joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Ewunia, co sie stalo?J
znowu mnie Adam wkurzył!!! ja już mam dość!!! mam dość tego chłopa!!!!!!
aż się popłakałam z tych nerwów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewunia, co sie stalo?J
znowu mnie Adam wkurzył!!! ja już mam dość!!! mam dość tego chłopa!!!!!!
aż się popłakałam z tych nerwów
...... W końcu po to samiec, żeby na polowanie chodził i mięso przynosił ;-)
heh co prawda to prawda Ewunia poprostu nie wiem co ci powiedieć, poprostu nie umiem pojąć tego co on robi
Marta wiesz co właśnie się dowiedziałam od m że mam jutro zawieżć jakieś papiery do Łagoszowa, to chyba niedaleko ciebie? Czy źle kojarze?
Dokładnie to samo pomyślałam... ciężki kaliberEwunia co za facet Ci sie trafił
zależy który Łagoszów, bo jak Wielki, to do mnie rzut beretem (teściowie tam mieskzają), jak Mały to kilka rzutów ;-)Marta wiesz co właśnie się dowiedziałam od m że mam jutro zawieżć jakieś papiery do Łagoszowa, to chyba niedaleko ciebie? Czy źle kojarze?
to mów wtedy, że mówisz tylko prawdę niech się chłop do roboty weźmieMartusia, Ula Joasiek, to on mi potem wyrzuty robi i się obraża, jak ja mogłam powiedzieć, że go utrzymuję