reklama
J
Jola244
Gość
miłej nocki Kasiu
A
Asiowo
Gość
A ja ciagle czekam na mężulka... tyle czasu nie daje znaku zyciaciekawe z kim on ma to spotkanie cholerka:-(
o nie sudokrem mnie rozwalił. od razu przypomniało mi sie jak w niedziele wybyłam na 2 godz. M oczywiście przysnął obudził go huk właśnie spadającego sudokremu tego wielkiego i zanim doszedl o co chodzi to mała już miała w buzi całą łape z kremem a moj cudny mąż próbując jej to zabrać sam sie ca lu utytłał i mądrala poleciał z mala pod pachą zmyc ten krem pod wodą i nie mogł zrozumieć dlaczego nie chce zejś. Jak wróciłam miałam Zuzie z kremem we włosach , męża z przerażeniem w oczach , cały ręcznik w kremi i krem na kurkach od kranu
Moj M uwielbia prefumy, w dodatku pedant okropny, tylko jakoś zajażyć nie może po co mu kupiłam krem nawilżający dla mężczyzn, przecież moj jest ok
a koszule to zawsze musi miec wyprasowaną wieczorem , na wieszaku, stosik ze skarpetami bokserkami, paskiem itp uszykowany, spodnie równiutko na wieszaczku. I tysiąc razy się w lustrze przedląda a niech się nawet krawat nie waży krzywo ułożyc
Moj M uwielbia prefumy, w dodatku pedant okropny, tylko jakoś zajażyć nie może po co mu kupiłam krem nawilżający dla mężczyzn, przecież moj jest ok
a koszule to zawsze musi miec wyprasowaną wieczorem , na wieszaku, stosik ze skarpetami bokserkami, paskiem itp uszykowany, spodnie równiutko na wieszaczku. I tysiąc razy się w lustrze przedląda a niech się nawet krawat nie waży krzywo ułożyc
Ostatnia edycja:
J
Jola244
Gość
Asia spokój zachowaj będzie dobrze bez nerwacjiA ja ciagle czekam na mężulka... tyle czasu nie daje znaku zyciaciekawe z kim on ma to spotkanie cholerka:-(
marlena nad
:)
Kasiu milusiej nocki
Ula,ale faceci to sa jednak duze dziecisuper poradzil sobie;-)
moj tez sie przeglada w lustrze i napinahahhahahahaa
Asia moze zadzwon do M
Ula,ale faceci to sa jednak duze dziecisuper poradzil sobie;-)
moj tez sie przeglada w lustrze i napinahahhahahahaa
Asia moze zadzwon do M
A
Asiowo
Gość
Asia spokój zachowaj będzie dobrze bez nerwacji
wiem, wiem... staram sie ale kurde, czemu On mi daje kolejny powód do zmartwien
Ula... widze sudocrem wszedzie robi furore
J
Jola244
Gość
Asiu Marlena ma rację zadzwoń do niego będziesz spokojniejsza