reklama
J
Jola244
Gość
witam was kochane ja dziś już padam na ryjek od 3 nie mogła spać więc o 4 pojechałam na grzybki zebrałam troszkę kureczek do sosu przyjechałam o 7 zrobiłam pranie i posprzątałam i mam już dość a gdzie do konca dnia jeszcze
Mikołajowi coś się odmieniło i zrobił się grzeczny już drugi dzień siedzi grzecznie i bawi się zabawkami .
Wczoraj były urodzinki mojego M 29 więc trzeba było jakąś imprezę zrobić
Mikołajowi coś się odmieniło i zrobił się grzeczny już drugi dzień siedzi grzecznie i bawi się zabawkami .
Wczoraj były urodzinki mojego M 29 więc trzeba było jakąś imprezę zrobić
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No widzę że sie rozkręcacie - tak trzymac ;-):-)
Lilianka współczuję @, ja zaraz pewnie też dostanę bo jak Ty zawsze piszesz że dostałaś to i u mnie za kilka dni się pojawi Fajnie, że idziesz do fryzjera ;-)
Jola o 4 rano na grzyby podziwiam
Bbakania mam nadzieje że szybko uwiniesz sie z papierami :-)
Marlenka poprawy pogody życzę!!!
Ja właśnie umyłam głowę, Bart jeszcze lata po mieszkaniu, mam nadzieje że zaraz pojdzie spac, pozniej spacerek, jakieś zakupy, obiad... ehhh i znowu ta monotonia, nie umiem sie przestawic po takich dłuuuugich wakacjach :-)
Lilianka współczuję @, ja zaraz pewnie też dostanę bo jak Ty zawsze piszesz że dostałaś to i u mnie za kilka dni się pojawi Fajnie, że idziesz do fryzjera ;-)
Jola o 4 rano na grzyby podziwiam
Bbakania mam nadzieje że szybko uwiniesz sie z papierami :-)
Marlenka poprawy pogody życzę!!!
Ja właśnie umyłam głowę, Bart jeszcze lata po mieszkaniu, mam nadzieje że zaraz pojdzie spac, pozniej spacerek, jakieś zakupy, obiad... ehhh i znowu ta monotonia, nie umiem sie przestawic po takich dłuuuugich wakacjach :-)
marlena nad
:)
Agusia gdzie Ty kochana jestes?????:-):-):-):-):-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
A mój szogun jeszcze loto... zjadł właśnie kaszkę i się bawi... ehhh mógłby isc już spac... ;-)
No właśnie Agusia gości gości :-)
A co z Kasiąu... na wakacje wyjechała bo nie docZytałam Mata wiem że ma kompa zepsutego, Magdziarka wyjechała...
No właśnie Agusia gości gości :-)
A co z Kasiąu... na wakacje wyjechała bo nie docZytałam Mata wiem że ma kompa zepsutego, Magdziarka wyjechała...
J
Jola244
Gość
u mnie własnie Mikołaj poszedł z ciocią na spacerka ja korzystając z okazji odkurzę bo mały sryl boi się odkurzacza :-(
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
To witam sie na szybko i ja :-) Dzień doberek :-)
U nas dzis wstawanko po 6 troche niewyspana jestem Mala zjadla pierwsze sniadanko i dowodzila az do teraz ;-) Ma coraz wiecej energii (teraz wiem dlaczego takie chuchro - wszystko spala ) i potrzebuje coraz mniej snu Miałysmy iśc na spacerek, ale poczekamy na tatusia i mykniemy poznym popoludniem :-) Rodzinnie milej Ja wstawilam juz pranko, jak mala zasnie zabieram sie za sprzatanko lazienki - mam nadzieje ze troche pospi bo troche mi to zajmie cos czuje a potem trzeba jeszcze podlogi pomyc... czeka mnie sporo pracy ;-)
Marlenka - a ten pas pomaga? fajnie tak nic nie robic i chudnac
Jola - o 4 spaaaaac ;-)
Milego dzionka babeczki :-)
U nas dzis wstawanko po 6 troche niewyspana jestem Mala zjadla pierwsze sniadanko i dowodzila az do teraz ;-) Ma coraz wiecej energii (teraz wiem dlaczego takie chuchro - wszystko spala ) i potrzebuje coraz mniej snu Miałysmy iśc na spacerek, ale poczekamy na tatusia i mykniemy poznym popoludniem :-) Rodzinnie milej Ja wstawilam juz pranko, jak mala zasnie zabieram sie za sprzatanko lazienki - mam nadzieje ze troche pospi bo troche mi to zajmie cos czuje a potem trzeba jeszcze podlogi pomyc... czeka mnie sporo pracy ;-)
Marlenka - a ten pas pomaga? fajnie tak nic nie robic i chudnac
Jola - o 4 spaaaaac ;-)
Milego dzionka babeczki :-)
reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Hejka Kobitki!
Ja śniadanko wcinam i właśnie nadrabiam co napisałyście
przez ten dłuuugi weekend!
Poczekajcie jak skończe to się oczywiście odezwę!
Ja śniadanko wcinam i właśnie nadrabiam co napisałyście
przez ten dłuuugi weekend!
Poczekajcie jak skończe to się oczywiście odezwę!
Podziel się: