reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mamoczarusia zycze pwoodznie w odstawianiu od piersi i nocnym karmienniu U nas niestety jeszcze sie zdaza ze synio musi pojesc w nocy. Na szczescie juz sporadycznie
Ewunia widze ze mala daje ci pospac
Basia widze ze tobie tylko jedno w głowie hebhe
kobietki ja mam lenia totalnego

Basia, Marlenka, oj Wy świntuchy ;-) Marlenka, dobrze, ze się umiesz cwaniaro ustawić...
z Tobą to jak z moim chlopem (oczywiście w przenośni...) :-D

z dziewczynkami to zobaczymy... usnęły obie po 22. Wykapane, nakarmione... choć u mnie na razie kryzys laktacyjny, i w ciągu dnia jak śpi, to ściągam mleko i trzymam na wieczór, aby sobie pojadła. I póki co słodziutko śpi. A Julka to dłuuuugo już przesypia nocki, choć jak miały wyjść pierwsze ząbki, to marudziła, ale na razie jest ok, a cała geba w zęby obrasta :-)

Dzień dobry! :-)

Marlenka, Basia ale czadujecie :-)
Ewunia mam nadzieje że kryzys laktacyjny szybko minie!

U nas nocka taka sobie, Bart coś ostatnio popłakuje w nocy, a ok. 5 (i tak dobrze) ląduje u nas w łóżku, w Żaganiu to już o pierwszej w nocy go brałam...

Ł poszedł do pracy, Bart zabawia się w swoim pokoju, a ja mam chwilkę na kawkę i bb... tylko że tu cisza narazie... HELLLOOŁŁŁŁ!!!!! :-D Oj ja sie musze wziąsc za Was... bo sama z sobą pisac nie będę :-p;-):-)

DRUGA;-)

Marysia wstala o 5.30:tak:juz dawno tak nie miala,teraz bawi sie w baseniku z pilkami,ja popijam kaweczke i podczytuje bb,dzisiaj,jutro i pojutrze ma u mnie padac,wiec pewnie wyskocze tylko do kolezanki,ktora mieszka blisko,na kawke nr2;-)

Milego dzionka foremki:tak::-)

reklama
Hallołł :-)
U nas pogoda taka sobie, Nadia jeszcze spi a ja od godziny juz na nogach - mam stresa przed fryzjerem hahahahaha - skonczy sie podcięciem włosów i taki będzie finał...
Ale laski dajecie weczorem zawsze czad - ja wczoraj nie mialam weny do pisania, siedzialam z mężem i plotowalismy :-D
Dostałam @ więc czuje sie słabiutkooooo :confused2:

Zapodałam kawkę - czekam na kompana :rofl2:

Do góry