reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Babakanie fajnie że masz miłe wspomnienia ;-) no i dobry humor ;-)
Joasiek witaj, witaj!!! :-) Też cwiczyłam przy tej Suzan- nieźle wyglądA CO? jak kulturystka, ale mi to nie pasowało
Mejdia musisz byc twrada i konsekwentna, mi Bart w Żaganiu się rozchulał musiałam go utemperowac, bo tam dziaki usypiały go na rękach, a ja nie do łózka i koniec, najlepszy i najszybszy system usypiania to 3-5-7 podziałał po 3 minutach i 5 nie musiałam czekac ;-) no i naprawiło mi sie dziecko :-):-) powodzenia!
A my już po obiadku- robiłam tą zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonym, pomysł na... i wiecie jakie dobre! Mniam, mniam :-)
Ł teraz leży na łóżku, zmęczony po robocie, Bart wcina parówki- dopiero mi wstał z drzemki ;-)
Coś mi się wydaje że dzisiaj będę bogatsza o 100 000 zł czekam az wylosują zwycięzce tego konkursu z bobovity ;-)
No nic.... to by było na tyle...
Joasiek witaj, witaj!!! :-) Też cwiczyłam przy tej Suzan- nieźle wyglądA CO? jak kulturystka, ale mi to nie pasowało
Mejdia musisz byc twrada i konsekwentna, mi Bart w Żaganiu się rozchulał musiałam go utemperowac, bo tam dziaki usypiały go na rękach, a ja nie do łózka i koniec, najlepszy i najszybszy system usypiania to 3-5-7 podziałał po 3 minutach i 5 nie musiałam czekac ;-) no i naprawiło mi sie dziecko :-):-) powodzenia!
A my już po obiadku- robiłam tą zapiekankę z ziemniakami i mięsem mielonym, pomysł na... i wiecie jakie dobre! Mniam, mniam :-)
Ł teraz leży na łóżku, zmęczony po robocie, Bart wcina parówki- dopiero mi wstał z drzemki ;-)
Coś mi się wydaje że dzisiaj będę bogatsza o 100 000 zł czekam az wylosują zwycięzce tego konkursu z bobovity ;-)
No nic.... to by było na tyle...
mata-kow
mama do kwadratu :)
B
ja tez, ja też
a ja załatwiłam w ug wniosek, pojechaliśmy do miasta zrobiliśmy fotki Dobrusi, jutro zapłacę a w piątek pójdziemy podpisac i na dowód ok 3 tyg. poczekamy ;-) w tej durnej pseudo-uczelni załatwiłam, że jutro podjadę po odbiór dokumentów i złożę podanie, to mi wpisowe oddadzą no i jestem w kropce co dalej...
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Darunia, a co to za system 3-5-7 , może też u mnie poskutkuje?
Ula - butla mleka niestety nie zawsze skutkuje, ale z tą piżamką to muszę spróbować...
Bbakania- kiełbaski na gazie,
ja pamiętam jak mój znajomy
próbował zesmażyć kiełbaskę porażając ją prądem.
Użył do tego dwóch gwoździ wbitych w kiełbasę i kabla od żelazka!!!
Skończyło się na tym, że gazeta się zapaliła na której leżało pętko, a sama kiełbasa niestety ani ciut cieplejsza nie była.
Joasiek - wypoczywaj, wypoczywaj...:-)
Wojtek z T. jeszcze na spacerze, a ja ogarniam ciągłe
burdelino po moim synku...;-)
Ula - butla mleka niestety nie zawsze skutkuje, ale z tą piżamką to muszę spróbować...
Bbakania- kiełbaski na gazie,
ja pamiętam jak mój znajomy
próbował zesmażyć kiełbaskę porażając ją prądem.
Użył do tego dwóch gwoździ wbitych w kiełbasę i kabla od żelazka!!!
Skończyło się na tym, że gazeta się zapaliła na której leżało pętko, a sama kiełbasa niestety ani ciut cieplejsza nie była.
Joasiek - wypoczywaj, wypoczywaj...:-)
Wojtek z T. jeszcze na spacerze, a ja ogarniam ciągłe
burdelino po moim synku...;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Hej:-) Ja włąsnie polożyłam Kubusia, Kacper szaleje z nową "ciocią" na podwórku więc wykorzystuje chwilkę i wskoczyłam na BB My dzisiaj jak codzień odbębniliśmy spacerek do Darłówka, zjedliśmy tam obiadek, pospacerowaliśmy i do domku. W piątek wybywam rano na odnowę biologiczną;-);-);-) Jakieś maseczki, mikrodermabrazja moze jakiś masażyk. M zabiera mnie do pracy na relaksik. A znajomi zostaną z moimi chłopcami:-):-)
Dziewczyny życże Wam wygranej. może którejś z Was się uda. chociaż moze to będę ja
Joasiek dzięki za szybką odpowiedź. Poszukam na Allegro i zobaczymy,
Daruuunia a powiedz mi dlaczego Ci nie odpowiadały te cwiczenia??
Bo ja już sama nie wiem co mam ćwiczyć
Dziewczyny życże Wam wygranej. może którejś z Was się uda. chociaż moze to będę ja
Joasiek dzięki za szybką odpowiedź. Poszukam na Allegro i zobaczymy,
Daruuunia a powiedz mi dlaczego Ci nie odpowiadały te cwiczenia??
Bo ja już sama nie wiem co mam ćwiczyć
magdalenkakol
Fan(ka)
U nas tez jest rytual wieczorny mycie ok 19-19,30 pozniej jedzonklo i lozeczko Raz Wojtek zasypia od razu innym razem tlucze sie jeszcze godzine ja w tym czasie sie nie odzywam do nie go Jak bardzo sie awanturuje to daje mu picie i koniec.
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
U nas też mycie, mleczko i lulu - dziś poszło w 3 min.,
ale założę się , że ok. 2.00 będzie jazda.
Agusia - odnowa biologiczna powiadasz... fantastycznie! :-)
Ja mogę na razie pomarzyć o takich luksusach...
Lecę na jakiś filmik, może jeszcze zajrzę...
ale założę się , że ok. 2.00 będzie jazda.
Agusia - odnowa biologiczna powiadasz... fantastycznie! :-)
Ja mogę na razie pomarzyć o takich luksusach...
Lecę na jakiś filmik, może jeszcze zajrzę...
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mejdia system 3-5-7 widziałam jak polecała i superniania i zawitkowski, kładziesz dziecko do snu, wychodzisz wcześniej mu opowiadasz co robisz że już jest pozno i idzie spac i takie tam, i wychodzisz, jak dziecko zaczyna płakac nie idziesz odrazu tylko czekasz wytrwale 3 minuty, po czym jak dziecko się nie uspokoi wchodzisz i je uspakajasz, tulisz itp. jak się uspokoi to je odkładasz, jak zaczyna płakac to wracasz po 5 minutach i tak do 7- napewno dziecko zaśnie ;-)
Agusia ale Ci dobrze!!!!
A tych zestawów cwiczen nie polubiłam ponieważ nie podobały mi się kroki, może przez moje ADHD ja muszę wszystko szybko, skakac, biegac itp. a tam czasem były jakieś układy że tylko rękoma sie machało... w sumie nie wiem bo tylko widziałam jedną jej płytę, może na innych jest dynamiczniej ;-)
Idę do łazienki do Barta bo dopiero teraz go kąpiemy bo właśnie od teściów wróciliśmy....
Szkoda że zadna z nas nie wygrała tych 100 000 ;-)
Agusia ale Ci dobrze!!!!
A tych zestawów cwiczen nie polubiłam ponieważ nie podobały mi się kroki, może przez moje ADHD ja muszę wszystko szybko, skakac, biegac itp. a tam czasem były jakieś układy że tylko rękoma sie machało... w sumie nie wiem bo tylko widziałam jedną jej płytę, może na innych jest dynamiczniej ;-)
Idę do łazienki do Barta bo dopiero teraz go kąpiemy bo właśnie od teściów wróciliśmy....
Szkoda że zadna z nas nie wygrała tych 100 000 ;-)
marlena nad
:)
Witam sie:-)
Wlasnie wrocilismy jestem padnieta,wozeczek juz mam,butelki sie zasmierdly bo lezaly tam od 23 lipca,ble,ble,blezaraz wypiore wszystko
Mata co do dokumentow itp dziewczyny powiedzialy juz wszystkoja Marysi paszport wyrabialam jak miala niecale 8tyg,fajnie fotograf kombinowal,zeby Mani foteczke strzelic z otwartymi oczkami,aaa i tlo musialo byc biale,mam na 3 lata(Irlandzki)uuuuu,ale to zabrzmialo
Agusia,a Ty znowu do spa sie wybieraszszczesciaramaz chce sie podlizac?
Mejdia ja mialam takie same problemy z usypianiem ja Ty i wiesz ten sposob 3,5,7,pomogl,ja tez nie moglam sobie dac rady z Marysia ciagle po skonczeniu mleczka wstawala i sie domagala ,,na raczki,,Agusia mi pomogla i jest juz ok,ja i Marynia jestemu zadowolone
Basiu,ale masz humorek kochana,bije z Twoich postow sloneczko:-)
Josiek witaj
Wlasnie wrocilismy jestem padnieta,wozeczek juz mam,butelki sie zasmierdly bo lezaly tam od 23 lipca,ble,ble,blezaraz wypiore wszystko
Mata co do dokumentow itp dziewczyny powiedzialy juz wszystkoja Marysi paszport wyrabialam jak miala niecale 8tyg,fajnie fotograf kombinowal,zeby Mani foteczke strzelic z otwartymi oczkami,aaa i tlo musialo byc biale,mam na 3 lata(Irlandzki)uuuuu,ale to zabrzmialo
Agusia,a Ty znowu do spa sie wybieraszszczesciaramaz chce sie podlizac?
Mejdia ja mialam takie same problemy z usypianiem ja Ty i wiesz ten sposob 3,5,7,pomogl,ja tez nie moglam sobie dac rady z Marysia ciagle po skonczeniu mleczka wstawala i sie domagala ,,na raczki,,Agusia mi pomogla i jest juz ok,ja i Marynia jestemu zadowolone
Basiu,ale masz humorek kochana,bije z Twoich postow sloneczko:-)
Josiek witaj
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Marlenka fajnie że wózek już jest z Wami :-)
A ja właśnie "usypiam" Barta zaraz wypijemy sobie po piwku z Ł i spac :-)
A ja właśnie "usypiam" Barta zaraz wypijemy sobie po piwku z Ł i spac :-)
Podziel się: