reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Joasiek dziala tylko trzeba systematycznie zakladac:tak:;-)
Darunia u mnie tez monotonnia:eek:ja znowu chcialabym gdzies wyjechac:tak:szukam jakiegos last minute i nic wszystko pozajmowane,a bylo glosno,ze ludzie nie beda wyjezdzac z powodu swinskiej grupy,a tu prosze na full wszedzie:-p

reklama
No dobra przebrnęłam ;-)
Przede wszystkim dzięki Marlenko i Agusiu za interwencję w sprawie umieszczenia Wojtusia na liście czerwcowych dzieciaczków.:happy: cieszymy się baaaardzo!

Widzę, że weekendzik przebalowałyście -
Basia i Jola toście się wytańczyły kobity!!!
Maajka witaj w kraju;-)!
Daruuunia - dobrze, że strat za duzych niebyło, ale się strachu najadłyśmy jak Aga nam pisała o tej awarii!!!
Joasiek do Wawy, Mamoocik do Wrocka za pracą
- no to sie porobiło:-D:-D:-D
Ewunia - super, że masz dziewczyny takie grzeczne i ładnie przesypiają nocki. Wiedzą, że mamusia musi też odpocząć!

A my wczoraj wracaliśmy pociągiem!!! Wojtkowi się baaardzo podobało:-)!
Teraz wiem, że zanim zrobię prawko to mogę korzystać z pkp. Nawet z wózkiem jakoś sobie poradziłam ;-).

No dobra przebrnęłam ;-)
Przede wszystkim dzięki Marlenko i Agusiu za interwencję w sprawie umieszczenia Wojtusia na liście czerwcowych dzieciaczków.:happy: cieszymy się baaaardzo!

Ja też chcę!!! moze jak uśmiechnę się do Agusi, to mnie wstawi?
Agusiu, podlizuję się, proszę o wpis ;-)

WItajcie kochane. U nas nocka przespana, mała księżniczka spała od 22 do 7, śniadanko i lulu do 9, a starsza do 9 bez przerwy ;-) pewnie niebawem uda sie na drzemkę bo jej pora snu się zbliża.
Ja tam póki co obmyślam co zrobić na obiad a mogłabym nic nie robić bo nic mi się nie chce ;-):rofl2:

Basiu, obyś szybko kochana ogarnęła te papierzyska!

Daruniu, też mam nadzieję, że to szybko minie, bo teraz jedynie mi się dziecko stresuje ;-) zje, położe ją i bek znowu. Muszę podawać raz na jakiś czas herbatki i jakoś daję radę. Może się szybko mleczarnia ureguluje ;-)

Jolu, spóźnione życzenia urodzinkowe dla męża!!! ja mam mojego starego 30 we wrześniu :tak:

A dla naszych Martuś wszystkiego, co najlepsze i najsłodsze w dniu imieninek!!!

Agusia gdzie Ty kochana jestes?????:-):-):-):-):-)

Agusia gości - gości :laugh2::laugh2::laugh2: Pewnie jak pójdą na spacerek to zajrzy na chwilke :tak:;-)

No właśnie Agusia gości gości :-)

Tak kochane moje goście nie dają żyć:-D:-D wczoraj wieczorkiem wpadli jeszcze znajomi i jeszcze mieliśmy imprezkę w ogródku. Jeszcze kilka dni i wrócę do Was na dobre bo póki co nikogo sie nie spodziewam. Chociaż nic nigdy nie wiadomo.
W miarę możliwości będę sie meldowała:tak::tak:

Ewunia dzięki za info na PW. Postaram isę załatwić to jak naszybciej:tak::tak:

Przepraszam, że nikomu nie odpiszę ale zaraz wczasowicze będą. Po niedzieli wracam do Was pełną parą

hej:tak:

Ja tez tylko na sekunde...
W koncu mi mała zaszczepili:tak:Paulinka nawet nie jękneła:-)
Mam full roboty z mieszkaniem, kasa juz doszła wiec odrazu załatwiamy okna, drzwi, ogrzewanie... troche załatwiania jest:zawstydzona/y: Jade dzis z tata obgadac co z łazienka, bo tam najwiecej roboty przed nami:zawstydzona/y:

Miłego dnia mamusie!!!:-)

Asiu to teraz do roboty :tak::tak:
Teraz ja się pochwale co zrobiłam stłukłam lustro w szafie rurą od odkurzacza :-( mąż jak wróci to mnie zastrzeli to już drugi raz w tym roku :wściekła/y:

Witajcie!
U mnie dom wariatów i pełno kurzu - dobrze, że w weekend nie sprzatałam bo pewnie dostałabym szału :rofl2: robota idzie ale w żółwim tempie niestety duszno i trzeba dokładnie zrobić kolumny do balkonu ale teść sie na tym zna więc damy radę. M pomaga a ja z Jasiem, który teraz spi lub w kuchni. Przepraszam, że nie odpiszę na zaległe tematy ale nie mam niestety czasu na nadrobienie zaległości :-(
Jak na razie daje radę i z pracą i z domem - czyli zdażyłam sie już powoli dostosować - do końca tyg mam urlop więc troszkę sobie odetchnę (choć czeka mnie inna praca - sprzatanie :confused2:) a po weekendzie do nowej pracy :sorry: mam nadzieję, że trafię na normalnych ludzi i jakoś się dostosuję ;-)

Buziaczki kochane :-)

reklama
Do góry