reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Mamoczarusia zycze pwoodznie w odstawianiu od piersi i nocnym karmienniu U nas niestety jeszcze sie zdaza ze synio musi pojesc w nocy. Na szczescie juz sporadycznie
Ewunia widze ze mala daje ci pospac
Basia widze ze tobie tylko jedno w głowie hebhe
kobietki ja mam lenia totalnego
Ewunia widze ze mala daje ci pospac
Basia widze ze tobie tylko jedno w głowie hebhe
kobietki ja mam lenia totalnego
marlena nad
:)
ja cala wibrujeMarlenka - wibrujący pas powiadasz ... A nic innego Ci nie wibruje ??hihi
marlena nad
Wirujący sex !!! ;-)
zawsze to cos nowego
Basia, Marlenka, oj Wy świntuchy ;-) Marlenka, dobrze, ze się umiesz cwaniaro ustawić...
z Tobą to jak z moim chlopem (oczywiście w przenośni...)
z dziewczynkami to zobaczymy... usnęły obie po 22. Wykapane, nakarmione... choć u mnie na razie kryzys laktacyjny, i w ciągu dnia jak śpi, to ściągam mleko i trzymam na wieczór, aby sobie pojadła. I póki co słodziutko śpi. A Julka to dłuuuugo już przesypia nocki, choć jak miały wyjść pierwsze ząbki, to marudziła, ale na razie jest ok, a cała geba w zęby obrasta :-)
z Tobą to jak z moim chlopem (oczywiście w przenośni...)
z dziewczynkami to zobaczymy... usnęły obie po 22. Wykapane, nakarmione... choć u mnie na razie kryzys laktacyjny, i w ciągu dnia jak śpi, to ściągam mleko i trzymam na wieczór, aby sobie pojadła. I póki co słodziutko śpi. A Julka to dłuuuugo już przesypia nocki, choć jak miały wyjść pierwsze ząbki, to marudziła, ale na razie jest ok, a cała geba w zęby obrasta :-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry! :-)
Marlenka, Basia ale czadujecie :-)
Ewunia mam nadzieje że kryzys laktacyjny szybko minie!
U nas nocka taka sobie, Bart coś ostatnio popłakuje w nocy, a ok. 5 (i tak dobrze) ląduje u nas w łóżku, w Żaganiu to już o pierwszej w nocy go brałam...
Ł poszedł do pracy, Bart zabawia się w swoim pokoju, a ja mam chwilkę na kawkę i bb... tylko że tu cisza narazie... HELLLOOŁŁŁŁ!!!!! Oj ja sie musze wziąsc za Was... bo sama z sobą pisac nie będę ;-):-)
Marlenka, Basia ale czadujecie :-)
Ewunia mam nadzieje że kryzys laktacyjny szybko minie!
U nas nocka taka sobie, Bart coś ostatnio popłakuje w nocy, a ok. 5 (i tak dobrze) ląduje u nas w łóżku, w Żaganiu to już o pierwszej w nocy go brałam...
Ł poszedł do pracy, Bart zabawia się w swoim pokoju, a ja mam chwilkę na kawkę i bb... tylko że tu cisza narazie... HELLLOOŁŁŁŁ!!!!! Oj ja sie musze wziąsc za Was... bo sama z sobą pisac nie będę ;-):-)
marlena nad
DRUGA;-)
Marysia wstala o 5.30juz dawno tak nie miala,teraz bawi sie w baseniku z pilkami,ja popijam kaweczke i podczytuje bb,dzisiaj,jutro i pojutrze ma u mnie padac,wiec pewnie wyskocze tylko do kolezanki,ktora mieszka blisko,na kawke nr2;-)
Milego dzionka foremki:-)
Marysia wstala o 5.30juz dawno tak nie miala,teraz bawi sie w baseniku z pilkami,ja popijam kaweczke i podczytuje bb,dzisiaj,jutro i pojutrze ma u mnie padac,wiec pewnie wyskocze tylko do kolezanki,ktora mieszka blisko,na kawke nr2;-)
Milego dzionka foremki:-)
reklama
Hallołł :-)
U nas pogoda taka sobie, Nadia jeszcze spi a ja od godziny juz na nogach - mam stresa przed fryzjerem hahahahaha - skonczy sie podcięciem włosów i taki będzie finał...
Ale laski dajecie weczorem zawsze czad - ja wczoraj nie mialam weny do pisania, siedzialam z mężem i plotowalismy
Dostałam @ więc czuje sie słabiutkooooo
Zapodałam kawkę - czekam na kompana
U nas pogoda taka sobie, Nadia jeszcze spi a ja od godziny juz na nogach - mam stresa przed fryzjerem hahahahaha - skonczy sie podcięciem włosów i taki będzie finał...
Ale laski dajecie weczorem zawsze czad - ja wczoraj nie mialam weny do pisania, siedzialam z mężem i plotowalismy
Dostałam @ więc czuje sie słabiutkooooo
Zapodałam kawkę - czekam na kompana
Podziel się: