reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ula, dobre :-D :-D :-D
Kiedys po necie robilo furore takie zdjecie dzieciaka usmarowanego z gory na dol sudocremem :-) Widziałyscie? Ale cos w tym jest, bo moje dziecie tez ma do niego ciagotki ;-)
Asia - tel to dobry pomysl, przeciez sie martwisz....

Ja tez juz mykam, spokojnym i upojnych nocek Kochane :tak:

reklama
i filmy też możesz jak się nie mylę i zdjęcia :tak:
no to juz na pewno wyląduje w jeziorze, jak będzie filmy oglądał :-D

Ja dopiero ucze P., ze trzeba ładnie wygladac:zawstydzona/y:Nie jest to łatwe, ale juz coraz lepiej i widac, ze sie zonki słucha:-)
widzę Asiu że podobne typy sie nam trafiły :sorry2: mój nie cierpi nowych ubrań, a jak sobie juz coś kupi, to potem i tak nie chodzi, bo tam go gniecie, tu go strzyka :baffled: na szczęście ja znam lepeij jego gust i jak juz mu jakiś ciuch kupuję, to zawsze o dziwo się podoba i ładnie leży :tak::-D

U nas podobnie :tak:
Ja smieje sie z mojego ze spedza w lazience wiecej czasu ode mnie ;-):-D
u nas idenycznie, ja w łazience wlot-wylot;-), a mąz to i godzinę potrafi się paćkać, co on tam robi to ja nie wiem, bo kosmetyków mało używa, rzadko się goli (agrest jeden :-p)...

Dodzwoniłam sie...
Zaraz bedzie wracał:-(Nie mam do niego juz sił...
Najlepiej zostawic zone z brzuchem i dzieckiem w domu, a samemu robic nie wiadomo co:-(przepraszam, znów marudze:-(

u nas idenycznie, ja w łazience wlot-wylot;-), a mąz to i godzinę potrafi się paćkać, co on tam robi to ja nie wiem, bo kosmetyków mało używa, rzadko się goli (agrest jeden :-p)...[/QUOTE]
oj i ja mam agresta , klucha jednego zawsze się śmieje do niego kotuś oglądałeś ten film a on do mnie jaki znowu a no taki ogól dziadu brodę :-D i zaraz dobra kobieto idę niech ci będzie

Asiu spokojnie, P. przecież jeździ na te spotkania, żeby kaska była (to w ramach tej dodatkowej pracy, jak dobrze kojarzę...). Tobie jakiś relaksik by sie przydał, za duzo stresu i nerwów masz ostatnio :tak:

reklama
Do góry