reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
no on powinwn ale ja bede musiała jechac bo on w nocy na szkolenie do stolicy jedzie i na mnie spadły jego sprawy, ale to raczej nie o Twojego teścia chodzi, :-D:-D

Ewunia nie gniewaj się ale ja naprawde jestem strasznie wyczulona na męską nieodpowiedzialnośc i w dodatku jakaś urażoną dumę czy honor. Ja też z moim M od wrzesnia do stycznia żyliśmy z mjego macieżyńskiego, ale nie mogłam mu nigdy zarzucić że się nie stara. Choć nie raz doprowadzał mnie do szału :dry:

Ewunia nie gniewaj się ale ja naprawde jestem strasznie wyczulona na męską nieodpowiedzialnośc i w dodatku jakaś urażoną dumę czy honor. Ja też z moim M od wrzesnia do stycznia żyliśmy z mjego macieżyńskiego, ale nie mogłam mu nigdy zarzucić że się nie stara. Choć nie raz doprowadzał mnie do szału :dry:

Tutaj jest pies pogrzebany!!!! on się wcale nie stara!!! tylko czeka na gotowe, on mi powie, że ja mu przeszkadzam...

Witam
Dziś znowu jestem senna , nic mi się nie chce a roboty mam tyle w pracy że ledwo sie wyrabiam :baffled:
Facet był o n komputerów ale zabrał serwer do siebie i mam go z głowy - jutro ma być z naprawionym .
Nie lubie takiej pogody bo tylko bym spała i spała a tu trzeba pracować :-D:-D:-D
Nie no , muszę mieć niskie ćśnienie

Ewunia wybacz ale Twojemu m przydałby się porządny łomot... :no:

no widze że dziewczyny szykują się na spotkanko...

Kasiau Ty spiochu! :-p;-)

A co do romiarów bluzek to kiedyś nie wstydziłam się nosic krótsza ale teraz to nie pasuje... także dlatego się ich pozbywam- porządek w szafce tralalalala zrobiony!

Idę dac Bartowi jesc i śmigamy w końcu na zewnątrz, bo mi Bart zwariuje w domu... zresztą ja sama z nim zwariuje

Ciaooooooooooo ;-)

reklama
Do góry