reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
o nie sudokrem mnie rozwalił:-D:-D:-D:-D. od razu przypomniało mi sie jak w niedziele wybyłam na 2 godz. M oczywiście przysnął obudził go huk właśnie spadającego sudokremu tego wielkiego:-D i zanim doszedl o co chodzi to mała już miała w buzi całą łape z kremem:dry: a moj cudny mąż próbując jej to zabrać sam sie ca lu utytłał i mądrala poleciał z mala pod pachą zmyc ten krem pod wodą i nie mogł zrozumieć dlaczego nie chce zejś. Jak wróciłam miałam Zuzie z kremem we włosach , męża z przerażeniem w oczach , cały ręcznik w kremi i krem na kurkach od kranu:-D:-D:-D

Moj M uwielbia prefumy, w dodatku pedant okropny, tylko jakoś zajażyć nie może po co mu kupiłam krem nawilżający dla mężczyzn, przecież moj jest ok:dry:

a koszule to zawsze musi miec wyprasowaną wieczorem , na wieszaku, stosik ze skarpetami bokserkami, paskiem itp uszykowany, spodnie równiutko na wieszaczku. I tysiąc razy się w lustrze przedląda:angry::angry::angry: a niech się nawet krawat nie waży krzywo ułożyc:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kasiu milusiej nocki:tak:
Ula,ale faceci to sa jednak duze dzieci:-D:-D:-Dsuper poradzil sobie;-)
moj tez sie przeglada w lustrze i napina:-Dhahhahahahaa
Asia moze zadzwon do M

reklama
Do góry