reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Pierwsza:-);-)
nocka,hhmmm,Marysia budzila sie kilka razy,wogole jest taka niespokojna i marudna,jezeli chodzi o pogode,powrocil deszcz,ale naszczescie jest cieplo,ja wlasnie siedze z odzyweczka na glowie i jem sniadanko

Milego dzionka kochane

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie- ja dzisiaj poźniej bo zawoziłam z rańca auto do mechanika, jeszcze robiłam pranie i wyciągałam naczynia do zmywarki, wkładjąc już nowe- no i oczywiście znowu czytałam dłłłłuuuuugą powiesc...

Co do wczorjaszych prezentów- to ja też nie mam pojęcia co już Ł kupowac... co do perfum to on zawsze używa... uwielbia pachniec... perfumeria jedna, ale pogniecione spode bez problemu zakłada... :sorry2:no i jak skarpety ściąga to rzuci na podłogę- czasem sprzątnie, czaem nie i swoje rzeczy zostawia na krześle i mów- jutro ubiorę, to po co chowac :wściekła/y:

Ehhh jakaś dzisiaj wyrzuta jestem...

Hej!

Ewunia oby w końcu mąz dostał się do jakiejś pracy, byleby grosz wpadł do kieszeni i wybył na chwilkę z domu w słusznym celu ;-)facet ma tą przewagę, że zawsze może znlaeźć jakąs fizyczna robotę :sorry2: i gratuluję klocuszka w domku :-D pieknie Anulka przybiera na wadze :tak:

u nas w końcu ciut lepsza nocka. Mała po 2 zaczęła świrować (jak odłożyłam ją do łóżeczka, bo wcześniej mi się z nią kimnęło), byłam u niej znów kilkanaście razy, ale po 3 już mi się nie chciało wstawać, nakryłam się kołdrą, mała trochę popłakała i usnęła, spała prawie do 7:eek: potem cyc i poleżałyśmy sobie do 8 :-p

pogoda paskudna, wieje, słonka brak, ale nie pada, więc zaraz wyskoczymy na zakupki i ryneczek

Hej laski
- przebrnęłam nareszcie przez wczorajszą epopeję;-),
pogody nie ma to dziewczyny gadają :).

Maajka - fajnie, że zajrzałaś!

Basiu to urlopik udany!
Natala to tak jak Wojtuś u teściów - tylko za pieskiem ganiał !!!

Darunia oj te samochody, tylko kaskę pożerają,
dlatego my przerobiliśmy na gaz bo tyle ile musieliśmy
wydawać na benzynę to szok!
Miejmy nadzieję, że ta wasza naprawa nie będzie za droga!

widzę Asiu że podobne typy sie nam trafiły mój nie cierpi nowych ubrań, a jak sobie juz coś kupi, to potem i tak nie chodzi, bo tam go gniecie, tu go strzyka na szczęście ja znam lepeij jego gust i jak juz mu jakiś ciuch kupuję, to zawsze o dziwo się podoba i ładnie leży
mąz to i godzinę potrafi się paćkać, co on tam robi to ja nie wiem, bo kosmetyków mało używa, rzadko się goli (agrest jeden :-p)...

No to dołączę do klubu żon facetów
nieprzepadających za ciuchami i kosmetykami.
Mój T. to uwielbia stare schodzone łachy i jak
tylko jedziemy do jego rodziców na wieś to od razu zakłada najgorsze spodnie i wymiętoloną koszulę.
Golić się na urlopie też nie chce, a o perfumach to już mogę zapomnieć!
Za to bardzo dba o kondycję! Biega, ćwiczy,
rozciąga się, chodzi na muay thai no i ma
dzięki temu mniejszy brzuszek niż ja!

Jeśli prezent to coś do motocykla,
lub nowe rękawice bokserskie
i jest happy!

Witajcie kochane :-)

Martusiu, nie wiem, czy można to nazwać pracami... jedna to umowa o dzieło, a druga na zastępstwo, czy jest sens się tym ekscytować... grrrr muszę znowu zajrzeć na portale i szperać...

Dziękuję za komplement dla Ani :-) bardzo jestem szczęśliwa, bo jest tylko na cycu :-) ale wcczoraj przeżyłam horror po tym szczepieniu, ale już dziś chichra się jak dawniej ;-) nockę ładnie przespała do 5 zjadła i spała do 9.20

Mejdia, jakbym nie zadbała, to wszystko mój A miałby jak psu z gardła wyjęte :angry: jemu nic nie potrzeba. Chodzi czasami jak lump :angry: wcale nie potrafi o siebie zadbać...

Ostatnia edycja:
Oj Marlenka chyba i ja sie dołącze do kawki... Bart biega mi rozbawiony po mieszkaniu tzn. na czworaka rzecz jasna... na drzemkę cos mu się nie zbiera gdzie dawno już powinien spac :dry: ja jakaś wmemłana jestem, coś musze na obiad wymyślec...ehhh nie lubię nie miec pomysłu co zrobic na obiad...

A co z Agusią dawno nie pisała, Kasiau tez dzisiaj się nie odzywała, Basia, Asia? Magdziarka zajęta, a Ula? Maajka fajne zdjęcie na nk dodała ;-) Jola, Joasiek co z Wam dziewczyny- cicho na bb...

No to co Marlenka kawka?

Darunia kawka;-)
ide zrobic:cool2:

Kasiau napewno naprawia kompa w pracy
Basia tyz w pracy
Maajka dodaje zdjecia na nk,hihihi
Ula napewno niedlugo zajrzy
Magdalenka na wakacjach
Mata na rynku
Liluszka napewno sie pakuje
Mejdia???
Joasiek???

i ot to nasze laseczki

Ostatnia edycja:
reklama
Darunia kawka;-)
ide zrobic:cool2:
Joasiek???
Melduje sie uprzejmie :-D na kawke tez sie zalapie?? :zawstydzona/y:

Witajcie!
Ja dopiero teraz, bo niedawno wrocilysmy z urzedu i spacerku :-) W urzedzie na szczescie dosc szybko poszlo bo Ola to uciekac chciala stamtad gdzie pieprz rosnie :-D :-D :-D Za tydzien znow sie tam wybieram, tym razem sprawdzic czy nie ma dla mnie ofert pracy :sorry2: Potem skromny spacerek z zakupkami, a teraz mala po drugim sniadanku zapadla w drzemke :tak: Mamusia ma wiec czas dla siebie i dla kolezanek z bb :-) Jest ktos? :-)

Do góry