reklama
A
Asiowo
Gość
a może jest kolekcjonerem
Nie wpadłam na to...
musze sie go zapytac przy okazji..., chyba nie znam go tak dobrze jakby mi sie wydawało
Mój to se pozyczy jedynie sudocremu od Pauliny jak se dupe od slipek zadrapie
J
Jola244
Gość
hahahaha może to coś pomożeNie wpadłam na to...
musze sie go zapytac przy okazji..., chyba nie znam go tak dobrze jakby mi sie wydawało
Mój to se pozyczy jedynie sudocremu od Pauliny jak se dupe od slipek zadrapie
Kasiu a może pedant
marlena nad
:)
to samo u nas;-)mój to ma jeszcze parę drobiazgów do kupienia a z gps to bomba bo on nie ma orientacji za dobrej
pamietalas o shakira,shakira;-)a ja mu wgrywam muzykę do gpsa
bo brat może żony jeszcze nie ma
to fakt
u mnie sasiedzi szaleja,muzyka,rozmowy,a ja wszystko slysze
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Wy tu o prezentach... Kasiau - dzieki za podpowiedz, wiem co kupie mojemu w grudniu - alkomacik Na szczescie jeszcze troche czasu wiec moze uda mi sie cos uzbierac w lipcu zakrecil sie kranik z urzedu i ni mam juz "prywatnej" kaski A jutro znow liste mykam podpisywac...
Marlenka - a o czym gadaja?
padlam!Mój to se pozyczy jedynie sudocremu od Pauliny jak se dupe od slipek zadrapie
Marlenka - a o czym gadaja?
marlena nad
:)
ja swoj juz chowammój to lubi się kosmetykować , nawet ode mnie pożycza kremu nawilżającego
padlamMój to se pozyczy jedynie sudocremu od Pauliny jak se dupe od slipek zadrapie
Joasiek jedni mowia po Wlosku wiec sie tylko wslu****e,lubie ten jezyk,ale nie rozumiem,hahahah
Drudzy o festivalu,piciu i spotykaniu znajomych,gdzie pojda i co zrobia do tego cos smaza,mam okno otwarte i czuje,hahahaha
Ostatnia edycja:
J
Jola244
Gość
to i dobrze bo jak bym swojego ostatnio nie cofnęła to by w pogniecionej koszuli pojechał jak by nie miał poprasowanychpedant to przesada bo lubi bałagan - rozwala wszędzie swoje ciuchy , drobiazgi , ale ubranie czy wygląd to dla niego jest ważne
Ewunia automacik dobry prezent
A
Asiowo
Gość
pedant to przesada bo lubi bałagan - rozwala wszędzie swoje ciuchy , drobiazgi , ale ubranie czy wygląd to dla niego jest ważne
Ja dopiero ucze P., ze trzeba ładnie wygladacNie jest to łatwe, ale juz coraz lepiej i widac, ze sie zonki słucha:-)
a ten sudocrem mu serio pomaga
reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
U nas podobniepedant to przesada bo lubi bałagan - rozwala wszędzie swoje ciuchy , drobiazgi , ale ubranie czy wygląd to dla niego jest ważne
Ja smieje sie z mojego ze spedza w lazience wiecej czasu ode mnie ;-) pod tym wzgledem jest pedancikiem :-)
Podziel się: