reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Magda współczucia ale napewno wszystko będzie dobrze bo musi być dobrze głowa do góry :tak:
A co do tych gówniarzy to dobrze że wnieśliście oskarżenia trzeba tępić chwasty puki młode młode a tak się zawsze zastanawiam jak słyszę o czymś takim gdzie są ich rodzice do jasnej ch..... :wściekła/y:

Marlena ty z ta colą jak mój mąż . Nie pije kawy, herbaty a w gości idzie z własną colą bo moze ktoś akurat nie będzie miał i co będzie chłop o suchym pysku siedział:-D
Niestety jak do mnie przyjechaliście to o tym zapomnieliscie. I chłop o suchym pysku siedział:-(

pepsi pepsi pepsi musi być jak nie ma pepsi w głowie się pie...przy pepsi musi być :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ty to zawsze dajesz czadu.

A u mnie masakra , teściowa sprząta strych i wszystki rupiecie wywaliła na podwórku, tylko zapomniała kontenera zamówić , przyjedzie w sobote, wszystko stoi i straszy. szok!!!

byłam kiedyś na weselu na białostoczczyźnie - głęboka wieś a moje ciotki spiewały:
siano siano siano musi być jak nie ma siana nie ma ru...nia siano musi byc

pepsi pepsi pepsi musi być jak nie ma pepsi w głowie się pie...przy pepsi musi być :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to i tak spiewali w mojego męża siostry w czerwcu na weselu ale było i jeszcze coś takiego
wszystkie rybki mają ci.... ciurala ciurala lalala
a karasie po ku..... ciurala ciurala lalala:eek:

Jola244 u nas to częste przyśpiwki (białostoczyzna), aż mam ochote pojechać na jakieś weselicho:-):tak::-D. Tylko nikt juz wesel nie robi w rodzinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niestety jak do mnie przyjechaliście to o tym zapomnieliscie. I chłop o suchym pysku siedział:-(

Ty to zawsze dajesz czadu.

A u mnie masakra , teściowa sprząta strych i wszystki rupiecie wywaliła na podwórku, tylko zapomniała kontenera zamówić , przyjedzie w sobote, wszystko stoi i straszy. szok!!!
tak to zabrzmiało z tym sprzątaniem i kontenerem jak by ta twoja teściowa nie sprzątała tam ze 20 lat :-D

Jola244 u nas to częste przyśpiwki (białostoczyzna), aż mam ochote pojechać na jakieś weselicho:-):tak::-D. Tylko nikt juz wesel nie robi w rodzinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no mnie jeszcze 3 w tym roku czeka a na drugi rok jeszcze dwa ale powiem Ci że trzy to za dużo bo robią się nudne w zeszłym roku u mojeje siostry męża było 10 tydzień po tygodniu :eek:

tak to zabrzmiało z tym sprzątaniem i kontenerem jak by ta twoja teściowa nie sprzątała tam ze 20 lat :-D
Jola prawie trafiłaś, jeszcze wyciągnęla wózek z przed 30 lat, mojego M. Niestety jak sie ma wielki strych to tam się wszysko upycha a potem ......sprzatanie kilkudniowe!!!!!!!!!!

Ja byłam na weselu gdzie facet z orkiestry śpiewał
"podobają mi się młodej panny cysie" -
jak by to było moje weselicho to bym chyba strzeliła mu liścia!;-):-D

reklama
Do góry