam

Ewcia przepraszam ale co za bezczelny dran:wściekła/y::szok: wybacz ale nie mogłam się powstrzymać.

Do góry