reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ogarnęłam się ...
Nadia zaraz pewnie zaśnie, jak wstanie jedziemy na obiadek do babci.. ja musze dzisiaj dopiero zakupki zrobic.. mąz 2 tygodnie nie ma pracownika i bedzie pracował od 10-18 a ja sama z Nadinką . W niedzielę wraca juz Fabianek juppiii - ale za nim tesknię...

Pogoda w Szczyrku byla taka sobie ale weszlismy sobie na Skrzycznę z Nadią.. pojedlismy sobie jagód mniam mniam :-p
Lecę na inne wątki

Czesc dziewczyny. sory ze tak sie tu do was dopisze ale nie wiem czy moge zalozyc nowy watek. Mam do was pytanko. Za kilka dni mam akcje rozstania sie mojego synka z nocnym spaniem przy piersi i tak sobie pomyslalam ze moze zaraz oduczyc go nocnego karmienia? Lekarka powiedzial ze moge ma 12 kilo i nie widzi przeciwskazan. Jak to u was wyglada czy wasze pociechy jeszcze w nocy podjadaja? czy to jednak nie bedzie za duzo na raz dla mojego babla? dziekuje za odpowiedzi:tak:

picture9020.jpg

Witajcie Kochane!

Lilianka fajnie że Fabian niedługo będzie ;-)
Marlenka mam nadzieje że pogoda się już poprawiła ;-)
Mamoczarusia powodzenia w odstawianiu bąbla od cycocha, mój szkarb już od pół roku nic w nocy nie je, nie pije ;-)

My już w mieszkanku u siebie, zrobiłam u Bartka małe przemeblowanie, wyrzuciłam stary i niepotrzebny tapczan, nakleiłam takie suuuuper naklejki gąbkowe i pokój rewelacyjnie wygląda :tak:
Tate przed chwilą odwiozłam na pkp, no i standardowo jesteśmy sami z Bartem w domu, Bart przypomina sobie swoje zabawki a ja oczywiście bb :-) mam nadzieje że zaraz Bart pojdzie spac bo już mi pranko sie wyprało a nie mam jak powiesic, bo jak Bart zobaczy że wychodzę na balkon to on też będzie chciał a żar tak się z nieba leje że szok!

Dzien dobry, chociaz deszczowy :sorry:

My dzis po szczepieniu, mala zakwilila ale dzielna (to pewnie ma po tatusiu). Oczywiscie tata do szczepienia trzymal bo mama przy nich wymieka :baffled: Lekarka, zwazyla, zmierzyla (na odpowiednim watku), obejrzala krostki i powiedziala ze to ugryzienia :eek: Tyle co pozarlo... :baffled: Spacerek niestety tez byl krotki, bo deszczyk nas podczas powrotu do domku złapał. Mała po obiadku poszła spać, a ja troche posprzatalam, a teraz po necie buszuje ;-) Zaraz zabieram sie za obiadek :tak:
Miłego popoludnia! :-)

Mamusiuczarusia - ja też trzymam kciuki! rowniez naleze to tych mam ktorych dzieci przestaly jesc w nocy w wieku 3-4 m-cy...
Daria - ja tez chetnie fotki pokoiku zobacze, ciagle jestem w trakcie myslenia nad ozdobami...

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane!!!
Darunia, witaj!!! u mnie też gorąco jak w piekle... a mnie chce głowę rozwalić, usnęłam z małą na łóżku i jest jeszcze gorzej :-( pochwal się, co tam wymodziłaś ;-)

Basiu, ale masz odjechany avatarek ;-)

Joasiek, super, że Ola jest dzielna :-) mnie za 2 tyg czeka szczepienie Ani, aż sie boję :-( bo Julka za 4 tyg ma tą priorix być szczepiona, bo jest za darmo hehehe :-D

u nas nocka przespana elegancko :-D:-D teraz jest gorąco, małe na razie śpią, ale Julka zaraz pewnie się obudzi, bo śpi od 13.30, a mała to śpi z przerwami na jedzenie.

Mamoczarusia, moja Julka nie je nic w nocy bodajże od 3 miesiąca, a pić to czasami wstaję i muszę ją przepoić, jeśli jest gorąco. A co do Ani to nie wiem, bo buntownik nie je w nocy ;-) dziś spała od 22 do 6, pojadła i spała do 9 hehehe :-)

udanego dnia babeczki :-D

Heeelllooołłłłłłłłłł Babki gdzie Wy????

Co do zdjęc pokoju Barta to już zrobionę, ale pozniej wrzucę, bo teraz lecę po pranie i dopiero co wróciliśmy z zakupów... Ł kąpie Barta to ja choc na chwile na bb :-p

Miłego wieczorku!

reklama
Joasiek jak dobrze,ze Olenka tak dobrze zniosla szczepienie:tak:
Darunia ja juz jestem i tez czekam na fotencje:tak:;-)
Basiu avatarek:-D
Ewunia super,ze ksiezniczki tak dobrze Ci spia:tak:
mamoCzarusia u nas tak samo jak u dziewczyn,moja Marynia juz dawno nie je w nocy:tak:zycze powodzenia i wytrwalosci:tak:
Lilianko witaj:tak::-)

Dzisiaj bylysmy odwiedzic kolezanke i jej corcie,Marynia wyszalala sie,wybujala,teraz smacznie spi,ja popijam wode mineralna i zalozylam pas wibrujacy:-ptzn cwiczy za mnie-len ze mnie:rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry