reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Babakanie fajnie że masz miłe wspomnienia ;-) no i dobry humor ;-)
Joasiek witaj, witaj!!! :-) Też cwiczyłam przy tej Suzan- nieźle wyglądA CO? jak kulturystka, ale mi to nie pasowało :happy2:

Mejdia musisz byc twrada i konsekwentna, mi Bart w Żaganiu się rozchulał musiałam go utemperowac, bo tam dziaki usypiały go na rękach, a ja nie do łózka i koniec, najlepszy i najszybszy system usypiania to 3-5-7 podziałał po 3 minutach i 5 nie musiałam czekac ;-) no i naprawiło mi sie dziecko :-):-) powodzenia!

A my już po obiadku- robiłam tą zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonym, pomysł na... i wiecie jakie dobre! Mniam, mniam :-):-p

Ł teraz leży na łóżku, zmęczony po robocie, Bart wcina parówki- dopiero mi wstał z drzemki ;-)

Coś mi się wydaje że dzisiaj będę bogatsza o 100 000 zł :-p:-p:-p czekam az wylosują zwycięzce tego konkursu z bobovity :-D;-)

No nic.... to by było na tyle...

B
Coś mi się wydaje że dzisiaj będę bogatsza o 100 000 zł :-p:-p:-p czekam az wylosują zwycięzce tego konkursu z bobovity :-D;-)

ja tez, ja też :-D:-D:-D

a ja załatwiłam w ug wniosek, pojechaliśmy do miasta zrobiliśmy fotki Dobrusi, jutro zapłacę a w piątek pójdziemy podpisac i na dowód ok 3 tyg. poczekamy ;-) w tej durnej pseudo-uczelni załatwiłam, że jutro podjadę po odbiór dokumentów i złożę podanie, to mi wpisowe oddadzą :tak: no i jestem w kropce co dalej...

Darunia, a co to za system 3-5-7 , może też u mnie poskutkuje?:confused:

Ula - butla mleka niestety nie zawsze skutkuje, ale z tą piżamką to muszę spróbować...:tak:

Bbakania- kiełbaski na gazie:szok:,
ja pamiętam jak mój znajomy
próbował zesmażyć kiełbaskę porażając ją prądem:-D:-D:-D.
Użył do tego dwóch gwoździ wbitych w kiełbasę i kabla od żelazka!!!
Skończyło się na tym, że gazeta się zapaliła na której leżało pętko, a sama kiełbasa niestety ani ciut cieplejsza nie była:happy2::happy2::happy2:.

Joasiek - wypoczywaj, wypoczywaj...:-)

Wojtek z T. jeszcze na spacerze, a ja ogarniam ciągłe
burdelino po moim synku...;-)

Hej:-) Ja włąsnie polożyłam Kubusia, Kacper szaleje z nową "ciocią" na podwórku więc wykorzystuje chwilkę i wskoczyłam na BB:-D:-D:-D My dzisiaj jak codzień odbębniliśmy spacerek do Darłówka, zjedliśmy tam obiadek, pospacerowaliśmy i do domku. W piątek wybywam rano na odnowę biologiczną;-);-);-) Jakieś maseczki, mikrodermabrazja moze jakiś masażyk. M zabiera mnie do pracy na relaksik. A znajomi zostaną z moimi chłopcami:-):-)

Dziewczyny życże Wam wygranej. może którejś z Was się uda. chociaż moze to będę ja:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Joasiek dzięki za szybką odpowiedź. Poszukam na Allegro i zobaczymy,
Daruuunia a powiedz mi dlaczego Ci nie odpowiadały te cwiczenia??
Bo ja już sama nie wiem co mam ćwiczyć:-D

U nas tez jest rytual wieczorny mycie ok 19-19,30 pozniej jedzonklo i lozeczko Raz Wojtek zasypia od razu innym razem tlucze sie jeszcze godzine ja w tym czasie sie nie odzywam do nie go Jak bardzo sie awanturuje to daje mu picie i koniec.

U nas też mycie, mleczko i lulu - dziś poszło w 3 min.:tak:,
ale założę się , że ok. 2.00 będzie jazda. :baffled:
Agusia - odnowa biologiczna powiadasz... fantastycznie! :-)
Ja mogę na razie pomarzyć o takich luksusach...:rolleyes2:

Lecę na jakiś filmik, może jeszcze zajrzę...

Mejdia system 3-5-7 widziałam jak polecała i superniania i zawitkowski, kładziesz dziecko do snu, wychodzisz wcześniej mu opowiadasz co robisz że już jest pozno i idzie spac i takie tam, i wychodzisz, jak dziecko zaczyna płakac nie idziesz odrazu tylko czekasz wytrwale 3 minuty, po czym jak dziecko się nie uspokoi wchodzisz i je uspakajasz, tulisz itp. jak się uspokoi to je odkładasz, jak zaczyna płakac to wracasz po 5 minutach i tak do 7- napewno dziecko zaśnie ;-)

Agusia ale Ci dobrze!!!!
A tych zestawów cwiczen nie polubiłam ponieważ nie podobały mi się kroki, może przez moje ADHD :-D ja muszę wszystko szybko, skakac, biegac itp. a tam czasem były jakieś układy że tylko rękoma sie machało... w sumie nie wiem bo tylko widziałam jedną jej płytę, może na innych jest dynamiczniej ;-)

Idę do łazienki do Barta bo dopiero teraz go kąpiemy bo właśnie od teściów wróciliśmy....

Szkoda że zadna z nas nie wygrała tych 100 000 :dry::-p;-)

Witam sie:-)
Wlasnie wrocilismy jestem padnieta,wozeczek juz mam,butelki sie zasmierdly bo lezaly tam od 23 lipca,ble,ble,ble:cool2:zaraz wypiore wszystko:tak:

Mata co do dokumentow itp dziewczyny powiedzialy juz wszystko:tak:ja Marysi paszport wyrabialam jak miala niecale 8tyg,fajnie fotograf kombinowal,zeby Mani foteczke strzelic z otwartymi oczkami,aaa i tlo musialo byc biale,mam na 3 lata(Irlandzki)uuuuu,ale to zabrzmialo:-D
Agusia,a Ty znowu do spa sie wybierasz:confused:szczesciara:-Dmaz chce sie podlizac?:-p
Mejdia ja mialam takie same problemy z usypianiem ja Ty i wiesz ten sposob 3,5,7,pomogl,ja tez nie moglam sobie dac rady z Marysia ciagle po skonczeniu mleczka wstawala i sie domagala ,,na raczki,,Agusia mi pomogla i jest juz ok,ja i Marynia jestemu zadowolone:tak:
Basiu,ale masz humorek kochana,bije z Twoich postow sloneczko:-)
Josiek witaj

reklama
Do góry